Announcement

Collapse
No announcement yet.

Καιμακ απο Βόλο

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Καιμακ απο Βόλο

Σκέφτομαι να ανέβω Καιμάκ από Βόλο που θα βρίσκομαι το τριήμερο.
    Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει πόση ώρα περίπου είναι και ποια είναι η καλύτερη διαδρομή (αν υπαρχουν εναλακτικες);
    never summer

Εχω πάει 3-4 φορές και η πιο ενδεδειγμένη διαδρομή είναι Λάρισα-Κατερίνη-Βέροια-Εδεσσα-Καϊμάκ. Παίρνεις λοιπόν την εθνική και λίγο πριν την Θεσ/νίκη στρίβεις για Βέροια. Μετά την Βέροια ακολουθείς για Έδεσσα. Εκεί δώσε λίγο προσοχή, εν ανάγκη ρώτα και κανένα αν και έχει ταμπέλες για χιονοδρομικό. Εναλλακτικά μπορείς να κόψεις και από Αλεξάνδρεια-Γιαννιτσά. Δηλ λίγο μετά την στροφή από εθνική για Βέροια, στρίβεις δεξιά για Αλεξάνδρεια, περνάς τα Γιαννιτσά και μετά Έδεσσα. Νομίζω πως αυτή η διαδρομή είναι και μικρότερη. Καλό πάντως θα ήταν να έχεις ένα χάρτη μαζί σου.
    Υπολόγιζε γύρω στις 3,5 ώρες.

Comment

pio konta einai apo alexandria gianitsa k arketa pio konta...
      http://meteocam.gr/panorama/

Comment

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΚΑΙΜΑΚ. ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ...ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ..ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ Χ.Κ ΜΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΠΟΥ 2.15 ΜΕ 2.30 ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΗ ΟΔΗΓΗΣΗ 120-140 ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.
        ΑΕΛ

Comment

Οπότε σύμφωνα με τον χάρτη:

-από Λαρισα βγαίνω στην διασταυρωση για Βεροια ομως αργοτερα στριβω προς Αλεξανδρεια?

-απο Αλεξανδρεια στον Ε90 μεσω Γιανιτσων πάμε Εδεσσα ?

Δεν εχω έρθει ποτέ με αυτοκίνητο απο τα συγκερκιμένα μέρη οπότε θα ήθελα λίγο την βοήθειά σας
          Never summer

Comment

akrivws file pads anevainontas ethnikh striveis egnatia dexi g veroia k liga xiliometra pio met apali dexia g alexandria..meta akoloutheis tampeles g gianitsa en anagh rwtas k kanenan giati einai ligo perierga mes thn alexandria k meta einai mia eutheia t gianitsa..apo kei aristera g edessa k ligo exw apo t gianitsa tha pas apo thn kainourgio dromo gia edessa p einai aristera tha deis grafei edessa-flwrina...
            elpizw n s vohthhsa!!!

Comment

Νομίζω πως εβγαλα άκρη.

Ευχαριστώ πολύ!
              Never summer

Comment

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΕΔΕΣΣΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ....ΠΡΟΣΟΧΗ ..ΟΧΙ ΕΥΘΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
                ΑΕΛ

Comment

Και προσοχή στα....μπλόκα της τροχαίας... Εκεί λειτουργούν καθαρά εισπρακτικά[i]"

Comment

nai ontws stn kainourgio dromo g edessa exei tuxei n m grapsoun m 95 epeidh to orio htan 70 k kala logo diastavrwshs enw kanonika einai 90 k kati tetoia koula..alla sunhthws s kanoun nohma dierxomenoi odghgoi k eisai aware...

Comment

υπάρχουν όμως και άλλοι λόγοι δυστυχώς για να σε γράψουν... εμένα με είχαν γράψει στο ελατοχώρι με 57 χμ/ώρα και με όριο τα 50 !!

Comment

Καλά και μένα με έγραψαν όταν κατέβαινα από καϊμάκ λίγο μετά την σκύδρα για παράνομη χρήση προβολέων ομίχλης! Η πλάκα είναι οτι εγώ σπάνια τα χρησιμοποιώ αλλά είχε ομίχλη στον ’γρα και τα είχα ξεχάσει από εκεί, αλλά μόλις είχα κάνει προσπέραση σε 2πλή γραμμη! Και αφού μου έκαναν αλκοτέστ, (είχα πιεί 3 κονιάκ 2 ώρες πρίν), με έγραψαν για τα προβολάκια! Ότι να΄ναι!![i]"

Comment

Working...
                        X