Announcement

Collapse
No announcement yet.

Χιονοδρομικο στην Τσεχια??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Χιονοδρομικο στην Τσεχια??

Γεια σας παιδια!!
    Θα ειμαι Πραγα 14/2-20/2, και σκεφτηκα μια ημερα να κανω μια επισκεψη σε ενα χιονοδρομικο.. Υπαρχει τιποτα κοντα στην Πραγα? ΑΝ εχει παει κανεις μπορει να μου δωσει πληροφοριες?
    Λογικα χιονι θα εχουν εκει.. δεν θα εχουν προβλημα, ε?

www.thealps.com
    και διαλεξε Τσεχια...

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

[i]

Θα είσαι Πράγα και θα πας για ......χιόνι!!

Να υποθέσω οτι θα είσαι με το έτερον ήμισυ, διατί αλλιώς......................"

Comment

Turms thanks...

Μπα snowfreak με φιλους θα παω..
        Θα ειμαι Πραγα 7 μερες και σκεφτηκα τη μια να παω να τσουλησω λιγο..
        Αλλα απ'οτι ειδα τα χιονοδρομικα ειναι μακρια απο Πραγα, και μαλλον θα αφιερωσω και τις 7 μερες για να απολαυσω τις ομορφιες" της Πραγας...

Υ.γ. Snowfreak εχεις παει Πραγα? Αν ναι εχεις να μου δωσεις τιποτα πληροφοριες?

"

Comment

Καλα ρε φιλε θα μας τρελανεις???????
          Στην Πράγα για σκι ειναι σαν να λεμε στο Αγιον Ορος για γυναικες!
          Δε θα πας καμια μερα να τσουλησεις!
          Ακουσες?

Comment

Originally posted by kasiotis
            Turms thanks...Μπα snowfreak με φιλους θα παω.. Θα ειμαι Πραγα 7 μερες και σκεφτηκα τη μια να παω να τσουλησω λιγο.. Αλλα απ'οτι ειδα τα χιονοδρομικα ειναι μακρια απο Πραγα, και μαλλον θα αφιερωσω και τις 7 μερες για να απολαυσω τις ομορφιες" της Πραγας...Υ.γ. Snowfreak εχεις παει Πραγα? Αν ναι εχεις να μου δωσεις τιποτα πληροφοριες?
            κοιτα εγω πηγα με γυναικα...οποτε πονηρες πληροφοριες δεν μπορω να δωσω...παντως εινια ΤΕΛΕΙΑ πολη...
            πολλα μπαρακια, ωραια για τσαρκες και χαζι...
            τρελος κοσμος....τελεια πολη..."

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Οκ παιδια με πεισατε... [i]

Ετσι κι αλλιως ηταν πολυ απιθανο να παω.. Αφου απο τους 3 που θα παμε μονο εγω ψηνομουν για επισκεψη σε χιονοδρομικο...

Αλλα οποια πληροφορια γενικα για Πραγα ειναι ευπροσδεκτη... Αντε και οταν γυρισω θα ποσταρω φωτο...

4 και σημερα εμειναν.....
              "

Comment

Eγώ πάντως είχα πάει Πρωτοχρονιά και απογοητεύτηκα!!! 5 μέρες που έκατσα πάνω από 3 καλά αξιοθέατα....δεν είδα!!! Όσα δηλαδή θα έβλεπα στη Θεσσαλονίκη σε 10 λεπτά!!! Δεν κάνω πλάκα!

Comment

Χωρίς πλάκα, εκτός απο τον Λευκό Πύργο πιό άλλο αξιοθέατο έχει στην Θεσσαλονίκη?

Comment

Αγαπητέ kasiotis αν ακόμα το σκέφτεσαι μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ <a href=%20" target="_blank">http://www.skifun.gr/content/view/83/84/</a>"

Comment

Originally posted by gordonas
                      Χωρίς πλάκα, εκτός απο τον Λευκό Πύργο πιό άλλο αξιοθέατο έχει στην Θεσσαλονίκη?

Κοινώς...δεν το έπιασες?[i]"

Comment

Working...
                      X