Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΩ !!!! ΕΚΤΑΚΤΟ!!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Πολλές προβλέψεις μιλάνε για αρκετή βροχή στη βάση...λόγω μεγάλου υψομέτρου παγοποίησης...
    Μακάρι να βγουν λάθος...
    Πάντως πραγματικά αφού στο χιονοδρομικό οι υπεύθυνοι λένε 20εκ απορώ πώς εδώ μείνανε μόνο τα 5...
    ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ ΟΕΟ!
    Θεατρική Ομάδα Πολυτεχνείου

Comment

• Originally posted by DimisZ..
      8a milisw kai me ton Angelo pou menei sto katafugio poio meta na mou pei ti ginotan simera panw poiotites kairos klp!!
      Pantos aurio pou 8a anebw 8a exw mia pliri apopsi tous ws twra apologismou kai elpizw na einai 8etikes..Pantos an perase to mesimeri xoris na breksi imaste kala giati bradu ligo duskolo na to gurisei broxi
      τι ωρα περιπου θα εχουμε ενημερωση φιλε μου??

μαλλον θα ειμαι και εγω επανω

Comment

• Loipon paidia milisa me angel123..Eipe pos eixe fantastikes poudres!!Oli mera xionize kai genika itan polu kali i katastasi tou xioniou!!Den itan kai toso kala stin Elimeia pou eixe arketi omixli!!Auti tin stigmi exei stamatisei na xionizei alla anamenoun gia to bradu na sunexisei na xionizei!!

Loipon aurios opoios anebei paidia as enimerwsei na sunanti8oume kai me ta alla paidia pou einai panw!!!
        DimisZ
        Just Do It Like Me -2010-

Comment

• μολις καρεβηκα απο βασιλιτσα ειμαι πανω απο Τριτη...εχουμε και λεμε εχει βαλει λιγο χιονακι και εχει μονο λιγες πετρες στον ενατο πυλωνα...σε καποια σημεια δεξια του συρομενου στα απατητα μετρησα 40 ποντους
          the beauty is more enough...

Comment

• <a href=member_profile.asp?PF=9952&amp;FID=16" target="_blank">Dynastar</a> αυτο που λες ειναι για την Ελιμεία??Για πες αλλες εντυπωσεις γενικα.
            Εγω προσωπικα δεν την εχω επισκευθει την πιστα και γενικα το χιονοδρομικο και επειδη ψαχνω σαν τρελος οπως ολοι μας φετος για χιονοδρομικο ψαχνω στοιχεια και εντυπωσεις.
            "

Comment

• horizons....pistevo oti tis teleftees 2 evdomades...i vasilitsa eklepse tis entiposis apo ta perisotera X.K...ton valkanion.
              (min mou pite tora gia bansko kai malakies....

Comment

• Μα σου λεω εγω που δεν το ξερω το χιονοδρομικο παντελως καθολου καταλαβαινω απο οτι στοιχεια εχω μεχρι τωρα οτι πρεπει να ειναι πολυ σουπερ.Ασε που μου λεει και μια συναδελφος απο εδω οτι ειναι σουπερ γιατι ειναι το χωριο της εκει πανω

Comment

• Pantos paidia exei balei polu pragama!!afou xonomastan sta apatita kai eixe se kati auga trela frudia!!Polu xioni exei balei kai an riksei kai to apogeuma 8a balei polu akoma!!Alla den einai oi poudres twn boriadwn einai polu bari to xioni!!!

Comment

• Έχει κανείς σημερινά νέα από πάνω?
                    Ξέρετε αν το γύρισε σε καμιά χοντρή βροχή?
                    ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ ΟΕΟ!
                    Θεατρική Ομάδα Πολυτεχνείου

Comment

• ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΑΡΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΝΟΤΙΑ.............. ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΒΑΡΥ ΧΙΟΝΙ.......!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΕΧΕ5 ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΒΟΡΕΙΑΑΑΑΑΑΔΑΚΙ

ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΦΙΞΕΙ..........ΚΑΛΑΑΑΑΑ

ΕΧΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ.......ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΜΕΡΑ

ΜΕ ΤΡΕΛΟ ΠΑΡΤΥ.......!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΙΓΔΑΝΗ

Ο ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ.....!!!!!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΘΕΙ ΠΑΝΩ ΚΕΡΝΑΜΕ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ !!!!!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ 24Κ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΦΩΤΟΣ !!!!!!
                      ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ >>>>...>>>>>>>>>>>>>>>>

Comment

• ΑΠΛΑ ΕΡΙΞΕ 30 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Η Βασιλίτσα είναι πολύ ωραίο βουνό, και ίσως το αγαπημένο μου. Φανταστικές δυνατότητες για απάτητο και ορειβατικό. Μην κάνουμε συγκρίσεις με Bansko όμως... ακόμα και ο Παρνασσός είναι παιδική χαρά μπροστά του.
                          Και για να μην ξεχνιόμαστε, οι εγκαταστάσεις του Bansko θα γινόταν στην Ελλάδα (Καιμακ) αλλά κάποιοι δεν τις ήθελαν πολύ.

Comment

• Originally posted by tsompanis
                            ΑΠΛΑ ΕΡΙΞΕ 30 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            Πότε έριξε 30 πόντους...γιατί εγώ στη βάση το έβλεπα λίγο σούπα το χιονόλασπο!!!Φιλικά ρωτάω,θέλω να ανέβω από βδομάδα αλλά αμφιβάλλω,φοβάμαι ότι η βροχή θα το έχει χαλάσει πολύ...[i]
                            Edited by: Boardmania "
                            Μόνο η φύση θα μας σώσει...

Comment

• Όχι φίλε μου μην φοβάσαι γι'αυτό!!!Η βάση της τριθέσιας από την Ελιμεία και τη διθέσια έχουν κάποια υψομετρική διαφορά και Παρασκευη που ήμουν Βασίλίτσα χιόνιζε από την βάση της Ελιμείας και πάνω.Το χιόνι με αυτόν τον καιρό είναι πολύ πυκνό και βαρύ!!!Με αυτό το χιόνι όμως οι πίστες γεμίζουν με πολλά cm και ειναι σχεδον απαρέτητο κάθε χρονιά!!Με τους βοριάδες απλός συμπληρώνει το χιόνι και το κάνει αρκετά ποιοτικό!!!Edited by: DimisZ..

Comment

• Originally posted by DimisZ..
                                Όχι φίλε μου μην φοβάσαι γι'αυτό!!!Η βάση της τριθέσιας από την Ελιμεία και τη διθέσια έχουν κάποια υψομετρική διαφορά και Παρασκευη που ήμουν Βασίλίτσα χιόνιζε από την βάση της Ελιμείας και πάνω.Το χιόνι με αυτόν τον καιρό είναι πολύ πυκνό και βαρύ!!!Με αυτό το χιόνι όμως οι πίστες γεμίζουν με πολλά cm και ειναι σχεδον απαρέτητο κάθε χρονιά!!Με τους βοριάδες απλός συμπληρώνει το χιόνι και το κάνει αρκετά ποιοτικό!!!
                                Thx...απλά σκέφτομαι να πάω καθημερινή και δεν τις ανοίγοιν και όλες τις πίστες...[i]
                                "
                                Μόνο η φύση θα μας σώσει...

Comment

Working...
                                X