Announcement

Collapse
No announcement yet.

ST. ANTON

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ST. ANTON

META AΠΟ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ,ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΩ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΤΟ ISCHGL(ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ''ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΜΟΝΟ''),ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ Κ ΜΙΑΣ Κ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΜΟΝΑΧΟ, ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΟ ST. ANTON. ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ Ή ΑΝ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΞΩ; ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. ΟΠΩΣ Κ ΝΑ 'ΧΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

τώρα να απαντήσω πάλι εγώ η όχι, λοιπόν πήγα εκεί πριν 2 χρονια τέλεια, από πιστες ίσος και καλύτερα από τω Ischgl πολύ καλή οργάνωση και tlp. σαν χωριο είναι μικρότερο από τω Ischgl αλλα αρκετά καλο από ζωή έτσι και έτσι. κατά την γνώμη μου καλύτερα να μείνεις στο χωριο γιατί δεν θα χρειαστείς i.x. η γόνδολες ξεκινάνε από 2 σημεία τις πόλις και ανεβαίνουν επάνω πολύ καλή η κορυφή τις Valuga μέχρι κάτω είναι περίπου 10 χλμ. πίστας, αλλα και από την ali πλευρά τo Rendl η παλιές πιστες του στ.Anton πολύ μεγάλες με καλές κλήσeς και με λιγότερο κόσμο ,αυτά .
    Kaimak inn

Comment

βασικα απο μοναχο εχεις πολλες επιλογες...

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

δεν ξέρω αν βρήκες δωμάτιο αν όχι κοίτα εδώ....

<a href=http://www.stant&#111;namarlberg.com" target="_blank">www.stantonamarlberg.com</A>"
        Kaimak inn

Comment

ΦΙΛΕ DINKI ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΣ.
          ΤΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΛΑ Κ ΔΕ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΩΜΑΤΙΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ. ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΑΣ Κ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΖΗΤΗΣΕΙΣ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΜΟΥ(ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ),Κ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ Κ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ. π.χ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ; ΚΑΝΕΙΣ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣ Κ ΘΕΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΩΜΑΤΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩ.
          ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ....

Comment

Originally posted by GioBa
            META AΠΟ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ,ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΩ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΤΟ ISCHGL(ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ''ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΜΟΝΟ''),ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ Κ ΜΙΑΣ Κ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΜΟΝΑΧΟ, ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΟ ST. ANTON. ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ Ή ΑΝ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΞΩ; ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. ΟΠΩΣ Κ ΝΑ 'ΧΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
            Θα πρέπει να καταλάβεις ότι το σκι έξω δεν έχει καμία αναλογία με ό,τι γίνεται εδώ. Όπως εδώ πας Σαββατοκύριακο και σχεδόν κανείς δεν σου κλείνει 2-3 εβδομάδες νωρίτερα μόνο για Σαββατόβραδο, αναλογικά έξω το σκι γίνεται από Σάββατο μέχρι Σάββατο και δύσκολα μπορείς να κάτσεις 1-2 ημέρες παραπάνω ή λιγότερο σε περίοδο υψηλής σεζόν. Πολλές φορές τα δωμάτια κλείνονται από πέρσι, διότι πάρα πολλές πανσιόν έχουν μόνιμους πελάτες για συγκεκριμένη σεζόν, οι οποίοι ακολουθούν το ίδιο πρόγραμμα για πολλά πολλά χρόνια. Όταν κάποτε φίλος μου ζήτησε να κλείσει δωμάτιο για ... του χρόνου και πάλι δεν έγινε τίποτα διότι κάθε χρόνο έρχονται συγκεκριμένοι πελάτες ακόμα και για 20 συνεχή χρόνια, οι οποίοι και φυσικά προτιμούνται, ενώ για περίπτωση ακύρωσης υπήρχαν ήδη καμιά 20αριά αιτήσεις στην λίστα αναμονής από πελάτες άλλης χρονικής περιόδου. Βέβαια αυτό δεν γίνεται πάντοτε. Υπάρχουν διαθέσιμα ακριβά ξενοδοχεία συνήθως, ή διάφορες πανσιόν που πολλές φορές είναι αρκετά οικονομικές, αλλά ιδιαίτερα καλές και έτσι εγώ έχω εξυπηρετηθεί πάρα πολλές φορές.
            Καλύτερη λύση είναι να πας σε γειτονικό χωριό (πχ Kappl, See, Galthur) και από εκεί το Ischgl είναι σε ακτίνα βολής με αυτοκίνητο χωρίς να στερηθείς τίποτα. Κάθε φορά έχει χρειαστεί να ψάξω λίγο παραπάνω, να στείλω πολλά e-mails ή και να πάρω τηλέφωνο ακόμα, αλλά πάντα όμως εξυπηρετήθηκα. Μάλλον δεν έψαξες αρκετά, ή έψαξες λάθος. Ειδικά αν έχεις αυτοκίνητο, μην φοβηθείς να μείνεις και λίγο πιο μακριά. Το Mathon, θεωρείται ως προάστειο" του Ischgl (βγάζει εκπτωτική κάρτα σκι), είναι όμως στην ουσία ένα μικρό χωριό μετά το Ischgl, όπως το Kappl είναι ένα χωριό πριν. Τέλος και τα 4 χωριά της κοιλάδας, κάθε βράδυ έχουν και από κάτι να κάνεις, είτε νυχτερινό σκι είτε έλκυθρο."

