Announcement

Collapse
No announcement yet.

Εδω ειμαι!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Εδω ειμαι!!!

Kαλλημερα παιδια...

χαθηκα λογω υποχρεωσεων αυτο το διαστημα,ενω ζητω δημοσιος συγνωμη απο τον Γιωργο(ερυθραιαμπιτς),και τα αλλα παιδια που τελικα δεν μπορεσα να βρεθω μαζι τους την Πεμπτη.Ελπιζω να μη μου κρατησαν κακια...παντος συντομα θα ανεβω ξανα...

Τωρα...τα καιρικα μας,φαινετε να εξελισονται ευχαριστα,και ευχομαι να μας κανει το χατιρι αυτη τη φορα....

Θελω να επισημανω και την μακροχρονια εκτιμηση ,η οποια παει σχετικα καλα,και οι ημερομηνιες κακοκαιριας συμπιπτουν 100%.

Τι ειχα γραψει...

Φεβρουαριος 2007
    ---------------------------

01 Φεβ Εως 4 Φεβ -> Χιονοπτωσεις σε αρκετα μεγαλο τμημα της χωρας,συνεχεια του Γεναρη,και κατα βαση ισχυροι ανεμοι.
    05 Φεβ Εως 10 Φεβ -> Βελτιωμενος καιρος,και ανεβασμενη θερμοκρασια.Ασθενεις ανεμοι γενικος.
    11 Φεβ Εως 17 Φεβ -> Βροχες κατα βαση,και εντονες χιονοπτωσεις στα ορεινα,προς το τελος 16-17 χιονοπτωσεις και σε πεδινα της βορειοανατολικης κυριος χωρας.
    18 Φεβ Εως 23 Φεβ -> Κακοκαιρια με χιονοπτωσεις,πιθανος στα ανατολικα τμηματα εντονοτερες,ενω στα βορεια τμηματα καλλητερος.
    24 Φεβ Εως 28 Φεβ -> Το χαρακτηριστικο τις περιοδου και κυριος απο 26 εως 28 οι αρκετα χαμηλες θερμοκρασιες,με βοριοανατολικους ανεμους και σχετικη καλοκαιρια κυριος στα βορεια.Μια καποια εμονη των φαινομενων στην Νοτια χωρα,ενω σταδιακα θα εχουμε στροφη σε Νοτιο Ρευμα.

Μαρτιος 2007
    --------------------
    01 Μαρ- 09 Μαρ -> Καλοκαιρια και σχετικα ανεβασμενες θερμοκρασιες,Νοτιο ρευμα κατα κυριο λογο,ενω στα ηπερνοτια οι θερμοκρασιες θα ειναι πανω απο τα κανονικα για την εποχη,κυριος προς το τελος τις περιοδου.Υπολογιζονται μαξ εκει +24 με +25,ενω καποια εμονη βροχης θα υπαρχει στα δυτικα τμηματα.
    10 Μαρ - 15 Μαρ -> Κακοκαιρια σταδιακη με ισχυρες βροχες,ενω χιονοπτωσεις εντονες στα ορεινα κυριος της βορειας χωρας,σταδιακη πτωση σε κανονικα για την εποχη επιπεδα απο βορα προς Νοτο.
    16 Μαρ - 19 Μαρ -> Αστατος καιρος με πιθανοτητες για ασθενη φαινομενα στα Βοριοδυτικα τμηματα(χιονι),ενω χαρακτηριστικο τις περιοδου οι ισχυροι βδυτικοι ανεμοι.
    20 Μαρ - 31 Μαρ -> Περιοδος παρατεταμενης κακοκαιριας,σε ολοκληρη σχεδον τη χωρα,με φαινομενα τοπικα εντονα.Χαμηλες θερμοκρασιες.

Απριλιος 2007
    ---------------------

01 Απρ - 06 Απρ -> Κρυο,και χαμηλες θερμοκρασιες,ενω χιονοπτωσεις δεν αποκλειονται κυριος στα βορειοδυτικα.
    07 Απρ - 14 Απρ -> Βελτιωμενος καιρος,με τοπικα φαινομενα κυριος στα Νοτια τμηματα(βροχη),ενω χιονοπτωσεις σε μεγαλα υψη των εκει περιοχων πιθανες.
    15 Απρ - 25 Απρ -> Καλοκαιρια και ανοδος θερμοκρασιας.Νοτιο ρευμα κυριος.
    26 Απρ - 30 Απρ -> Περιοδος φαινομενων σε αρκετες περιοχες(βροχη),ενω οι ανεμοι θα ειναι ισχυροι,κατα βαση Δυτικοι.

Το ευχαριστω βεβαια ειναι και οτι θα καθομαστε(αργεια),και ετσι θα εχουμε χρονο να χορτασουμε κατι....

Καλα χιονια...
    Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

εγώ δεν σε συγχωρώ ,δεν ξέρω για τους υπόλοιπους!!!!

Comment

Γιωργο,δεν θελω να σε εκβιασω αλλα αν δεν με συνχορεσεις θα σε γκαντεμιασω να μην χιονισει στην ερυθραια.. [i]"
      Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

01 Φεβ Εως 4 Φεβ -> Χιονοπτωσεις σε αρκετα μεγαλο τμημα της χωρας,συνεχεια του Γεναρη,και κατα βαση ισχυροι ανεμοι.

Συνεχεια του Γεναρη? Ποια συνεχεια εννοεις? Ο Γεναρης ειχε ανομβρια και ζεστη!

Comment

σε μεγαλο μερος του διονυσου επεσε χιονι παντως!!
          τωρα που ηρθε ο φανης παει το χιονακι απο τα βορεια,,
          καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Working...
          X