Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πολλα μπραβω στον Δημητρη,και σε αλλα παιδια...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

κελλυ και σε εμενα ρε!για την περιοχικη προβλεψη!
    καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

γιαννη μου εσενα στα λεω στην πρωτη σελιδα... αυτος ειναι του σατανα..... θα μας γκαντεμιασει...χιχιχιχιχιχιχι δεν ακους τι λεει??????????/ απαπαπα φτου φτου φτου.... η τροχαια λεει οτι απο το υψος της εκαλης στην διονυσου μεχρι αγιο πετρο ειναι κλειστο θελει αλυσιδες ισχυει κατι τετοιο γιαννη γνωριζεις?

Comment

εγώ ξέρω ότι επί προεδρίας Φάνη όλα και όλοι δουλέψαν άψογα,δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως!!!

Comment

Originally posted by Multicell92
          KAΒΜΑΝ ΑΝ ΠΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΩ ΑΦΗΣΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!
          ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ!
          Multi...Περιμενω φωτο απο τοιχο του δωματιου σου με αφισα!
          www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

μπα εχει ανοιξει το λενε για να μην ερχεται κοσμος
            καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Tελικα πρεπει να εχεις ΔΙΚΙΟ Γιωργο
              Αντε να δουμε.....

www.freerider.gr

Comment

Originally posted by Kabman
                Originally posted by Multicell92
                KAΒΜΑΝ ΑΝ ΠΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΩ ΑΦΗΣΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!
                ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ!
                Multi...Περιμενω φωτο απο τοιχο του δωματιου σου με αφισα!
                Βαλε αυτην. Καλη μου φαινεται!
                <a href=http://imageshack.us" target="_blank"></a>"
                www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

Είχα γραψει προ ημερών (χαριτολογώντας) οτι αυτή η προγνωση ήταν ένα ...ντερμπυ μεταξύ του Δημήτρη και του Κλέαρχου.Το γκολ μπήκε τελικά απο τον Δημήτρη και είμαστε (τουλάχιστον οι Νότιοι)ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με αυτό.

Χωρίς πλάκα όμως τα post του Κλέαρχου έδωσαν πραγματικό ενδιαφέρον και εγκυρότητα στο foroum και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για όλους μας.

Συνεχίστε έτσι παιδιά!!!!

Comment

Δημήτρη, αν χιονίσει και Ελατοχώρι αυτή την εβδομάδα.. θα βάλω κι εγώ την αφίσα σου - στο γραφείο μου - σε κοινή θέα!!! [i] Για μίλα με τον Θεό και πες μου... "

Comment

Για να λεμε παντως τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη εδω ο καιρος την νυχτα εκανε κατι ανοιγματα νααααααα(μετο συμπαθειο) αλλα αμεσως στα επομενα λεπτα εκλεινε και ξανααρχιζε η βροχη. Με το που γυρναγε λιγακι ΒΔ ρευμα μεχρι και το φεγγαρι φενοταν αλλα μετα......

Comment

πάντως τώρα κάνει μία καλή έξαρση εδώ μπορεί να είναι και ή τελευταία της κακοκαιρίας η μεσημεριανή.

Comment

Working...
                        X