Comment

ΦΙΛΕ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΗΡΑ ΟΛΑ!!!ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΤΗΛ.
              ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ISCHGL Κ ΑΦΟΥ Κ ΑΥΤΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΩ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Comment

φιλε μου δεν ξερω...
                εγω παντως βρηκα στο Kappl χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια, με 22 το ατομο...
                βεβαια θα εχω αυτοκινητο...οποτε...

Comment

για το Galthur ειχε το Σκαι ενα ντοκυμανταιρ, γαι το 1999 που θαφτηκε ολο το χωριο κατω απο χιονοστιβαδα...πω πω

Comment

Originally posted by TURMS
                    για το Galthur ειχε το Σκαι ενα ντοκυμανταιρ, γαι το 1999 που θαφτηκε ολο το χωριο κατω απο χιονοστιβαδα...πω πω
                    Μην υπερβάλεις!
                    Έπεσε χιονοστιβάδα σε 5-6 κτίρια, από τα οποία 1 νομίζω ότι ήταν πανσιόν. Το αποτέλεσμα βέβαια είναι τραγικό, νομίζω συνολικά καμιά 40αριά θύματα.
                    Αν είχε πέσει σε όλο το χωριό, τα θύματα θα ήταν πάνω από 1.000!
                    Έκτοτε έχτισαν αναχώματα για να προστατέψουν κάποιες επικίνδυνες περιοχές.
                    Βέβαια, η κάθε άμυνα ανταποκρίνεται σωστά μέχρι την επόμενη καταστροφή. Μακριά από εμάς!

Comment

φιλε μου δεν ξερω...
                      Πότε θα πας;
                      Έχεις ξαναπάει ή είναι η πρώτη σου φορά; Σε ποια πανσιόν θα μείνεις;

Comment

Originally posted by alexism
                        Μην υπερβάλεις!
                        Έπεσε χιονοστιβάδα σε 5-6 κτίρια, από τα οποία 1 νομίζω ότι ήταν πανσιόν. Το αποτέλεσμα βέβαια είναι τραγικό, νομίζω συνολικά καμιά 40αριά θύματα.
                        Αν είχε πέσει σε όλο το χωριό, τα θύματα θα ήταν πάνω από 1.000!
                        Έκτοτε έχτισαν αναχώματα για να προστατέψουν κάποιες επικίνδυνες περιοχές.
                        Βέβαια, η κάθε άμυνα ανταποκρίνεται σωστά μέχρι την επόμενη καταστροφή. Μακριά από εμάς!
                        ναι;;;
                        δεν θυμαμαι...εγω οπως το εβλεπα, ετσι μου φανηκε..βεβαια δεν εδινα κ πολυ προσοχη....υποθετω εχεις δικιο...

Comment

Originally posted by alexism
                          φιλε μου δεν ξερω...
                          Πότε θα πας;
                          Έχεις ξαναπάει ή είναι η πρώτη σου φορά; Σε ποια πανσιόν θα μείνεις;
                          καλως εχοντων των πραγματων 24 θα ειμαι εκει...
                          θα δω ξανα τα μαιλ να σου πω που θα μεινω...

Comment

Working...
                          X