Announcement

Collapse
No announcement yet.

Innsbruck?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

kalo taxidi magkes k kala na perasete!!!!!!!!
    Αλητες snowboardαδες μη χαλατε το βουνο!!!

Comment

Originally posted by SNOWZAD
      file turms an den exeis kleisei grapse na soy kano protaseis giati den einai ola opos ta dixnoyn ta taxidiotika bad gastein as poyme gia mena einai xali exei polu pio omorfa meroi.k protino na min pas me amaxi alla na nikiaseis ekei gia poloys logoys.h austria thelei xionolastixa malakia naxeis alisides bale bgale oli thn ora k oi diadromes einai megales gia alisida koyrazei!an pas odikos mporei na xatheis!!den axizei na xaseis oyte lepto odigontas poso malon to edo ekei!k an nikiaseis amaxi k pathei kati toys perneis les pou eisai k soy fernoyn allo eno me to dikosoy ante bres akri entometaxi poloi milane mono germanika katalabeneis ti leo e???mi skefteis na peraseis diabasi pezon xoris na stamatiseis ekei toxoyn dedomeno oi pezoi k den elenxoyn xefitronoyn sa manitaria!!ego piga gia 21 meres k otan patisa peiraia eipa ti kano ego edo afou eimai ftiagmenos naxa genithei ekei??tha perasei omos k toy xronoy prota o theos ekei tha ti bgalo!!!
      αεροπορικως παω μοναχο...θα νοικιασω εκει...

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

α και δνε θα μεινω bad gastein...dorfgastein παω..
        και το διαλεξα απο μονος μου...ταξιδιωτικα δνε εμπιστευομαι...ειναι ασχετοι...

Comment

Τurms από Θεσσαλονίκη για Μόναχο θα πετάξεις; Με Aegean; Αν ναι, έχεις τηλεφωνήσει για να ενημερωθείς σχετικά με μεταφορά σκι (αν έχεις δικά σου), κτλ; Πόση ώρα νωρίτερα πρέπει να βρίσκεσαι στο αεροδρόμιο; Τους έστειλα email, αλλά.....

Comment

ναι με Aegean θα παω...
            βασικα μου ειπαν μια ωρα πριν να παω για τσεκ ιν...
            αλλα δεν ρωτησα για σκι γιατι δεν θα παρω μαζι μου...

Comment

εγω βασικα σκεφτομουνα να παρω τις μποτες μαζι μου...
              αλλα μου ειπαν οτι το υπερβαριο παει για την πτηση αυτη 12 ευρω το ενα κιλο...κ προβληματιστηκα τωρα...
              βεβαια δεν ξερω αν η τσαντα με τα ρουχα ποσο θα ειναι...
              αλλα ηθελα να ρωτησω:
              αξιζει να παρω τις μποτες μαζι μου;;; η να νοικιασω απο εκει...
              σκι δνε παιρνω γιατι εκει αυτα που νοικιαζουν ειναι καλυτερα απο αυτα που εχω....
              αλλα για τις μποτες;;;

Comment

Καθε Σαββατο ειμαι στο αεροδρομιο του Μοναχου και παραλαμβανω φιλους που ερχοννται απο ελλαδα.Ερχονται με την aigean μαζι με τα σκι και τις μποτες και δεν εχουν καμμια επιβαρυνση.Αρκει να μην υπερβαινουν τα 20 κιλα.

Comment

Originally posted by Chris82
                  Τurms από Θεσσαλονίκη για Μόναχο θα πετάξεις; Με Aegean; Αν ναι, έχεις τηλεφωνήσει για να ενημερωθείς σχετικά με μεταφορά σκι (αν έχεις δικά σου), κτλ; Πόση ώρα νωρίτερα πρέπει να βρίσκεσαι στο αεροδρόμιο; Τους έστειλα email, αλλά.....

παντως να μην σε παρω στον λαιμο μου...
                  εγω παω συνηθως μια μιση με δυο ωρες νωριτερα...οχι για καναν λογο....ετσι για χαβαλε...
                  αλλα συνηθως μια ωρα πριν πρεπει ν εισαι εκει...
                  και πας κατευθειαν στο τσεκ-ιν...
                  κ αν εχεις κανει κρατηση μεσω ιντερνετ, παρε κ μια εκτπυωση το μαιλ που σου στειλαν με τον κωδικο κλπ...

Comment

Originally posted by gianis50
                    Καθε Σαββατο ειμαι στο αεροδρομιο του Μοναχου και παραλαμβανω φιλους που ερχοννται απο ελλαδα.Ερχονται με την aigean μαζι με τα σκι και τις μποτες  και δεν εχουν καμμια επιβαρυνση.Αρκει να μην υπερβαινουν τα 20 κιλα.
                    αυτο το ξερω...το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν υπερβαινω τα 20 κιλα...
                    θελει να το ψαξω.
                    ΤΗΑΝΧ παντως...

Comment

αν δεν πάρεις τα ski δύσκολα να ξεπεράσεις τα 20 κιλά, εμενα προσωπικά με την Aegean ποτε δεν μου ζήτησαν έξτρα και ήμουνα πάντα με foul eksoplizmo.
                      Kaimak inn

Comment

τo πολύ πολύ παίρνεις τις μπότες μαζί σου στο αεροπλάνο... οποτε.
                        Kaimak inn

Comment

σωστα...αυτο δεν το σκεφτηκαααα...

Comment

Και γενικά τα σκι βγαίνουν ανέπαφα" από το αεροδρόμιο μέσα σε απλή θήκη (γιατί έχω δει και κάτι σκληρές-ακριβές στο internet) ?"

Comment

Working...
                            X