Announcement

Collapse
No announcement yet.

Video-αφιέρωμα στον χιονιά που πέρασε (4-5/2/2007)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Video-αφιέρωμα στον χιονιά που πέρασε (4-5/2/2007)

Έφτιαξα ένα video, το οποίο περιλαμβάνει ενωμένα διάφορα αποσπάσματα μικρότερων βίντεο κλιπς, αλλά και φωτογραφιών από την κατάσταση που επικράτησε τις τελευταίες 2 μέρες στη Βόρεια Αττική και μέρος του λεκανοπεδίου. Το αρχείο αυτό περιλαμβάνει φωτογραφίες και αποσπάσματα βίντεο δικά μου, αλλά και των Γιάννη, beach-snow, anastassio, Bill82, vasoula, chr2005, snow-silence και Hermes, που ανέβηκαν σήμερα στο forum.

Πήρα λοιπόν τα καλύτερα στιγμιότυπα που ανεβάσατε σήμερα στο forum, μαζί με κάποια δικά μου και τους έκανα μοντάζ σε ένα ενιαίο video για να τα έχουμε όλα συγκεντρωμένα εκεί. Το μέγεθος του video, λόγω της διάρκειάς του, είναι κάπου 29 MB (θα κάνει όμως μόνο λίγα λεπτά να κατέβει με σύνδεση ADSL), και πιστεύω ότι αξίζει να το έχουμε για να θυμόμαστε τον χιονιά αυτό που μας επηρέασε εν μέσω ενός υπερβολικά ζεστού και ξηρού χειμώνα.

Απολαύστε το και πείτε μου εντυπώσεις! [i]

Download

ΥΓ: αν ξέχασα κανέναν από τα credits στο τέλος πείτε μου!
    Edited by: nickg78 "

Εϊ, Σπίλμπεργκ, σου στέλνω με pm το κόστος για τις φωτογραφίες μου που χρησιμοποίησες.

ΥΓ. Σου έχω και έκπτωση γιατί μ’ έβαλες στα credits

Αν ενθέσεις διαγώνια πάνω στις φωτογραφίες, ένα copyright chr2005, που να καλύπτει το 80% της επιφάνειας, θα σου κάνω κι άλλη έκπτωση.
    Edited by: chr2005 "
    Digital Photography GReece
    Για τους λάτρεις της ερασιτεχνικής φωτογραφίας

Comment

Thanks Ερμή! Για άτομο ψιλοάσχετο με την επεξεργασία video (εγώ είμαι αυτός) και με χρήση του Movie Maker, καλό βγήκε. [i]

chr2005, το video κυκλοφορεί μόνο εδώ μεταξύ μας στο forum, ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα για τις φωτογραφίες (εξάλλου γράφω και στα credits ποιοι τις έδωσαν).

Edit (τώρα το είδα)

Αν ενθέσεις διαγώνια πάνω στις φωτογραφίες, ένα copyright chr2005, που να καλύπτει το 80% της επιφάνειας, θα σου κάνω κι άλλη έκπτωση.
      Edited by: nickg78 "

Comment

BRAVO RE C

Comment

Originally posted by nickg78
          chr2005, το video κυκλοφορεί μόνο εδώ μεταξύ μας στο forum, ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα για τις φωτογραφίες (εξάλλου γράφω και στα credits ποιοι τις έδωσαν). [i]
          Τόσο σοβαρά το είπα;;;;;;;;

Το βιντεάκι είναι καταπληκτικό, χαρά στο κουράγιο που ’χες να το φτιάξεις.
          Μπράβο!

Αλλά ένας Σπίλμπεργκ και να δουλεύει με το Movie Maker... τσ τσ τσ...
          "
          Digital Photography GReece
          Για τους λάτρεις της ερασιτεχνικής φωτογραφίας

Comment

Μπράβο φίλε πολύ ωραία βίντεο και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά..μπράβο σε όλους πολύ ωραί πράγματα..άντε και εις ανώτερα...[i]"
            Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
            http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
            Κάμερες Μακροχωρίου:
            http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
            http://www.stravon.gr/makrochori/

Comment

den ksero pos kai giati, alla prospatho na to anoikso h kai na to kano save alla tipota! thelo kai ego re remalia na to do.....

tha xriasto ligo boitheia to proi.

Kali nixta se osous einai mesa
              Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
              Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
              WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

Πολύ καλή προσπάθεια! Μπράβο! Μία ερώτηση μόνο: ποιός είναι ο τίτλος του τραγουδιού που ακούγεται? [i] Πολύ ατμοσφαιρικό. "
                www.athensinfoguide.com
                Μία από τις πληρέστερες πηγές πληροφοριών της Αθήνας.

Comment

Originally posted by paneugr
                  Πολύ καλή προσπάθεια! Μπράβο! Μία ερώτηση μόνο: ποιός είναι ο τίτλος του τραγουδιού που ακούγεται? [i] Πολύ ατμοσφαιρικό.
                  Ατμοσφαιρικό σαν τον χτεσινό χιονιά.

Στο τέλος του video έχω γράψει και τον τίτλο του soundtrack: Jean Michel Jarre - Chronologie Edited by: nickg78 "

Comment

[i] ΤΕΛΕΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ........"

Comment

Παρα πολυ καλο ....!!! [i]"
                      Αντε να δουμε.....

www.freerider.gr

Comment

Πολύ ώραιο το βίντεο μπράβο... Αντε και στην αλλη κακοκαιρία θα έχεις τόσες φωτογραφείες και βίντεο που δεν θα ξέρεις τι να πρωτοβάλεις....
                        [i]"
                        KinG Of ThE MountaiN~~~ ThatS WhY SkierS ArE MucH CooleR ThaN Snowboarders

Comment

Ωραιο Βιντεο φιλε μο μπραβω.. [i]"
                          Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

Μπράβο Νίκο. Τέλειο το βίντεο, συγχαρητήρια. Και φυσικά και στους snowreporters πολλά συγχαρητήρια.
                            Κατερίνα

Comment

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ... ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.

Comment

Working...
                              X