Announcement

Collapse
No announcement yet.

BANSKO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Συνυθως την στηνουν σε δυο σημεια στις ευθειες του δρομου στη διαδρομη Simitli-Kulata(συνορα), οποτε αν δεν παρασυρθεις απο την ευθεια και εισαι μεσα στα ορια δεν εχεις κανενα προβλημα.

Comment

Μόλις γύρισα από Μπάνσκο.....Θα ανεβάσω κ φωτό ίσως αργότερα...
      ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ ΟΕΟ!
      Θεατρική Ομάδα Πολυτεχνείου

Comment

Ισχύει απόλυτα το ότι μόλις δουν ξένες πινακίδες δε χάνουν ευκαιρία να σε σταματήσουν γι αυτό προσοχή αδέρφια. Εμένα με σταμάτησαν στον αυτοκινητόδρομο Σόφιας-Πλόβντιβ στην είσοδο ενός τούνελ χωρίς προφανή λόγο και είχε την απαίτηση να πάω στο Μπόροβετς να φέρω τα διαβατήρια από το ξενοδοχείο, 60 χμ μακριά! Το μπαξίσι του ήθελε. Η Ευρώπη άργησε μια μέρα...Στην Ελλαδίτσα έχουμε τα μύρια όσα έλλατώματα, αλλά, τουλάχιστον, για να κόψουν κλήση σε τουρίστα είτε σε δρόμο, είτε σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, πρέπει να έχει κάνει κάτι σοβαρό. Κάτι, κατά τη γνώμη μου, ορθό. Στοιχειώδης σεβασμός σε κάποιον που σου αφήνει συνάλλαγμα και τιμά τη χώρα σου επισκεπτόμενός την, αρκεί βέβαια να μην το παρακάνει.
        Μπρρρρρρρρρρρρ!!!

Comment

Originally posted by Crystallo
          Ισχύει απόλυτα το ότι μόλις δουν ξένες πινακίδες δε χάνουν ευκαιρία να σε σταματήσουν γι αυτό προσοχή αδέρφια. Εμένα με σταμάτησαν στον αυτοκινητόδρομο Σόφιας-Πλόβντιβ στην είσοδο ενός τούνελ χωρίς προφανή λόγο και είχε την απαίτηση να πάω στο Μπόροβετς να φέρω τα διαβατήρια από το ξενοδοχείο, 60 χμ μακριά! Το μπαξίσι του ήθελε. Η Ευρώπη άργησε μια μέρα...Στην Ελλαδίτσα έχουμε τα μύρια όσα έλλατώματα, αλλά, τουλάχιστον, για να κόψουν κλήση σε τουρίστα είτε σε δρόμο, είτε σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, πρέπει να έχει κάνει κάτι σοβαρό. Κάτι, κατά τη γνώμη μου, ορθό. Στοιχειώδης σεβασμός σε κάποιον που σου αφήνει συνάλλαγμα και τιμά τη χώρα σου επισκεπτόμενός την, αρκεί βέβαια να μην το παρακάνει.
          Δεν έχεις πουθενά άδικο...Και είδα πολλά στημένα μπλόκα...
          Αλλά παρακμιακή χώρα με το συμπάθιο....τρόπους να βγάλουν χρήματα ψάχνουν κ αυτοί μου φαίνεται...

Comment

Originally posted by vas
            Ειχα παει τα Χριστουγεννα Bansko με δικο μου αυτοκινητο.Για θεμα κλοπης δεν νομιζω να υπαρχει ουτε εχω ακουσει τιποτα.Θελει ομως προσοχη στον δρομο για την στηνουν πολλοι αστυνομικοι και μολις βλεπουν ξενες πινακιδες το σταματανε γαι κληση.Εμας μας σταματησανε υποτιθεται για υπερβολικη ταχυτητα, ενω πηγαιναμε συμφωνα με το οριο.Το κανονικο προστιμο ηταν 100 λεβα αλλα τελικα με 20 λεβα στους μπατσους μας αφησαν να φυγουμε.Κατα τα αλλα υπαρχει απολυτη ασφαλεια
            Λοιπόν!Επειδή την έχω πάθει και με αρπάχτρα μπάτσο και με τροχονόμο τίμιο.Ο πρώτος μου έλεγε τα ίδια,ότι δλδ το πρόστιμο είνει 100 λέβα και πρέπει να πάω 30 χλμ πίσω για να πληρώσω και τέτοια!!!Πλήρωσα 20 ευρώ επιτόπου και έφυγα.Ο δεύτερος ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ(ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ) μου έκοψε πρόστιμο και μου είπε να το πληρώσω επιστρέφοντας στο τελωνείο.ΗΤΑΝ 16 ΛΕΒΑ ΔΛΔ 8 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!!!!Και το καλύτερο?Ούτε που μου το κράτησαν στο τεώνείο.Την έσκισαν και μου είπαν γελώντας να φύγω.
            ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥΣ Π.............ΕΣ
            Ώς πότε θα είμαι νιούμπης ρε παιδιά????

