Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΜΜΕ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΜΜΕ

καλημερα σε ολους .καλα χιονια σε οσους τα περιμενουν και ευχομαι να ειναι αρκετα.

τωρα για εμας τους αλλους που δεν περιμενουμε χιονοφως λεω να διασκεδασουμε λιγο με τα μαργαριταρια των μμε .

ηρθε λεει ο χειμωνας[i]

που ρε φιλε

για καντε μια συνδεση με την βεροια με την καβαλα με τα γρεβενα κτλ

δεν εχω τιποτα με τα παιδια του φορουμ αλλα με τα μμε τα οποια θα επρεπε να λεγονται μμαε (μεσα μαζικης ενημερωσης αττικης)Edited by: hairydog "

pesta....

kian eixame xionokakokeria sti kentriki kai boreia elleda xes ti thalegan...

xalaei kapos o kairos kai isos pesoun xionia se xamila ipsometra... sti boreia ellada.... H ATTIKI DEN FENETE NA EPIREAZETE ""

www.northmeteo.gr
    Φιλυρο Θεσσαλονίκης - Οικισμός Γερακίνα 400μ.

Comment

τι δεν φαινεται να επηρεαζεται η αττικη ρε μαγκα??μετα το απογευμα αττικοβοιωτια κ ευβοια θα εχουν τα πιο εντονα φαινομενα.μακεδονες παλι σας φαγανε τα προσηνεμα[i]"

Comment

ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΑΝGEL!!
        ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ!!!!
        ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΑ!!!
        TA ΠΡΟΣΙΝΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ
        Originally posted by angel3poli
        τι δεν φαινεται να επηρεαζεται η αττικη ρε μαγκα??μετα το απογευμα
        αττικοβοιωτια κ ευβοια θα εχουν τα πιο εντονα φαινομενα.μακεδονες παλι
        σας φαγανε τα προσηνεμα[i]
        "
        Βούλα Αυστρία συμμαχία

Comment

φιλε μενω ανω γλυφαδα(τερψιθεα).στα τελευταια σπιτια πριν τον υμητο.ξερεις τι υψομετρο εχουμε?μας επηρεαζει αυτο για το χιονι?

Comment

Έιντζελ είσαι σε παρόμοια φάση με εμένα άν πιάσει ο καιρός του Υμμητού άνετα το έχουμε.Ήδη ρίχνει χιόνι σε απίστευτα μέρη όπως την Επίδαυρο.
            Πέρισυ θυμάσε ένα καλό ντού που είχε γίνει ένα βράδυ;Σε όλα τα ανατολικά;Mακάρι να επαναληφθεί

φιλε μενω ανω γλυφαδα(τερψιθεα).στα τελευταια σπιτια πριν τον υμητο.ξερεις τι υψομετρο εχουμε?μας επηρεαζει αυτο για το χιονι?
            Βούλα Αυστρία συμμαχία

Comment

Originally posted by Multicell92
              Έιντζελ είσαι σε παρόμοια φάση με εμένα άν πιάσει ο καιρός του Υμμητού άνετα το έχουμε.Ήδη ρίχνει χιόνι σε απίστευτα μέρη όπως την Επίδαυρο.
              Πέρισυ θυμάσε ένα καλό ντού που είχε γίνει ένα βράδυ;Σε όλα τα ανατολικά;Mακάρι να επαναληφθεί

Aν ο καιρός πιάσει καλά τον Υμμητό ο πρώτος που θα χιονιστώ είμαι εγώ οπότε θα δώσω ενημέρωση να περιμένετε και εσείς οι νοτιότεροι..[i]"
              ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 13/12/1943

Comment

Πρώτη φορά βλέπω το χιόνι να πλησιάζει απ' τα νότια![i]"
                SNOWTIME!!!!

ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ!!!

Comment

ΑΓΡΙΕΨΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ

ΑΝΤ 1[i]"

Comment

Originally posted by hairydog
                    ΑΓΡΙΕΨΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ

ΑΝΤ 1[i]
                    ti eipe???"
                    ...R.I.P. ΑΛΕΞΗ...
                    Μετεωρολογικός Σταθμός Αγ. Στεφάνου Αττικής : http://www.xionia.com
                    https://www.facebook.com/AddictionToSnow
                    http://www.thinkinghumanity.com
                    https://www.facebook.com/ThinkingHumanity

Comment

MEGA ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"

Ε ΡΕ ........ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΙΣ SNOW CAM TΩΝ Χ.Κ ΤΗΣ ΒΟΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

ΡΕ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ(ΣΤΑ ΜΜΕ ΠΑΝΤΑ)"

Comment

Originally posted by hairydog

MEGA ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"

Ε ΡΕ ........ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΙΣ SNOW CAM TΩΝ Χ.Κ ΤΗΣ ΒΟΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

ΡΕ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ(ΣΤΑ ΜΜΕ ΠΑΝΤΑ)
                        καλα τωρα θα τα μαθεις τα καναλια???τα χουμε πει χιλιαδες φορες!!
                        "
                        Προγνωση Καιρού Κοζάνης - 710μ.
                        Τί Λωζάνη, τί Κοζάνη.. Χιόνια η μιά και χιόνια η άλλη...
                        www.westmacedonia.gr

Comment

Εμένα μ'άρεσε που λέγανε ήρθε ο χειμώνας με χιόνια κλπ........." και μου βγάζουν σε έκτακτο 5 ψιχάλες στην Αθήνα λες και είναι η σούπερ είδηση-παράδοξο της φύσης!!!!!

Ε ρε πού φτάσαμε..................

"
                          ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ ΟΕΟ!
                          Θεατρική Ομάδα Πολυτεχνείου

Comment

που να ριξει κιολας το βραδυ !! θα τρεχουν σαν τρελοι..
                            εγω το ειπα και εδω μεσα και το κανω παντα!!
                            δεν ενημερωνομαι απο τηλεορασεις και καναλια για τα καιρικα
                            αλλα μονο απο εδω μεσα απο τις αναφορες των παιδιων...
                            Προγνωση Καιρού Κοζάνης - 710μ.
                            Τί Λωζάνη, τί Κοζάνη.. Χιόνια η μιά και χιόνια η άλλη...
                            www.westmacedonia.gr

Comment

apanto ston angel3poli kai leo oti anaferthika stin periptosi pou i kakokairia epiane tin boreia ellada kei edosa emfasi ston perifronitiko xaraktira pou tha xrisimopoiousan ta mmea (mesa mazikis enimerosis attikis). Dil sto oti efososn den epireazotan i attiki den tha ifistanto xionokairia kai allou

dioti genika paradexto einai oti simbenei auto...

pio kanali bgenei gia zontanes sindeseis pera apton agio stefano i tis afidnes??? to star?
                              to alter? auti einai oi dio protoporoi sti ftini gemati saltses kai iperboles enimerosi... [i]"

www.northmeteo.gr
                              Φιλυρο Θεσσαλονίκης - Οικισμός Γερακίνα 400μ.

Comment

Working...
                              X