Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΧΚΚ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΚ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΧΚΚ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΚ?

Επανω εχει γυρω στους 30 ποντους και εχει δωσει απο τεταρτη παλι κυμα χιονια.οι πληροφορειες μου λενε οτι μαλλον θα ανοιξει το επομενο σκ .λετε να ηρθε η πολυποθητη στιγμη για να ξεδωσουμε επιτελους;Aν ναι ρυθμιστε τα din κερωστε τις σανιδες γυαλιστε μποτες και βουρ ολοι για χελμο.ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΧΕΛΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!![i]"
    la grave....

μακαρι!!!!

Comment

Απο το στομα σου και στου χιονια το αυτι
      Μακαρι δεν παει αλλο.

Comment

Originally posted by skimad
        οι πληροφορειες μου λενε οτι μαλλον θα ανοιξει το επομενο σκ .
        μπορω να μαθω την πηγη των πληροφορειων σου;
        μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

to snowrept leei h kentrikh dselida 20cm sta kalabryta opote o xerokampos tha exei10cm kai h styga ψιλα 30
          σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Και για την Πάρνηθα λεέι 30 πόντους αλλά έχει 50 και ανεμοσούρια που φτάνουν το 1 μέτρο.
            ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 13/12/1943

Comment

Originally posted by liapos7
              Originally posted by skimad
              οι πληροφορειες μου λενε οτι μαλλον θα ανοιξει το επομενο σκ .
              μπορω να μαθω την πηγη των πληροφορειων σου;
              Eγκυρη πηγη απο μεσα καλαβρυτα.αλλα η πηγη σε ενδιαφερει η να ανοιξει το κεντρο;εμενα το δευτερο liapo!
              la grave....

Comment

Originally posted by Καλαβρυτινός

Και για την Πάρνηθα λεέι 30 πόντους αλλά έχει 50 και ανεμοσούρια που φτάνουν το 1 μέτρο.
                καπως ετσι ειναι καλαβρυτινε.ανοιξτε την snow cam να ενημερωθειτε
                la grave....

Comment

βρε κι εμενα με ενδιαφερει το ν'ανοιξει το χιονοδρομικο κι οχι η πηγη αλλα εχω ακουσει πολλα χωρις να γινεται τπτ!

καλαματιανος ακομα κι ετσι να ειναι οπως τα υπολογιζεις γινεται τπτ οταν χρειαζονται τουλαχιστων 60 ποντοι για να ανοιξουν οι πιστες; και σιγα μην ανοιξουν μονο την στυγα ή απο την μεση και πανω του χιονοδρομικου!

μην νομιζεται οτι τα εχω μαζι σας,αραξτε ολοι και ολες κι ΑΝ ριξει αρκετο χιονακι θα το χαρουμε ολοι μαζι!

Comment

μαλλον φιλε ουτε 1ο ποντουσ δεν φαινεται να εχει απο την καμερα μακαρι να κανω λαθος
                    σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

βρε κι εμενα με ενδιαφερει το ν'ανοιξει το χιονοδρομικο κι οχι η πηγη αλλα εχω ακουσει πολλα χωρις να γινεται τπτ!

καλαματιανος ακομα κι ετσι να ειναι οπως τα υπολογιζεις γινεται τπτ οταν χρειαζονται τουλαχιστων 60 ποντοι για να ανοιξουν οι πιστες; και σιγα μην ανοιξουν μονο την στυγα ή απο την μεση και πανω του χιονοδρομικου!

μην νομιζεται οτι τα εχω μαζι σας,αραξτε ολοι και ολες κι ΑΝ ριξει αρκετο χιονακι θα το χαρουμε ολοι μαζι!
                      liapo εχω πετυχει αρκετες φορες το χιονοδρομικο ανοιχτο απο την μεση και πανω και δεν εχω κανενα προβλημα γιατι ετσι κι'αλλιως κατω δεν κανω ποτε.ας ανοιξουν λοιπον το μισο
                      la grave....

Comment

Originally posted by καλαματιανος
                        μαλλον φιλε ουτε 1ο ποντουσ δεν φαινεται να εχει απο την καμερα μακαρι να κανω λαθος
                        πατριδα κανεις λαθος ακου και το εμπειρο ματι[i]"
                        la grave....

Comment

skimad ουτε εγω κανω στο κατω μισο,ο ερωτας μου βλεπεις ειναι η στυγα!δεν θυμαμαι ομως να ειχαν ανοιχτο μονο το πανω μισο στα 4 προιγουμενα χρονια που πηγαινω καλαβρυτα.ισως να με απατα η μνημη μου,αν ειναι ετσι θα την σκοτωσω!

Comment

skimad ουτε εγω κανω στο κατω μισο,ο ερωτας μου βλεπεις ειναι η στυγα!δεν θυμαμαι ομως να ειχαν ανοιχτο μονο το πανω μισο στα 4 προιγουμενα χρονια που πηγαινω καλαβρυτα.ισως να με απατα η μνημη μου,αν ειναι ετσι θα την σκοτωσω!
                            ηταν γυρω στις 20 γεναρη 2003 το θυμαμαι καλα εχω και φοτογραφια που ανεβενω την τριθεσια με τα πεδιλα αγκαλια
                            la grave....

Comment

Η στυγα παντως δεν μου φαινεται σε κατασταση να δωθει... Ιδιως το μαυρο κομματι.
                              Μακαρι να συγκεντρωσει χιονι με τις 2 επομενες χιονοπτωσεις και να ανοιξει!
                              Αυτη η πιστα ειναι τρελα! (να δουμε και τις αλλαγες που κανανε!)

Comment

Working...
                              X