Announcement

Collapse
No announcement yet.

ευρωπαικο-αμερικανικο

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

kwsta den apantises stin eggyimeni dilwsi mou [i] "

Comment

Α ρε Κωστα....συνεχιζεις ακομα να επιμενεις... δεν κουραστηκες βρε φιλε;;
      Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

εγω παντως σε παραδεχομαι...εισαι η μονη νοτα αισιοδιξιας πλεον εδω μεσα...

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Yparxei elpida pantws... an skeftoume oti kai pali to dwdekari egine kalutero...
          Kifissara mia zwh k an 8a pas delta e8nikh o kosmos sou 8akolou8ei me xionia kai vroxh!Katw Tithorea Parnassos!

Comment

ναι;;;
            εγω σταματησα να τα βλεπω...

Comment

Να επιμένω σε τι βρε Αγγελε; Εχεις κάτι που θα πρέπει να με κάνει κι εμένα να μην αισιοδοξώ; O xειμώνας καθυστέρησε -κοντά στους 2 μήνες...πολύ απλά θα πρέπει να δείξει και κάποιες από τις ικανότητές του κλείνοντας τον κύκλο του.

http://weatherparty.blogspot.gr/
              Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Κωστα μου να με συγχωρεις αλλα σημερα το απογευμα ενιωσα οτι ημουν μεσα Απριλη.Το οποιο δεν το εχω ξαναζησει Φεβρουαρη μηνα...
                10 χρονια μελος στο φορουμ.:spy:

Comment

Oxi flevarh exoume zhsei kai xeiroteres katastaseis xwris notiades!... 8ymamai Parnasso me +21... symfwnw me beach... den einai oti mas xrwstaei kati einai oti 8a ginei!
                  Kifissara mia zwh k an 8a pas delta e8nikh o kosmos sou 8akolou8ei me xionia kai vroxh!Katw Tithorea Parnassos!

Comment

Για το Σάββατο το skiron βλεπει αρκετες βροχες, (κυριως κεντρικα και νοτια) κατι που δε βλεπει το gfs. Ποιο να εμιστευτείς άραγε??Edited by: snow-vagos

Comment

μηπως κανεναν;;;

Comment

Working...
                      X