Announcement

Collapse
No announcement yet.

Βασιλιτσα σημερα!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Βασιλιτσα σημερα!!!

Καθως περιμενα κοσμο πολυ το Σ/Κ που περασε πηγα σημερα!!!Κ ηταν απλα τελεια!!!Δεν περιμενα παρα το πολυ 2 ατομα στα λιφτ τελειο το συστημα με τις καρτες τρομερο το χιονι!!!!Ωραιο παγωμενο πατημενο κ αρκετο!!!Λιγες πετρες στα σημεια που εχουν παντα πετρες επειδη ειναι βραχια!!!Η μαυρη καταπληκτικη πατημενη παρα πολυ ωραια!!!Η περιφερειακη για φοβερες ταχυτητες!!!Απο κρυο ειχε πολυ ζεστη σημερα στο -6 οταν εφτασα στις 11:40 κ στο -2 στις 4:20 οταν εφυγα!!!Το βουνο θελει ενα χιονακι μεσοβδομαδα των 30-50 ποντων κ ειναι σε τελεια απλα κατασταση αρκει να μην μας βρεξει καθολου!!!

file mou se zileuw!!!! den katafera na anebw to SK giati o Stauros (prepei na ton ksereis giati mpainei edw) me poulise kai exw frikarei!!!!!
    epifilasomai omws [i]

"

Comment

Ας ευχηθούμε να μη ρίξει βροχή μέσα στις επόμενες μέρες... Γιατί οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και γυρίζει σε νοτιάδες για 2-3 μέρες. Αν γλυτώσουμε τη βροχή, τότε θα ρίξει αρκετό χιονάκι για να ανανεωθεί το υπάρχον.

Για να δούμε... Σ/Κ θα ανέβω και εγώ επάνω.
      http://www.myspace.com/polyenios

Comment

Den anxonome ka8olou gia autous tous notiades poso mallon pou auti anombria 8a papsei gia tis epomenes meres opos lene ta prognostika i Vasilo 8a to ekmetaleutei auto os suni8os!!!Oi notiodutikoi anemoi einai to atou tis!!
        Oso gia ton Saki Arnaotoglou to eipe kseka8ara xionia panw apo ta 1600 me ta ews twra prognostika!!!
        Paraskeui prota o 8eos 8a isiwnw ta apatita stin Di8esia
        Just Do It Like Me -2010-

Comment

Καλα ρε παιδια ειναι τοσο τρομερο να μην γραφετε με λατηνικους χαρακτηρες και μεγαλα γραμματα?[i] σε αυτο το forum δεν υπαρχουν κανονες.

Το αναφερω εδω καθωτι ειστε το πιο κοντινο ΧΚ στην Αθηνα που εχει χιονι οποτε ολοι μπαινουν για να δουν τις εξελιξεις, αλλα περισσοτερο το κακο παρα καλο. Τι να πω ρε παιδι μου

Συγνωμη για τα νευρα αλλα τα μοτορια ας το αναφερουν αμαν πια

Με εκτιμηση

Μακή"
          ΧΕΛΜΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!

Comment

Originally posted by mkmk

Καλα ρε παιδια ειναι τοσο τρομερο να μην γραφετε με λατηνικους χαρακτηρες και μεγαλα γραμματα?[i] σε αυτο το forum δεν υπαρχουν κανονες.

Το αναφερω εδω καθωτι ειστε το πιο κοντινο ΧΚ στην Αθηνα που εχει χιονι οποτε ολοι μπαινουν για να δουν τις εξελιξεις, αλλα περισσοτερο το κακο παρα καλο. Τι να πω ρε παιδι μου

Συγνωμη για τα νευρα αλλα τα μοτορια ας το αναφερουν αμαν πια

Με εκτιμηση

Μακή
            ποσο απεχει απο Αθηνα;;;"

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Originally posted by TURMS

ποσο απεχει απο Αθηνα;;;

Αρκετα, αν κ αυτο ειναι υποκειμενικο αλλα οπως ειπα ειναι το μονο που εχει χιονι της προκοπης
              ΧΕΛΜΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!

Comment

ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ 5,5 ΩΡΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ.....

Comment

den to 8ewrw ka8olou makria gia afto pou mou prosferei i glikia mou Vasilo Tooooosaaaaa xronia!!! to mono kako einai oti den mporw na to kanw ka8e SK [i] kai polles fores den akolou8ei kai i parea (opws to proigoumeno)"

Comment

Αυριο 3 την κανω απο πειραια και θα ειμαι στο σαλε μεχρι κια Παρασκευη.Σ-κ εμαθα οτι θα εχει αρκετα παρτυ με αποτελεσμα πολυ κοσμο οποτε 2 μερες στις πουδρες εγω με τον κολιτο μου.Αν ειναι να ανεβει καποιος τα mobile με p.m.Aθηνα ειναι 425 χλμ απο σπιτι μου Δ.χαιδαριου χωρις σταση 4,5 ωρες

Αγγελος

Edited by: Angel123

Comment

α ρε τυχερακια........ σε ζηλευω.... μακαρι να μπορουσα να ανεβω....
                      να πας στον αχιλλεα να πιεις και τσιπουρα...

Comment

Originally posted by Angel123
                        Αυριο 3 την κανω απο πειραια και θα ειμαι στο σαλε μεχρι κια Παρασκευη.Σ-κ εμαθα οτι θα εχει αρκετα παρτυ με αποτελεσμα πολυ κοσμο οποτε 2 μερες στις πουδρες εγω με τον κολιτο μου.Αν ειναι να ανεβει καποιος τα mobile με p.m.Aθηνα ειναι 425 χλμ απο σπιτι μου Δ.χαιδαριου χωρις σταση 4,5 ωρες

Αγγελος
                        Angel 8a anebw sigoura Paraskeui ektos an kanei kati polu kalo kai tote 8a anebw apo pempti!!!An 8es steile to kin sou se pm kai kanonizoume!!!
                        Just Do It Like Me -2010-

Comment

file mou kapoia stigmi mporei na kanonisoume na aneboume kai parea panw Peiraia eimai kai egw [i]"

Comment

Working...
                          X