Announcement

Collapse
No announcement yet.

entyposeis apo thn pempth...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• entyposeis apo thn pempth...

paidia epitelous mia kataplhktikh mera.xioni afuono (an kai o aeras ths tetarths prepei na phre ligo) h sarantobrysh yperoxh eno ta paidia tou xion/kou lene oti ua anoiksei kai h kremash!!!sabato malista dinei kai allo xioni eno kyriakh kai deytera ua einai xara ueou.......kataplhktikh kai h parousiash ths SALOMON thn deytera,osoi den phgate xasate....pantos stis enoikiaseis tou MARINOU yparxoun ta ski ths SALOMON tou 2008 kai ta dinei gia TEST!!!

Καλά, η καλύτερη αναφορά που έχω δει φέτος. thanx μου έφτιαξες την μέρα! Κυριακή-Δευτέρα standar πάνω! Μια που είδες και τα νέα Salomon μήπως ξέρεις ποια είναι η σειρά που αντικατέστησε τα Scrambler??

Comment

Για το Σάββατο θα υπάρχει χιονόπτωση με άερα, ή απλή χιονόπτωση..; Το 3ήμερο θα ανοίξει η Κρέμαση;

Originally posted by georgyboy
      Μια που είδες και τα νέα Salomon μήπως ξέρεις ποια είναι η σειρά που αντικατέστησε τα Scrambler??
      Υπάρχει περίπτωση να βρώ σε κάποιο μαγαζί Scrambler 8, Hot ή 8 Pilot; Η σειρά των Scrambler πέρσι ήταν αρκετά δημοφιλής, αλλά διαγράφηκε τελείως την φετινά σεζόν" και από το site της SALOMON και δεν το κυκλοφορεί πλέον στα μαγαζιά ενοικίασης εξοπλισμού..."
      Όλες οι μεγάλες αλήθειες ξεκίνησαν ως βλασφημίες...

Comment

Δύσκολο να τα βρείς κανονικά, μόνο ώς stock. Εγώ έχω τα Scrambler 8 pilot που βλέπεις στην φώτο 2005-2006 μοντ. Αν τα θέλεις πολύ ψάξε στον ΜΑΡΙΝΟ στο καϊμάκ μήπως του έχουν ξεμείνει τίποτα καινούρια ή ελαφρώς μεταχειρισμένα.

Comment

0 marinos exei kai ta hot kai ta 8 kainouria kia metax/na.

Comment

Δεν θέλω να αλλάξω πέδιλα, αλλα η σειρά νέα XW της Salomon με βάζει σε πειρασμό!!!! ουφ....[i]"

Comment

thanks guys...

Αύριο θα ανέβει κανείς;

Edited by: Skier 2006
              Όλες οι μεγάλες αλήθειες ξεκίνησαν ως βλασφημίες...

Comment

Αυριο Μεσημέρι παω Αγ.Αθαν Κυριακή-Δευτέρα-μπορεί και Τρίτη, θεού και καιρού θέλοντος 10-4 στις πίστες. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά!

Comment

Working...
                X