ειναι της μοδας το animal print!!!!! χαχαχχαχα και τα 150 τα δινει μονο για τεσσερα ατομα.αν ειστε ζευγος οχι δεν το δινει.... το φαγητο οντως οχι απλως μετριο αλλα κατω του μετριου. δυστυχως το χαλασε και αυτος εκτος αν πετυχα εγω την γκαντεμικη μερα.... θα βρεις αλλου ειμαι σιγουρη.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΣ DIMIZ-TSOMPANI+ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΡΟΣ Χ/Κ
Collapse
X
-
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την λογικήτων ανθρώπων της Σμίξης και πέριξ.Αν θέλουν να γίνουν πλούσιοι γρήγορα άσ παίξουν Τζόκερ.Οι υπηρεσίες που προσφέρουν αξίζουν το 1/3 απο αυτό που χρεώνουν.Ο κόσμος μπορεί να πηγαίνει τώρα αλλά........ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΕΙΏς πότε θα είμαι νιούμπης ρε παιδιά????
Comment
-
σαφως και δεν ξεχναμε για αυτο δε ξαναπαμε φιλε μου. υπάρχουν ομως και μερη τα οποια ειναι καταπληκτικα και σε λογικες τιμες για αυτο που σου προσφερουν. τουλαχιστον στην βορειο ελλαδα αυτο το εζησα οχι μονο στην βασιλιτσα αλλα και στο καιμακ που πηγα για τα χριστουγεννα. στον συγκεκριμενο το ειδες δε σου αρεσε και δεν ξαναπατας.αλλα πιστεψε με ειδικα στη σμιξη που εχουνε γινει απιστευτες μοναδες καινουργιες τουλαχιστον για φετος (απο του χρονου μπορει να λεμε αλλα) οι τιμες τους ειναι λογικοτατες και η ευγενια ξεχειλιζει. για μενα αυτο μετραει.
φυσικα επαναλαμβανω του χρονου θα δουμε ποσο θα εχει η βραδια... αλλα και 150 στο λυομενο μεσα στην υγρασια που το τελειωσανε πριν 60 μερες δεν μενω. σορυ κιολας.
Comment
-
Λοιπον εγώ τελευταία έμεινα στην Σμιξιώτικη Φιλοξενία και έμεινα πολυ ευχαριστημένος α) 25 ευρώ το άτομο β) ευρυχωρα δωμάτια γ) καθαριότητα δ) αφθονο ζεστό νερό ε) απλό και τίμιο πρωινό ζ) πολύ καλή ιδιοκτητρια
Για φαγητό προτείνω την κυρα Ελένη (νομιζω έτσι λεγεται) με 10-12 eur το ατομο.Edited by: PadsNever summer
Comment
-
Σας ευχαριστώ για την βοήθεια...είναι πολύτιμη γιατί πρώτη φορά πάω στο βουνό δλδ από δωμάτια μου προτείνετε την Σμ φιλοξενία,θέλω να είμαι κοντά στο ΧΚ?Επίσης δε θέλω να κυμανθώ σε επίπεδο Βάλια Νόστρα(φοιτητές είμαστε) αλλά ούτε και Δίστρατου!Ευχαριστώ και πάλι...Originally posted by Pads
Λοιπον εγώ τελευταία έμεινα στην Σμιξιώτικη Φιλοξενία και έμεινα πολυ ευχαριστημένος α) 25 ευρώ το άτομο β) ευρυχωρα δωμάτια γ) καθαριότητα δ) αφθονο ζεστό νερό ε) απλό και τίμιο πρωινό ζ) πολύ καλή ιδιοκτητρια
Για φαγητό προτείνω την κυρα Ελένη (νομιζω έτσι λεγεται) με 10-10 eur το ατομο.
Edited by: BoardmaniaΜόνο η φύση θα μας σώσει...
Comment
-
Bordmania exei kai polu kala ksenodoxeia se Filipaious kai stin Labda!!!Episis kai poluneri paizoun polla kai kala!Egw smixi den 8a protina kai polu an kai einai to poio kontino sto s/k!!Pote 8a anebeis boardmania?Just Do It Like Me -2010-
Comment
-
Ένας λόγος παραπάνω που με ψήνει....[i]Originally posted by DimisZ..Δύσκολο παιδιά!!!Πολύ δύσκολο!!Έχει και εκδηλώσεις στα Γρεβενά κιόλας!!!
Αλλά βλέπω κάηκα.......
Edited by: Zeus "ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ ΟΕΟ!
Θεατρική Ομάδα Πολυτεχνείου
Comment

Comment