Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΗΡΘΕ.... ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΗΡΘΕ.... ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ

Και πάνω που έλεγα πως δεν έχουμε νέα από τα πηγάδια στο topic της Βασιλιτσας ,ένα τηλεφώνημα μου έκανε την μέρα … πολύ καλή .
    Μόλις έφθασε στα πηγάδια ένας EVEREST χιονοστρωτηρας .. για να τον δοκιμάσουν ,για αγορά .
    Ελπίζω αυτή την φορά να μείνει και να δώσει λύση στο πρόβλημα της διάστρωσης των πιστών .

Φωτορεπορταζ το απόγευμα

Φιλικά Περικλής sirios36
    Η σιωπή είναι χρυσός ;
    ή μήπως σε κάνει συνένοχο ;
    Το SKI μας φέρνει πιο κοντά.

3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ 8-2-2007

Έγινε στα Πηγάδια η παρουσίαση-δοκιμή , παρουσία πολλών εκπροσώπων χ/κ της Ελλάδας του χιονοστρωτηρα της PRINOTH EVEREST- POWER .
    Oι εντυπώσεις άριστες καθώς πρόκειται για ένα από τα πλέον σύγχρονα και αξιόπιστα διαστρωτικα χιονιού , ειδικά το συγκεκριμένο με προσαρμοσμένο βραχίονα-βίντσι είναι το πλέον κατάλληλο για τις πίστες των Πηγαδιών και για το δυσκολο χιονι της τεχητης χιονωσης .
    Ευχή μας είναι η γρήγορη απόκτηση του από το χ/κ καθώς η ύπαρξη ενός τέτοιου διαστρωτικου ,καθιστούν τα
    Πηγάδια αυτομάτως , σε πλεονεκτική θέση ,καθώς η διάστρωση των πιστών τα τελευταία χρόνια βασίζετε σε παλαιά μηχανήματα ,αλλά κυρίως στην μεγάλη εμπειρία των χειριστών καθώς και στις ιδιαίτερα φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλουν για την καλή συντήρηση και απόδοση τους .
    Το γιατί τόσα χρόνια δεν έχει προβεί σε αγορά χιονωστροτηρα το χ/κ είναι άξιο απορίας μια και πολλα σενάρια έχουν υπάρξει .Όμως πλέον δεν υπάρχουν αλλά περιθώρια για ολιγωρία καθώς η αναβάθμιση των υπηρεσιών στα χ/κ της Ελλάδας αλλά και των Βαλκανίων έχει ανέβει πολύ , όπως και οι απαιτήσεις του κοινού , με αποτέλεσμα από πρωτοπόροι στο χώρο να χάνουμε συνεχώς έδαφος εδώ στην Νάουσα .
    Η ύπαρξη δε της τεχνητής χιονωσης και η μη αποτελεσματική λειτουργία της καθώς χρειάζεται την παρουσία σύγχρονου χιονοστρωτηρα που να θρυμματίζει τον πάγο που σχηματίζετε στην επιφάνεια και να μην αφήνει τροκαλες ,δεν δίνει και πολλά περιθώρια για την μη απόκτηση ενός τέτοιου εξοπλισμού .
    Σίγουρα δεν είμαι ο πλέον ειδικός σε τέτοια θέματα ,αλλά σίγουρα έχω την απαιτούμενη νοημοσύνη και δεν μπορώ πλέον να ακούω σχεδόν βλακώδεις δικαιολογίες για ότι συμβαίνει γύρω μου .
    Μερικές φορές νοιώθω πραγματικά θυμωμένος πιο πολύ με τον εαυτό μου που δεν αντιδρώ με τα στραβά που βλέπω ,αλλά και με αυτούς που με ευκολία αποφασίζουν το τι είναι καλό και το τι όχι ,χωρίς να υπολογίσουν κάποιες παραμέτρους που δεν χρειάζονται τίποτε άλλο πέρα από την λογική ,και όχι κάποια μικροσυμφέροντα.
    Έτσι για μια ακόμα φορά θα πω πως η αγάπη μου για αυτόν τον τόπο δεν μου επιτρέπει πλέον να μην αντιδρώ .
    Όποιος δεν μπορεί ας κάτσει σπίτι του ,οι υπόλοιποι ο καθένας με τα μέσα που έχει ,ας πράξει με μοναδικό γνώμονα την ανάπτυξη και αναβάθμιση αυτής της γωνίας της Ελλάδας που τόσο ανάγκη την έχουμε και να δώσουμε στα παιδιά μας αυτά που δυστυχώς εμείς δεν γευτήκαμε .

Φιλικά
    ΠΕΡΙΚΛΗΣ
    Η σιωπή είναι χρυσός ;

Comment

[i]

"
      Η σιωπή είναι χρυσός ;

Comment

Πραγματικό διαμάντι...

Ελπίζω να τον κρατήσουν...
        Όλες οι μεγάλες αλήθειες ξεκίνησαν ως βλασφημίες...

Comment

[i] ΜΠΡΑΒΟ ΠΕΣ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ"

Comment

ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΕΧΟΥΜΕ? ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΓΟΡΑ

Comment

Εχετε μείνει ποτέ στο καταφύγιο που είναι δίπλα στο χιονοδρομικό???

Ξέρετε αν είναι καθαρό??
              plz πείτε μου αν ξέρετε κάτι ευχαριστώ
              KinG Of ThE MountaiN~~~ ThatS WhY SkierS ArE MucH CooleR ThaN Snowboarders

Comment

Ένα είναι σίγουρο...

Λόγω της θέσης του έχει απίστευτη θέα...

Λυπαμαι αλλά δεν ξέρω κάτι άλλο
                Όλες οι μεγάλες αλήθειες ξεκίνησαν ως βλασφημίες...

Comment

Φιλε καθαρο ειναι...αλλα μαλλον θα εισαστε πολλα ατομα στο δωματιο...νομιζω... Η θεα του ειναι οντως εκπληκτικη, μοναδικη....

Comment

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφοριές... Στάθης
                    KinG Of ThE MountaiN~~~ ThatS WhY SkierS ArE MucH CooleR ThaN Snowboarders

Comment

Α...ξεχασα....εντυπωσιακο και με τεραστιες δυνατοτητες το εργαλειο!!!! Μακαρι να το κρατησουν....(πολυ πιθανο..)... Τοτε οι πιστες θα θυμιζουν γηπεδα της Αγγλιας!!!...

Comment

ΡΕ ΚΑΝΑ ΧΙΟΝΙ ΕΡΙΞΕ ? ΑΣΤΕ ΤΟ ΡΑΤΡΑΚ . ΤΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ?

Comment

Originally posted by geop31
                          ΡΕ ΚΑΝΑ ΧΙΟΝΙ ΕΡΙΞΕ ? ΑΣΤΕ ΤΟ ΡΑΤΡΑΚ . ΤΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ?
                          ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ

[i]

ΤΟΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣ."
                          Η σιωπή είναι χρυσός ;

Comment

Αφιερωμενο στον geop-31.... εχω ματια και βλεπω οσα....θελω!! να δω....""

Comment

αντε να το αγορασουν και να στρωνει καλα τις πιστες γιατι το πασχα ερχομαι πανω για 4 ημερες.
                              la grave....

Comment

Working...
                              X