Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΚΤΑΚΤΟ !!!! ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 10-11/2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Κελλυ μου αγαπη μου ελεος!!!!!!Δες και προσεξε το παραπανω Post μου και θα καταλαβεις οτι ειναι quote

Comment

i rest my case που λενε και οι αγγλοι... παω να δουλεψω.... για να μπορεσω να απολαυσω το βραδυ το κοντοσουβλι μου αλλα και τη μεριδα της Boozer... χιχιχιχιχιχιχιχι

Comment

Originally posted by BOOZER
        Υ.Γ.: δεν θα μπορούσες να έχεις κάτι που θέλω, γιατί αυτό που θέλω μπορεί να μου το χαρίσει μόνο ο Θεός κι είναι η υγεία... [i]

Σωστη!!!!!!!!!"

Comment

Den pisteuw sto party na paizei mono elliki mousiki!!!!Makropoulo oli mera!!!Auto to party tou ant1 kai to alla radiofonikou sta8mou pou 8a ginei tsompani??

Sabbato krima omws douleuw re gamwto kai den mporw na anebw!!!Edited by: DimisZ..
          Just Do It Like Me -2010-

Comment

νομιζω πως ο αντενα θα ειναι την κυριακη.... ο τσοπανης θα βαραει το σαββατο ειμαι σε κατασταση εκτακτου αναγκης χχιιχχιχιχιχιχιχι

Comment

Pw!!Pw!!!!Kala polu ponos duladi!!
              Eimai se katastasi ektaktou anagi,Me pianei krisi sto kapaki ,Kanena Terzi meta Feugw xorizo kai paei legonta!!!
              Kati poio zontano den 8a paizei??
              Just Do It Like Me -2010-

Comment

για περισσοτερες πληροφοριες μπορεις να ρωτησεις τον resident dj vasilitsa tsopanis εγω θα λειπω.......

Comment

nyxterino gia pote ? sabbato brady ? h' kyriakh brady ?

Comment

σαββατο βραδυ απογευματακι προς βραδυ γινετε. μετα το κλεισιμο των λιφτς. εξαρταται παντα και τον κοσμο που θα εχει. παντως ειναι καταπληκτικη εμπειρια του να κατσεις μεχρι αργα στο χκ και να δεις και ηλιοβασιλεμα και ας μη κανεις σκι.

Comment

Working...
                    X