Ρε παιδια Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα και τα προαστεια της...
Ελλαδα ειναι και ολα τα ΧΚ απο το Βορειοτερο Χ/Κ μεχρι και το Νοτιοτερο..
Για αυτο οσοι εχουν καλυτερη αποψη περι του θεματος ας ενημερωνουν και εμας τους ασχετους περι μετερεολογιας για το τι προκειται να γινει στα ΧΚ της Ελλαδος.Και να χιονισει στη Παρνηθα η στο Μαρουσι που μενω τι θα γινει? Θα παρω τη σανιδα μου και θα βγω στη Κηφισιας?
Για αυτο προτεινω να δωσετε ενημερωση για ολα τα ΧΚ της ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΧΙΟΝΙΣΕ ΤΟ ΤΟ ΓΑ.... ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ..
Ρε παιδια Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα και τα προαστεια της...
Ελλαδα ειναι και ολα τα ΧΚ απο το Βορειοτερο Χ/Κ μεχρι και το Νοτιοτερο..
Για αυτο οσοι εχουν καλυτερη αποψη περι του θεματος ας ενημερωνουν και εμας τους ασχετους περι μετερεολογιας για το τι προκειται να γινει στα ΧΚ της Ελλαδος.Και να χιονισει στη Παρνηθα η στο Μαρουσι που μενω τι θα γινει? Θα παρω τη σανιδα μου και θα βγω στη Κηφισιας?
Για αυτο προτεινω να δωσετε ενημερωση για ολα τα ΧΚ της ΕΛΛΑΔΟΣ.
Τπτ φιλε. Το ειπαμε απο προχθες. Ολα τα φαινομενα θα εστιαζονται στο τριγωνο Αττικη-Ευβοια-Βοιωτια.
Αγγελε σε βλεπω να κανεις παρτυ στο στρατοπεδο της Θηβας
Συμμερίζομαι πολύ το GFS όταν είναι τόσο σταθερό,όταν παγιώνει μια κατάσταση δύσκολα μέχρι τις 2 ημέρες δύσκολα αλλάζει κάτι.
Όταν Ο σκύρονας εκεί που δεν έβλεπε τίποτα ξαφνικά δίνει χιονάκι και σε κέντρο, και το χαμηλό σε φοβερη θέση και όταν το σύνολο των μοντέλων ακόμα και τα πιο απαισιόδοξα δίνουν μια θετικότερη τάση προς ΄χιονιά της Αττικής!
Δεν έχω κάτι που να μου δίχνει ότι δεν έρχεται.
Όσο για τον Λινάρδο καλώς κάνει όποια εκτίμηση κάνει!
Κανενός την γνώμη δεν την ακούω γιατί και ο Λινάρδος ξέρουμε ότι έχει φάει αξιόλογες μούφες με εξαίρεση τον ΠΕΡΙΣΥΝΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΟΥ
έναν μόνο ΄πραγματικά τον ακούω τον ΖΙΑΚΟ!!!
Originally posted by stefoxe1975
Καλημέρα σας
Βρε Multi καλά όσα γράφεις άλλα ψιλο copy-paste gfs , τόσο πολύ το εμπιστεύεσαι?
re multicell na sou kanw mia erwtisi,pou exeis parei toses gnwseis esi?tin exoun dei oloi meteorologoi edw mesa,loipon isws na xionisei panepistimiou alla stadiou oxi,twra paizoume kai me odous,hahahahahaha.
Κάτι σκαμπάσω και γώ σου φαίνεται περιεργο ένας άσημος να έχει γνώσεις;
Και να μπορεί να κάνει προγνώσεις πρέπει να έχει όνομα δηλαδή;
Όλοι απο κάπου ξεκινάνε!
Στην ΛΙΣΤΑ όλους αυτούς τους ήρωες Γκίκας ,Στρατής,Ταξιάρχης,τεομετεο,
που τους κάνανε ειδάλματα καποιοι απο το 0 δεν ξεκινήσανε;
Έτσι ξεκίνησε και ο Kabman και ο φάνης και ο Κώστας και όλα τα παιδιά!
Κάποιοι ξεκινάνε απο το 0 και προχωράνε ή μένουν στο 0
Απλώς είναι δύσκολο να παραδεχτήτε κάποιον μή γαλονά
Originally posted by agis
re multicell na sou kanw mia erwtisi,pou exeis parei toses gnwseis esi?tin exoun dei oloi meteorologoi edw mesa,loipon isws na xionisei panepistimiou alla stadiou oxi,twra paizoume kai me odous,hahahahahaha.
Comment