Announcement

Collapse
No announcement yet.

Σ/Κ στη Βασιλιτσα

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Σ/Κ στη Βασιλιτσα

Πολύ χιονι στη Βασιλιτσα.!!Δυστυχώς ηταν αρκετα μαλακο.Και τις δυο μερες χιονοπτώση κατα διαστήματα οπως και αρκετή ομίχλη. Τουλαχιστον σημερα η ομίχλη μειωσε τις τεραστιες ουρες.Ολη η Ελλαδα ηταν στην Βασιλιτσα.

Δεν ηταν και το καλυτερο Σ/Κ αλλα τουλαχιστον το βουνο φορτώνει χιονι.

Και ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΕΠΜΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ καινουργια χιονια!!!!!
    Παρτε με απάνω στα βουνά τι θα με φάει ο κάμπος!!

Όταν λες τεράστιες ουρές μπορείς μήπως να το κάνεις πιο συγκεκριμένο; Για πόσα άτομα μιλάμε στο τριπλό για παράδειγμα; Όχι τίποτα άλλο αλλά έχω κανονίσει να ανέβω το τριήμερο που έρχεται. Αξίζει ή να μην το προσπαθήσω καν;

Comment

Όταν λες τριήμερο εννοείς Καθαρά Δευτέρα...?Εγώ ούτε που θα το σκεπτόμουν...
      Μόνο η φύση θα μας σώσει...

Comment

Όταν λέμε ουρές εννοούμε ουρές!!!Όχι σε όλα τα λιφτ του χ/κ αλλά στην Ελιμεία ποιο πολύ αλλά και στην τριθέσια ποιό χαλαρά πράγματα!!Τριήμερο φίλε μου που θα ανέβεις θα έχει σίγουρα κόσμο για τους λόγους οτι 1)Είναι τριήμερο 2)Είναι από τα λίγα χ/κ που λογικά θα έχει μια α' ποσότητα χιονιού 3)κάνουν προπόνηση σχεδόν όλλες οι χιονοδρομικοί σύλλογοι+εθνική!! 4)Έχει εκδηλώσεις για τα καρναβάλια στα Γρεβενά και έχει πάρα πολύ κόσμο!!!
        Τώρα αν θες να μην έχει κόσμο μπορείς να πας στην γουμάρα(μιγδάνη και ελιμεία)και να την βγάλεις καθαρή!!!
        Just Do It Like Me -2010-

Comment

Για Καθαρά Δευτέρα λέω. Αν ήταν για κανένα χιονοδρομικό κοντά στην Αθήνα (πχ Παρνασσός, Καλάβρυτα, κλπ) δεν θα το σκεπτόμουν καθόλου. Δεδομένου όμως ότι τα χιονοδρομικά της Β. Ελλάδος μαζεύουν λιγότερο κόσμο, το σκέφτομαι. Έχω ξανανέβει τριήμερο Κ. Δευτέρας και ήταν ικανοποιητικά. Βέβαια από την άλλη είναι και το μόνο χιονοδρομικό με χιόνι...

Comment

Αν έχει καλό καιρό θα γίνεται χαμός...κάπου στο forum έχει φώτο από το προηγούμενο ΣΚ στη Βασσίλω..αν θες μπορείς να τις δεις!!!
            Μόνο η φύση θα μας σώσει...

Comment

Για τους λογους που αναφερθηκαν κοσμο εχει σεολους τους αναβατήρες.Τωρα αν ανοιξουν καλυτερα Παρνασσος και Καλαβρυτα και Καρπενησι ισως κατι γινει γιατι η παρουσια Αθηναιων και ολης της Ν.Ελλαδας ηταν εντονη.
              Παρτε με απάνω στα βουνά τι θα με φάει ο κάμπος!!

Comment

και που αλλου να πας;;;
                στο πισοδερι με τα 5 εκ;;;

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

εγω μπορει να ανεβω μονο σαββατο ομως..που οσο ν ναι θα ειναι πιο χαλαρα...

Comment

Καλημέρα σε όλους,ειμαι καινουριος στο forum και ηθελα να πω την καλημερα μου επειτα και απο ενα καλο σ/κ στη βασιλιτσα εστω και με 80ποντους.καλητερα 80 παρα τιποτα,εστω και ετσι θα ανεβενουμε για την τρελα μας...

Comment

Originally posted by pashalis

Καλημέρα σε όλους,ειμαι καινουριος στο forum και ηθελα να πω την καλημερα μου επειτα και απο ενα καλο σ/κ στη βασιλιτσα εστω και με 80ποντους.καλητερα 80 παρα τιποτα,εστω και ετσι θα ανεβενουμε για την τρελα μας...
                      Τι λες ρε φιλε? Ξερεις τι ειναι οι 80 ποντοι με τετοιο χειμωνα? Οαση μεσα στην ερημο..
                      Το εστω" μου αρεσε..χαχαχα"
                      ΧΙΟΝΙΣΕ ΤΟ ΤΟ ΓΑ.... ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ..

Comment

80 ποντοι;;;
                        σε ΧΚ στην αυστρια εχει 45 και 50...τι λετε τωρα

Comment

ΕΛΑ TURMS ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΣΟΥΛΙΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΟΥΣ 80!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΑ!!ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΠΑΛΕΥΟΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΙΧΕ ΟΜΙΧΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΚΛΕΙΣΤΟ!!!!ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΟΥΝΟ!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΑΣΙΛΩ!!!!!!!!!!!
                          ΠΑΜΕ ΧΙΟΝΙ!!!

Comment

Με τιποτα 3μερο πανω μονο μεσα στην βδομαδα.

Αγγελος

Comment

σοβαρα εχει 80 ποντους???
                              γιατι αν ειναι ετσι δεν ειναι απλα οαση στην ερημο οπως ειπε καποιος αλλα επιγειος παραδεισος!!!
                              εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

Comment

Working...
                              X