Comment

Originally posted by cap10
              Originally posted by vas
              Ειχα παει τα Χριστουγεννα Bansko με δικο μου αυτοκινητο.Για θεμα κλοπης δεν νομιζω να υπαρχει ουτε εχω ακουσει τιποτα.Θελει ομως προσοχη στον δρομο για την στηνουν πολλοι αστυνομικοι και μολις βλεπουν ξενες πινακιδες το σταματανε γαι κληση.Εμας μας σταματησανε υποτιθεται για υπερβολικη ταχυτητα, ενω πηγαιναμε συμφωνα με το οριο.Το κανονικο προστιμο ηταν 100 λεβα αλλα τελικα με 20 λεβα στους μπατσους μας αφησαν να φυγουμε.Κατα τα αλλα υπαρχει απολυτη ασφαλεια
              Λοιπόν!Επειδή την έχω πάθει και με αρπάχτρα μπάτσο και με τροχονόμο τίμιο.Ο πρώτος μου έλεγε τα ίδια,ότι δλδ το πρόστιμο είνει 100 λέβα και πρέπει να πάω 30 χλμ πίσω για να πληρώσω και τέτοια!!!Πλήρωσα 20 ευρώ επιτόπου και έφυγα.Ο δεύτερος ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ(ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ) μου έκοψε πρόστιμο και μου είπε να το πληρώσω επιστρέφοντας στο τελωνείο.ΗΤΑΝ 16 ΛΕΒΑ ΔΛΔ 8 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!!!!Και το καλύτερο?Ούτε που μου το κράτησαν στο τεώνείο.Την έσκισαν και μου είπαν γελώντας να φύγω.
              ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥΣ Π.............ΕΣ
              [i]
              Σωστός...
              Σ'αφήσαν όμως,ε...στο τελωνείο ...μπράβο...
              Ήσουν κ τυχερός όμως!
              "

Comment

Επειδη δεν ξερω από τιμες, οι εκδρομες του παλμου αξιζουν ή δε λένε καθόλου. (μιλαω για την εβδομαδιαια)

Comment

Ξεχασα οι καρτες είναι μονοημερες ή έχει και για πακετο ημερων. Κι απο τιμες please!!!!!!!!

Comment

Originally posted by Alextreme
                    Επειδη δεν ξερω από τιμες, οι εκδρομες του παλμου αξιζουν ή δε λένε καθόλου. (μιλαω για την εβδομαδιαια)
                    Καμία εκδρομή δεν αξίζει με ταξιδιωτικό γραφείο. Χρεώνουν 3-4 φορές επάνω από τις τιμές των sites των ξενοδοχείων που όντως ισχύουν. Κλείσε μόνο σου ξενοδοχείο και ρώτα αν μπορούν να καλύψουν μόνο την μεταφορά αν δεν έχεις δικό σου μέσο.
                    Για το τριήμερο της καθοράς Δευτέρας θέλανε 270€ για διαμονή και μεταφορά. Τελικά κλείσαμε μόνοι μας σε δωμάτιο διώροφο με τζάκι πήγαμε με τρένο φορτώσαμε και το αμάξι γυρίσαμε οδικός και μας στοίχισαν τα πάντα (Μεταφορά, Διαμονή, Ski pass, Φαγητό) 260€.
                    http://www.kiteclub.gr

Comment

Βασικά τη μετακίνηση σκέφτομαι. Οταν λες πήγατε με τρένο??? εχει καρτες πολυημερες και ποσο κοστιζουν?
                      Ευχαριστω

Comment

Originally posted by Alextreme
                        Βασικά τη μετακίνηση σκέφτομαι. Οταν λες πήγατε με τρένο??? εχει καρτες πολυημερες και ποσο κοστιζουν?Ευχαριστω
                        Πήγαμε με κλινάμαξα που φεύγει στις 23:00 από Αθήνα και φτάνει στις 5:30 Θεσσαλονίκη. Μπορείς να φορτώσεις και το αμάξι το κατεβάζεις Θεσσαλονίκη και σε 3 είσαι Bansko. Μην σκέφτεσαι για το αμάξι πάρτο άνετα δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα (τουλάχιστον εμείς δεν αντιμετωπίσαμε).
                        Έχει κάρτες πολυήμερες κοιτα εδώ <a href=http://www.banskoski.com/ceni.xhtml.en" target="_blank">http://www.banskoski.com/ceni.xhtml.en</a> (1lv = 1.90€)
                        "
                        http://www.kiteclub.gr

Comment

ΕΥχομαι να εννοεις πως 1 euro= 1.9 lv...
                          Thanx!!!!!

Comment

Κατι τελευταιο! Για να ειμαι σιγουρος, πες μου καποιο ξενοδοχειο που να αξιζει πολυ και να ειναι value for money!

Comment

Ναι, 1 ευρω ειναι 1.9 λεβα. Η διαδρομη απο Θεσσαλονικη, τηρωντας τα ορια ταχυτητας ειναι περιπου 3 ωρες. Απο ξενοδοχεια, οποιοδηποτε 4αστερο ειναι καλο. Το Kempinski 5* κορυφαιο, με αναλογες τιμες. Απο 4*, Perun, Tahne, Stradjite, Leon, τσεκαρισμενα καλα. Εχουν πισινες, σαουνες, μασαζ κλπ. Υπαρχει και το Katarino, που ειναι 12χλμ. απο το Μπανσκο. Ειναι Spa Hotel με φυσικο ιαματικο νερο. Εισαι στην εξωτερικη πισινα που αχνιζει απο τη ζεστη και χαζευεις τα βουνα... Ολα εχουν βαν καθε μιση ωρα για το lift. Με πολυημερη καρτα δεν γλυτωνεις σοβαρα χρηματα, μονο την πρωινη ταλαιπωρια για να βγαζεις καθε μερα καρτα. Σε 3αστερο εχεις πολυ καλυτερες τιμες, τα δωματια καθαρα χωρις κατι το ιδιαιτερο και το φαγητο τους αρκετα κατω του μετριου.

Comment

Working...
                              X