Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΙ???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΙ???

αντε παιδια ακουω τις προγνωσεις σας???

φιλε cabman ? τι λες θα γινει της ιεροδουλης το κυκλιδομα η παλι θα πεσουμε σε καμια ΤΡΥΠΑ?

Συνηθος η τρυπα προτημαει τη λαρισα,και κυριος πανω απο το σπιτι μου... [i]"
    Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

σε χιονοτρυπα;

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Καλο το συστημα που θα επηρεασει την χωρα απο την Παρασκευη το βραδυ, ξημερωματα Σαββατου. Μετα το απογευμα του Σαββατου τα χιονια φαινεται να κατεβαινουν χαμηλα στην Μακεδονια, ενω ξημερωματα Κυριακης περιμενω χιονι και μεσα στην Θεσ/νικη. Οχι μεγαλη διαρκεια φαινομενων παντως εκτος και αν κατσει το σεναριο της ψυχρης λιμνης πανω απο την χωρα το οποιο θα παρατεινει καπως τα φαινομενα.
        www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

Για Ήπειρο πώς τα βλέπεις Δημήτρη?
          Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!

Comment

ευχαριστω πολυ φιλε μου

Comment

Παιδια, κοιταξτε και τις εκτιμησεις που δινω καθε μερα κατω απο το ποστ με την εβδομαδιαια στην οποια αναφερω γενικα ολες τις περιοχες.
              Ηπειρο παντως φιλε αστραποχιονο, θα εχει μαλλον τα λιγοτερα φαινομενα και κυριως απο Σαββατο μεσημερι μεχρι Κυριακη ξημερωματα.
              www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

Φάνη δεν αλλάζεις σπίτι να δούμε καμιά άσπρη μέρα στην Λάρισα; [i]"
                ....ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Κ ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΑ ΛΑΡΙΣΑ...
                www.ael-fans.com

Comment

εντονη βροχη τωρα στην βεροια 14.3c

Comment

Working...
                  X