Καλησπέρα παιδιά! Φέυγω 10 Φεβρουαρίου για Bad gastein. Μήπως έχει κάποιος πληροφορίες για το τί παίζει εκεί?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Bad gastein
Collapse
X
-
χαχαχα
δεν ξερω τι παιζει τωρα
εγω θα παω μαλλον 24 (ελπιζω)
παντως οι πιστες εχουν απο 40 εκ ως 90 περιπου...
υποθετω οτι γνωριζεις οτι με την καρτα λιφτ που θα βγαλεις εχεις δικαιωμα να πας σε οποιο ΧΚ στην περιοχη Ski amade...δες: www.skiamade.com
και να φροντισεις φιλε μου να πας στο Dachtstein Gletcher
αυτη την στιγμη εχει 290 εκ χιονι....
Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις
-
δεν ειανι καθολου ασχημα...εγω βασικα εκτος απο την περιοχη του Γκασταιν, θελω να παω στον παγετωνα που σου ειαπ και εκει στνη περιοχη Zauchensee, Flachau & Altenmarkt
διαβασα οτι ειναι ωραια....
ασε που στο τελευταιο χωριο εχει το εργοστασιο της η Ατομικ...κ εχει πολυ καλες προσφορες στα μαγαζια εκει...(ετσι λενε)
Comment
-
Καλημέρα!! Εγώ μένω Παπαναστασίου μπροστά στο γήπεδο. Είδα τα site που έστειλες και φαίνεται να είναι πραγματικά πολύ ωραία!! Βέβαια για να τα γυρίσεις όλα αυτά θα πρέπει να θυσιάσεις κάποια μέρα από το σκι. Και έτσι όπως είμαστε στερημένοι φέτος δεν ξέρω αν θα τα προλάβω όλα!! πάντως θα σου στείλω λεπτομερή αναφορά μόλις επιστρέψω
Comment
-
χαχαχα
μην μου πεις τιποτα μεχρι να παω κ εγω...μετα θα τα συζητησουμε...στον παγετωνα, Zauchensee, Flachau & Altenmarkt θα παω και γαι σκι...οχι μονο βολτα...σιγα μην το θυσιασω...απλα μελετησα πολυ τον χαρτη με τις πιστες, ιντερνετ κλπ και το σχεδιασα καπως...ετσι πολυ σκι..κ λιγο απο ολα...μην ξεχνας...καθε δευτερα νυκτερινο στο Μαρια Αλμ..καθε τεταρτη νυκτερινο στο Γκασταιν...και καθε μερα μαλλον νυκτερινο στο Σλαντμινγκ...λιωσιμο...
Comment

Comment