Καθως περιμενα κοσμο πολυ το Σ/Κ που περασε πηγα σημερα!!!Κ ηταν απλα τελεια!!!Δεν περιμενα παρα το πολυ 2 ατομα στα λιφτ τελειο το συστημα με τις καρτες τρομερο το χιονι!!!!Ωραιο παγωμενο πατημενο κ αρκετο!!!Λιγες πετρες στα σημεια που εχουν παντα πετρες επειδη ειναι βραχια!!!Η μαυρη καταπληκτικη πατημενη παρα πολυ ωραια!!!Η περιφερειακη για φοβερες ταχυτητες!!!Απο κρυο ειχε πολυ ζεστη σημερα στο -6 οταν εφτασα στις 11:40 κ στο -2 στις 4:20 οταν εφυγα!!!Το βουνο θελει ενα χιονακι μεσοβδομαδα των 30-50 ποντων κ ειναι σε τελεια απλα κατασταση αρκει να μην μας βρεξει καθολου!!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Βασιλιτσα σημερα!!!
Collapse
X
-
Ας ευχηθούμε να μη ρίξει βροχή μέσα στις επόμενες μέρες... Γιατί οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και γυρίζει σε νοτιάδες για 2-3 μέρες. Αν γλυτώσουμε τη βροχή, τότε θα ρίξει αρκετό χιονάκι για να ανανεωθεί το υπάρχον.
Για να δούμε... Σ/Κ θα ανέβω και εγώ επάνω.http://www.myspace.com/polyenios
Comment
-
Den anxonome ka8olou gia autous tous notiades poso mallon pou auti anombria 8a papsei gia tis epomenes meres opos lene ta prognostika i Vasilo 8a to ekmetaleutei auto os suni8os!!!Oi notiodutikoi anemoi einai to atou tis!!
Oso gia ton Saki Arnaotoglou to eipe kseka8ara xionia panw apo ta 1600 me ta ews twra prognostika!!!
Paraskeui prota o 8eos 8a isiwnw ta apatita stin Di8esia
Just Do It Like Me -2010-
Comment
-
Καλα ρε παιδια ειναι τοσο τρομερο να μην γραφετε με λατηνικους χαρακτηρες και μεγαλα γραμματα?[i] σε αυτο το forum δεν υπαρχουν κανονες.
Το αναφερω εδω καθωτι ειστε το πιο κοντινο ΧΚ στην Αθηνα που εχει χιονι οποτε ολοι μπαινουν για να δουν τις εξελιξεις, αλλα περισσοτερο το κακο παρα καλο. Τι να πω ρε παιδι μου
Συγνωμη για τα νευρα αλλα τα μοτορια ας το αναφερουν αμαν πια
Με εκτιμηση
Μακή"ΧΕΛΜΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!
Comment
-
ποσο απεχει απο Αθηνα;;;"Originally posted by mkmk
Καλα ρε παιδια ειναι τοσο τρομερο να μην γραφετε με λατηνικους χαρακτηρες και μεγαλα γραμματα?[i] σε αυτο το forum δεν υπαρχουν κανονες.
Το αναφερω εδω καθωτι ειστε το πιο κοντινο ΧΚ στην Αθηνα που εχει χιονι οποτε ολοι μπαινουν για να δουν τις εξελιξεις, αλλα περισσοτερο το κακο παρα καλο. Τι να πω ρε παιδι μου
Συγνωμη για τα νευρα αλλα τα μοτορια ας το αναφερουν αμαν πια
Με εκτιμηση
Μακή
Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις
Comment
-
Αυριο 3 την κανω απο πειραια και θα ειμαι στο σαλε μεχρι κια Παρασκευη.Σ-κ εμαθα οτι θα εχει αρκετα παρτυ με αποτελεσμα πολυ κοσμο οποτε 2 μερες στις πουδρες εγω με τον κολιτο μου.Αν ειναι να ανεβει καποιος τα mobile με p.m.Aθηνα ειναι 425 χλμ απο σπιτι μου Δ.χαιδαριου χωρις σταση 4,5 ωρες
Αγγελος
Edited by: Angel123
Comment
-
Angel 8a anebw sigoura Paraskeui ektos an kanei kati polu kalo kai tote 8a anebw apo pempti!!!An 8es steile to kin sou se pm kai kanonizoume!!!Originally posted by Angel123Αυριο 3 την κανω απο πειραια και θα ειμαι στο σαλε μεχρι κια Παρασκευη.Σ-κ εμαθα οτι θα εχει αρκετα παρτυ με αποτελεσμα πολυ κοσμο οποτε 2 μερες στις πουδρες εγω με τον κολιτο μου.Αν ειναι να ανεβει καποιος τα mobile με p.m.Aθηνα ειναι 425 χλμ απο σπιτι μου Δ.χαιδαριου χωρις σταση 4,5 ωρες
Αγγελος
Just Do It Like Me -2010-
Comment

(opws to proigoumeno)"
Comment