Announcement

Collapse
No announcement yet.

Περι ποστ (να διαβαστει απο ολους παρακαλω)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nick nomizo oti gia ena asimado thema exei xithi poli melani.den ine thema gia na to tedonoume.o kathenas exei tis apopsis tou(kai ta elatomata tou) kai ine sevastes.den ine sosto na xaliomaste gia vlakies.Den simfonis????

Comment

Egw epeidh exw tetoio xarakthra file ,ypo8etw NIKO,den mporw na milhsw gia kanenan allon!!!Ekprosopw ton eauto mou kai mono...to oti esteila se sena mia apanthsh to ekana giati se 8ewrw aksiologo an8rwpo kai auto fasinetai apo ton tropo pou grafeis kai ekfrazesai....[i]"

Comment

Originally posted by klasimentes
        nick nomizo oti gia ena asimado thema exei xithi poli melani.den ine thema gia na to tedonoume.o kathenas exei tis apopsis tou(kai ta elatomata tou) kai ine sevastes.den ine sosto na xaliomaste gia vlakies.Den simfonis????
        AKRIBWS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![i]"

Comment

Originally posted by klasimentes
          Λοιπον, να σου ξεκαθαρισω καποια πραγματα απο την πλευρα μου γιατι οντως δεν ειναι σωστο! Το οτι σας ζητησα να γραφετε με Ελληνικα, δε σημαινει οτι ειμαι ο υπερμαχος της ελληνικης γλωσσας και αντιθετος ολων των υπολοιπων (εστω greeklish που δεν ειναι καν γλωσσα). Το λεω για τον μοναδικο λογο οτι αυτος ο τροπος γραφης ειναι ΠΟΛΥ κουραστικος για τα ματια μας! Δεν ενδιαφερομαι μονο για μενα, αλλά για ολους οσους διαβαζουν αυτο το φορουμ, και προσπαθω να γραφω οσο πιο κατανοητα γινεται! Τελος παντων, φυσικα ο καθενας εχει δικαιωμα (αυτο μας ελειπε) να κανει ο,τι θελει. End of story και απο την πλευρα μου. [i]"
          ///Κιλκίς, 280m. κέντρο-360m. κορυφή λόφου Αγ.Γεωργίου///
          Σταθμός ΕΑΑ- Web Cam Κιλκίς:
          http://www.meteo.gr/stations/kilkis/

Comment

Τελικά όλα αυτά που γράψατε κουράζουν πιο πολύ απο τα greeklish.
            Κλειστόν

Comment

Originally posted by snowearth
              dikaio exis

Comment

Originally posted by ROMANO

Egw epeidh exw tetoio xarakthra file ,ypo8etw NIKO,den mporw na milhsw gia kanenan allon!!!Ekprosopw ton eauto mou kai mono...to oti esteila se sena mia apanthsh to ekana giati se 8ewrw aksiologo an8rwpo kai auto fasinetai apo ton tropo pou grafeis kai ekfrazesai....[i]

Νικος, ναι φιλε Βαγγελη. Δε διαφωνω σε αυτα που λες, θα ηταν τελειως παραλογο αν ο καθενας μας το επαιζε μεγαλος και τρανος και δεν υπολογιζε τις αποψεις των αλλων. Μια σημαντικη "ικανοτητα" καποιου, ειναι να μπορει να ακουει και να σεβεται τις αποψεις αυτων που μιλαει και να τους απανταει με τετοιο τροπο ωστε να τους δειξει το λαθος του.

Α, και κατι τελευταιο. Μην νομιζετε οτι ειμαι κανενας καθηγητης ή ανθρωπος των γραμματων, 17 χρονων, μαθητης Β' Λυκειου ειμαι "

Comment

Γιατι κουραζουν? Δε σε ενδιαφερει καθολου εσενα δηλαδη ενα τετοιο ζητημα? Και εγω καιροτρελαμενος ειμαι (νομιζω πως φαινεται οσο καιρο ειμαι στο φορουμ), αλλά δεν ειναι κακο αν συζηταμε και κατι εκτος καιρου οταν ο τελευταιος δεν εχει ενδιαφερον..

Comment

[i]...POSO?????......MPRABO RE ELLHNIKA NIATA!!!!!!...XMMMMMMM KAI EGW MIKROS EIMAI MOLIS 30!!!!!!"

Comment

[i]...POSO?????......MPRABO RE ELLHNIKA NIATA!!!!!!...XMMMMMMM KAI EGW MIKROS EIMAI MOLIS 30!!!!!!

Σημασια εχει ποσο νιωθεις πως εισαι Edited by: nick_ts157 "

Comment

Originally posted by nick_ts157
                        [i]...POSO?????......MPRABO RE ELLHNIKA NIATA!!!!!!...XMMMMMMM KAI EGW MIKROS EIMAI MOLIS 30!!!!!!

Σημασια εχει ποσο νιωθεις πως εισαι
                        OTAN XIONIZEI GINOMAI H MALLON AIS8ANOMAI 11 XRONWN!!!!"

Comment

Νίκ απο Κιλκίς απλά εννοώ οτι το ζορίσατε λιγουλάκι το θέμα.

(Κι'εγώ 17 είμαι αλλά πάω Γ' Λυκείου)
                          Κλειστόν

Comment

Νίκ απο Κιλκίς απλά εννοώ οτι το ζορίσατε λιγουλάκι το θέμα.

(Κι'εγώ 17 είμαι αλλά πάω Γ' Λυκείου)

Καλα, δεν ειμαι και γεματα 17, μην τρελαινεσαι [i]
                            Τελος παντων, συμφωνω μαζι σου εν μερει, απλως οταν γραφεις και βλεπεις απαντηση και μετα παλι το ιδιο, δεν καταλαβαινεις για ποτε γεμιζεις με ποστ το θεμα. "

Comment

Καλημερα σε ολους. Βλεπω οτι το θεμα πηρε μεγαλες διαστασεις και μερικοι δεν μπορουν ουτε να καταλαβουν αυτα που γραφουμε και στα Ελληνικα. ΕΓΩ ειπα οτι οντως δεν υπαρχει τετοιος κανονας και κανενας δεν μπορει να απαγορευσει στον αλλο να γραφει οπως θελει. Πολυ απλα ΕΓΩ οπως και πολλοι αλλοι στραβονωμαστε με τα αγγλοελληνικα. Οποτε απο εδω και στο εξης δεν τα διαβαζω αυτου του ειδους τα ποστ και τελος. Τωρα αν αυτος που το γραφει δεν θελει να τον διαβαζουν πολλοι απο εδω μεσα δικο του προβλημα. Οπως δεν υπαρχει κανονας για το πως γραφουμε ετσι επιλεγει και ο καθενας τα θεματα που θα διαβαζει. Ειναι απλο. Και για οσους δεν το καταλαβαν ας διαβασουν το πρωτο ποστ δυο και τρεις φορες μηπως το καταλαβουν.

Comment

THS EPIXRIMASH EKDIDOMENHS GYNAIKOS TO SIDIRION KIGKLIDOMA !!!!!

Comment

Working...
                                X