Announcement

Collapse
No announcement yet.

Vasilitsa simera + Parapona

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ΠΟΛΛΑ ΡΩΤΑΣ.... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ αμα σου τα πουμε ολα μετα τι???????????????? επισημο ο τσομπανης μονο το γαμο του θα κανει ολα τα αλλα ειναι ανεπισημα.... δε μου λες εσυ του τρακαρες του subaru πισω στο φαναρι????????????????????..χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι χιχι.

δε θα κανονισετε τιποτα βρε παλιοπαιδα αν δεν ειμαι και γω..... ακουσατε??? αυτο το σκ θα ειμαι θεσσαλονικη αλλα υποσχομαι πρωτα ο θεος ο ημιθεος (ξερει αυτος ποιος ειναι) θα ανεβω συντομα ξανα... και θα κατσω και πιο πολλες μερες.......

Comment

Originally posted by TURMS
      λενε οτι οσοι κανουν σκι κ δοκιμασουν σανιδι δεν ξαναγυρνανε στο σκι...
      κανω σκι 6 χρονια και η αληθεια ειναι πως μπηκα στην σκεψη να δοκιμασω σανιδι αρκετες φορες. ο μονος λογος που με σταματαει ειναι οι τραυματισμοι που εχω δει σε παιδια που εκαναν snowb. θεωρω το σανιδι πολυ πιο γα [i] το και επειδη ξερω οτι δεν θα ξαναγυρισω στο σκι αποφευγω να μαθω σανιδι...
      εσεις παιδια τι προτεινετε??? να δοκιμασω???"
      εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

Comment

Δοκίμασε!!!Θα χάσεις τίποτα? Σαν την πρώτη μέρα του σκι (που δε θα ξαναυπάρξει....) θα βιώσεις μία ανεπανάληπτη πρώτη μέρα σανιδιού! (300 πτώσεις/ώρα)
        Και μόνο για την εμπειρία αξίζει.

Κ γω φέτος δοκίμασα πρώτη φορά - ολίγον ανεπίδεκτος - αλλά θα το παλέψω...Να δούμε τη 2η...

Όσο για το αν αυτοί που ξεκινούν σανίδι δεν ξανακάνουν σκι...θα το δούμε κ στο τέλος της σεζόν θα....ενημερώσω!!!
        Εύχομαι να τα κάνω και τα 2!
        ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ ΟΕΟ!
        Θεατρική Ομάδα Πολυτεχνείου

Comment

Egw pantos an ksanadokimaza ski 8a ekana me freestyle ski(pisteuo na kserete tin diafora me ta kanonika ski)Ti na sas pw re paidia prosopika to snowboard mou fanike na mou tairiazei perissotero kai meta ta 3 xronia ski kai tin proti mou prospa8eia prin 5-6 xronia me to sanidi duskolo na to ksanaguriso sto ski!!Pantos ksero atoma pou asxoli8ikan ligo me to snowboard kai meta to gurisan pali sto ski!!!
          Just Do It Like Me -2010-

Comment

Originally posted by vlaxos
            Originally posted by TURMS
            λενε οτι οσοι κανουν σκι κ δοκιμασουν σανιδι δεν ξαναγυρνανε στο σκι...
            κανω σκι 6 χρονια και η αληθεια ειναι πως μπηκα στην σκεψη να δοκιμασω σανιδι αρκετες φορες. ο μονος λογος που με σταματαει ειναι οι τραυματισμοι που εχω δει σε παιδια που εκαναν snowb. θεωρω το σανιδι πολυ πιο γα [i] το και επειδη ξερω οτι δεν θα ξαναγυρισω στο σκι αποφευγω να μαθω σανιδι...
            εσεις παιδια τι προτεινετε??? να δοκιμασω???
            τι τραυματισμοι;;;
            μην συγκρινεις τα παιδια που κανουν κολπα κ αλματα, με αυτους που κανουν σκι κ απλα τσουλανε...
            δεν ειναι το ιδιο..."

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

εγω παντως στο να τσουλας απλα, τα βρισκω το ιδιο...

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Κατ' αρχήν σας ευχαριστώ όλος για τις απαντήσεις. Για τους τραυματισμούς που έλεγα...δεν ξέρω αν ήταν κάποιοι που έκαναν κόλπα ή απλά τσουλούσαν αλλά ήταν πολύ άσχημοι τραυματισμοί!!!Επειδή όμως φέτος έτσι όπως πάει ο χειμώνας δεν με βλέπω να ξανα ανεβαίνω σε χκ μάλλον θα δοκιμάσω του χρόνου και θα σας πω τις εμπειρίες μου...

Comment

Originally posted by vlaxos
                  Κατ' αρχήν σας ευχαριστώ όλος για τις απαντήσεις. Για τους τραυματισμούς που έλεγα...δεν ξέρω αν ήταν κάποιοι που έκαναν κόλπα ή απλά τσουλούσαν αλλά ήταν πολύ άσχημοι τραυματισμοί!!!Επειδή όμως φέτος έτσι όπως πάει ο χειμώνας δεν με βλέπω να ξανα ανεβαίνω σε χκ μάλλον θα δοκιμάσω του χρόνου και θα σας πω τις εμπειρίες μου...
                  Όχι μην το κάνεις!!!!Έχουμε χιονοπάσχα μπροστά μας[i]!!!
                  (θέλω να ελπίζω τουλάχιστον!)
                  "

Comment

Ετσι πιστεύω και εγώ!!!Και το ελπίζω κιόλας!!!
                    Just Do It Like Me -2010-

Comment

Όχι μην το κάνεις!!!!Έχουμε χιονοπάσχα μπροστά μας[i]!!!(θέλω να ελπίζω τουλάχιστον!)[/QUOTE]
                      Πασχα δεν μου παει να κανω σκι!!!
                      Θα ειμαι στο χωριο μου και καθε μερα θα ψηνουμε κρεατα και κρασι και διαφορα.
                      Απο χθες ειμαι Καβαλα και αν ανεβω θα παω μονο Φαλακρο και αυτο επειδη εχω ξεκινησει και μαθαινω την κοπελια μου σκι...Ενα σας λεω μονο 2η μερα κατεβηκε περιφερειακη πιστα στο Πισοδερι, φοβαμαι πως αν συνεχισει ετσι θα με ξεπερασει και μενα σιγουρα."

Comment

Αφού στερούματε Χριστούγεννα με χιονι , ας κάνουμε Πάσχα με χιόνι τουλάχιστον...
                        Ωραία η κοπελιά...την 3η φορά στην ...Πισοδέρι,έτσι?[i]
                        Αν πηγαίνεις Φαλακρό,ανέβασε καμιά φωτό από πάνω...
                        "

Comment

Έτσι κι'αλλιώς το Πάσχα πέφτει νωρίς φέτος.
                          Κλειστόν

Comment

Zeus η κοπελια ειναι φαινομενο, 2η κατεβασια στην Περιφερειακη του Πισοδεριου κατεβαινε με μετρια ταχυτητα, με 2 στασεις μονο για ξεκουραση και κυριως χωρις πτωση!!! Ευχαριστω τον Θεο γι' αυτο γιατι δεν ειμαι και ο πιο υπομονετικος ανθρωπος...τι να πω ρε παιδια μακαρι να χουμε χιονοΠασχα και να γουσταρουμε ολοι παρεα στα βουνα.

Comment

Working...
                            X