Announcement

Collapse
No announcement yet.

Clopyright!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Και δε νομίζω επίσης ότι είναι και ο κατάλληλος χώρος εδώ μέσα, αφού μιλάμε για άλλο φόρουμ (λίστα).

http://weatherparty.blogspot.gr/
    Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Originally posted by beach-snow
      Η λέξη ναι μπορεί να έχεις δίκιο, ήταν λίγο βιαστική, αλλά δεν είχα σε καμία περίπτωση τέτοια πρόθεση. Ομως προσωπικά βλέπω (και ευκαιρία από ένα λάθος θέμα) ότι αυτό που είχε πει ο Κλέαρχος και το είχα καταλάβει κι εγώ παλιότερα περι κλικών, δυστυχώς πάνε να δικαιώσουν την κατάσταση, αλλά δε νομίζω ότι είναι της ώρας.
      από τη μία λες πως δεν είναι κατάλληλο το μέρος για συζήτηση (άλλο φόρουμ) από την άλλη πετάς δυο-δυο τις μπηχτές για κλείδωμα χαρτών-κλικών κλπ. αν έχεις να πεις κάτι, πέστο και στη Λίστα αλλά τεκμηριωμένα, αλλιώς δεν μπορείς να αφήνεις υποννοούμενα για όλους και όλα!
      together we stand divided we fall

Comment

Αν με αφήσουν θα τα πω όλα στην Πανελλήνια συνάντηση, αν καταφέρω επίσης να πάω. Καλά εσύ δεν παρακολουθείς την επικαιρότητα του καιρού και κάνεις σαν να μην ξέρεις.

http://weatherparty.blogspot.gr/
        Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Κώστα καλημέρα!
          Παρακολουθώ τα μηνύματα σου στη λίστα, και μπορώ να σου πώ οτί σε παραδέχομαι!Ασχετα εαν δεν μου απαντάς στα προσωπικά μηνύματα που σου στέλνω!
          Απογοητεύομαι με ορισμένα πρόσωπα που δημοσιοποιούν τα μηνύματα σε προσωπικό επίπεδο, και μου φαίνεται οτί δεν γνωρίζουν τη νομοθεσία περί Αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων.
          Συγκεκριμένα μιλάω για ένα Reply μιας τύπισσας, που μάλλον δεν γνωρίζει την νομοθεσία και μπορώ κάλλιστα να στείλω τα στοιχεία της και να πάρει το θέμα μεγάλες διαστάσεις, αλλά επειδή έχω αρκετά μεγάλη αξιοπρέπεια θα το περάσω σαν να μην το είδα"
          Την επόμενη φορά που κάποιος θα δώσει στη δημόσια προβολή κάποιο προσωπικό mail που θα στείλω σαν Stelios1924 ή Electrosurfer ή Southern_wind στον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, απλά θα λάβω τα μέτρα μου!
          Φιλικά πάντα , Στέλιος!
          "

Comment

Γιατί αυτή η συζήτηση πρέπει να γίνει εδώ και όχι αλλού? Αλλωστε δεν αφορά το φόρουμ μας, έτσι δεν είναι?

Πάντα φιλικά.
            Κατερίνα

Comment

Εχεις δίκιο kgeorgit!
              Ας ασχοληθούμε με πιό σοβαρά θέματα!

Comment

Working...
              X