Εντάξει θα γίνει μπεί ένα καρεκλάκι αλλά ο σκοπός είναι να βγάλει 3-4 πίστες, και καλύτερα μεγαλύτερης κλίσης (Κοκκινόμαυρες). ’ν γίνει αυτό εγώ δεν ξαναπάω πουθενά αλλού στην Β.Ελλάδα
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Νέο Καρεκλάκι.....
Collapse
X
-
Παιδια τετοια εργα πρεπει να γινονται στα ΧΚ, να ριχνουν λεφτα!!!
Zeus σε ενα σημειο λες πως θα ειναι το μεγαλυτερο σε μηκος σε ολη την Ελλαδα, εγω απο την μερια μου θα σας ελεγα πως αυτο ειναι μειον γιατι οσο μεγαλυτερη αποσταση εχει τοσο δυσκολευει η δουλεια του λιφτιερη και επισης γινεται περισσοτερο ευπαθες σε κλιματολογικες συνθηκες και ειδικα με τον αερα που εχει το Καιμακ δεν το βλεπω να μπορεσει να δουλεψει καμια φορα.
Εαν τοποθετηθει και εχει μεγαλη αποσταση καποια μερα θα με θυμηθειτε!!!εμείς οι βλάχοι όπως λάχει
Comment
-
Νομίζω πως το κυρίως αεροπρόβλημα στο Καιμάκ προκαλείται στα ψηλότερα κομμάτια κ όχι στη βάση (και.....2χμ πιο κάτω...) αλλά κ αυτό σίγουρα θα το δείξει ο χρόνος.Originally posted by vlaxosΠαιδια τετοια εργα πρεπει να γινονται στα ΧΚ, να ριχνουν λεφτα!!!
Zeus σε ενα σημειο λες πως θα ειναι το μεγαλυτερο σε μηκος σε ολη την Ελλαδα, εγω απο την μερια μου θα σας ελεγα πως αυτο ειναι μειον γιατι οσο μεγαλυτερη αποσταση εχει τοσο δυσκολευει η δουλεια του λιφτιερη και επισης γινεται περισσοτερο ευπαθες σε κλιματολογικες συνθηκες και ειδικα με τον αερα που εχει το Καιμακ δεν το βλεπω να μπορεσει να δουλεψει καμια φορα.
Εαν τοποθετηθει και εχει μεγαλη αποσταση καποια μερα θα με θυμηθειτε!!!
Ευελπιστώ να έχουν υπολογίσει αυτές τις παραμέτρους!!!ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ ΟΕΟ!
Θεατρική Ομάδα Πολυτεχνείου
Comment
-
Με βρίσξεις απόλυτα σύμφωνο....!Αξίζει μεσομακροπρόθεσμα σίγουρα...Originally posted by vlaxosΠαιδια τετοια εργα πρεπει να γινονται στα ΧΚ, να ριχνουν λεφτα!!!
Αλλά όχι προχειρότητες,έτσι?
Εδώ δοκίμασα τα λιφτ της Dopplemayr στο Μπάνσκο και έφαγα κόλλημα
τρελό,με τον ήχο, την επιτάχυνση/επιβράδυνση,τα πάντα[i]...
Σίγουρα έχουν αντίκτυπο πιστεύω....
"ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ ΟΕΟ!
Θεατρική Ομάδα Πολυτεχνείου
Comment
-
Όπως είπε κι'ο zeus το πρόβλημα με τον αέρα επικεντρώνεται απο την βάση και πάνω...τουλάχιστον εγώ δεν θυμάμαι να είχε αέρηδες σε εκείνο το σημείο.Originally posted by vlaxosκαι ειδικα με τον αερα που εχει το Καιμακ δεν το βλεπω να μπορεσει να δουλεψει καμια φορα.Κλειστόν
Comment

Comment