Έφτιαξα ένα video, το οποίο περιλαμβάνει ενωμένα διάφορα αποσπάσματα μικρότερων βίντεο κλιπς, αλλά και φωτογραφιών από την κατάσταση που επικράτησε τις τελευταίες 2 μέρες στη Βόρεια Αττική και μέρος του λεκανοπεδίου. Το αρχείο αυτό περιλαμβάνει φωτογραφίες και αποσπάσματα βίντεο δικά μου, αλλά και των Γιάννη, beach-snow, anastassio, Bill82, vasoula, chr2005, snow-silence και Hermes, που ανέβηκαν σήμερα στο forum.
Πήρα λοιπόν τα καλύτερα στιγμιότυπα που ανεβάσατε σήμερα στο forum, μαζί με κάποια δικά μου και τους έκανα μοντάζ σε ένα ενιαίο video για να τα έχουμε όλα συγκεντρωμένα εκεί. Το μέγεθος του video, λόγω της διάρκειάς του, είναι κάπου 29 MB (θα κάνει όμως μόνο λίγα λεπτά να κατέβει με σύνδεση ADSL), και πιστεύω ότι αξίζει να το έχουμε για να θυμόμαστε τον χιονιά αυτό που μας επηρέασε εν μέσω ενός υπερβολικά ζεστού και ξηρού χειμώνα.
Απολαύστε το και πείτε μου εντυπώσεις! [i]
Download
ΥΓ: αν ξέχασα κανέναν από τα credits στο τέλος πείτε μου!
Edited by: nickg78 "
Πήρα λοιπόν τα καλύτερα στιγμιότυπα που ανεβάσατε σήμερα στο forum, μαζί με κάποια δικά μου και τους έκανα μοντάζ σε ένα ενιαίο video για να τα έχουμε όλα συγκεντρωμένα εκεί. Το μέγεθος του video, λόγω της διάρκειάς του, είναι κάπου 29 MB (θα κάνει όμως μόνο λίγα λεπτά να κατέβει με σύνδεση ADSL), και πιστεύω ότι αξίζει να το έχουμε για να θυμόμαστε τον χιονιά αυτό που μας επηρέασε εν μέσω ενός υπερβολικά ζεστού και ξηρού χειμώνα.
Απολαύστε το και πείτε μου εντυπώσεις! [i]
Download
ΥΓ: αν ξέχασα κανέναν από τα credits στο τέλος πείτε μου!

ΤΕΛΕΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ........"
"
Comment