Announcement

Collapse
No announcement yet.

Σάββατο 17/2/07 ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Σάββατο 17/2/07 ?

Αν και συνήθως τέτοιου είδους θέματα τα ανοίγουν αυτοί που πήγαν για σκι, το κάνω εγώ γιατί ήθελα να πάω [i]

Πώς ήταν η μέρα? Ποιότητα, ποσότητα χιονιού? Ποιες πίστες ήταν στην καλύτερη κατάσταση και ποιες όχι? Κρέμαση τελικά άνοιξε μόνο η "περιφερειακή" και όχι η κόκκινη παράλληλη στο πιατάκι? Αυτή δεν είχε χιόνι? Ο δρόμος ήθελε αλυσίδες για 10 χιλιόμετρα?!!

"

σημερα πηγα...
    ηταν αρκετα καλα...
    χιονακι καλουτσικο...εριχνε και κατι αραιο ολη μερα...
    εγω βασικα κατεβηκα αυτην απο το καρεκλακι...την μεγαλη...αρκετα καλα θα ελεγα...μετριος κοσμος προς λιγο...κατα τις 1 στο καρεκλακι δεν υπηρχε ψυχη...
    προς τα πανω λιγο ομιχλη...αλλα οχι να μην μπορεις να κανεις...
    αλυσιδες οταν πηγαιναμε για 4 χλμ πριν το ΧΚ

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Και εγώ πάνω ήμουν. πολύ καλή μέρα θα την χαρακτήριζα! Αφού ξεπερνούσες την ουρά στις ενοικιάσεις και το κατω συρόμενο όλα ήταν καλά επάνω με λίγο κόσμο στα λιφτ και τις πίστες. Το χιόνι για τα φετινά δεδομένα πολύ καλό ήταν ειδικά στο πρώτο κομμάτι τις πίστας αριστερά από το καρεκλάκι.

Μπραβο στα παιδιά από το χιονοδρομικό που μου έφεραν αλυσίδες 4 χιλ πριν το χιονοδρομικο επειδή οι δικές μου είχαν πρόβλημα. Delivery αλυσιδες δεν περίμενα με τίποτα να δω!

Comment

Τα εκχιονιστικά περνούσαν τον δρόμο από τις 10.00 συνέχεια και σε κάποια επίμαχα σημεία είχαν ρίξει από το βράδυ αλάτι...
        Όλες οι μεγάλες αλήθειες ξεκίνησαν ως βλασφημίες...

Comment

Οι πίστες ήταν απλά τέλειες με πολύ χιόνι και ώραια απάτητα -κυρίως κάτω από την καρέκλα-, το μικρό διαστρωτικό περνούσε συνεχώς και ανανέωνε την επιφάνεια της πίστας (αριστερά από τη Σαραντόβρυση (το πιατάκι)), και ήταν απλά υπέροχα...
          Το μόνο κακό ήταν η ομίχλη, η οποία για κανά 5λεπτο ήταν τόσο πυκνή που ανγκάστηκα να σταματήσω γιατί δεν έβλεπα τίποτα, αλλά αργότερα κατά διαστήματα είχε και ηλιοφάνεια...
          Μέτριος ως λίγος κόσμος, που συγκεντρωνόταν στο Μετερίζι και στις παιδικές και πάνω δεν υπήρχε σχεδόν τίποτα. Στην καρέκλα έμπαινες αμέσως και στο πιατάκι η αναμονή δεν ξεπερνούσε το 1 λεπτό.
          Το απρόοπτο ήταν ένα πιατάκι που γύρισε και υπήρξε αναμονή γύρω στα 7-8 λεπτά.
          Όλες οι μεγάλες αλήθειες ξεκίνησαν ως βλασφημίες...

Comment

συμφωνω...

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Working...
            X