κελλυ και σε εμενα ρε!για την περιοχικη προβλεψη!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Πολλα μπραβω στον Δημητρη,και σε αλλα παιδια...
Collapse
X
-
γιαννη μου εσενα στα λεω στην πρωτη σελιδα... αυτος ειναι του σατανα..... θα μας γκαντεμιασει...χιχιχιχιχιχιχι δεν ακους τι λεει??????????/ απαπαπα φτου φτου φτου.... η τροχαια λεει οτι απο το υψος της εκαλης στην διονυσου μεχρι αγιο πετρο ειναι κλειστο θελει αλυσιδες ισχυει κατι τετοιο γιαννη γνωριζεις?
Comment
-
Βαλε αυτην. Καλη μου φαινεται!Originally posted by KabmanMulti...Περιμενω φωτο απο τοιχο του δωματιου σου με αφισα!Originally posted by Multicell92KAΒΜΑΝ ΑΝ ΠΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΩ ΑΦΗΣΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ!
<a href=http://imageshack.us" target="_blank">
</a>"
www.YouWeather.com
Life is an adventure!
Comment
-
Είχα γραψει προ ημερών (χαριτολογώντας) οτι αυτή η προγνωση ήταν ένα ...ντερμπυ μεταξύ του Δημήτρη και του Κλέαρχου.Το γκολ μπήκε τελικά απο τον Δημήτρη και είμαστε (τουλάχιστον οι Νότιοι)ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με αυτό.
Χωρίς πλάκα όμως τα post του Κλέαρχου έδωσαν πραγματικό ενδιαφέρον και εγκυρότητα στο foroum και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για όλους μας.
Συνεχίστε έτσι παιδιά!!!!
Comment
-
Για να λεμε παντως τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη εδω ο καιρος την νυχτα εκανε κατι ανοιγματα νααααααα(μετο συμπαθειο) αλλα αμεσως στα επομενα λεπτα εκλεινε και ξανααρχιζε η βροχη. Με το που γυρναγε λιγακι ΒΔ ρευμα μεχρι και το φεγγαρι φενοταν αλλα μετα......
Comment

"
Comment