Η καλυτερη διαδρομη ειναι αυτη που οδηγει στον Προφητη Ηλια!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
διαδρομη στο καιμακτσαλαν 28/1/2007
Collapse
X
-
kala xalarwse ligo...Originally posted by skimad
ρε μαγκες ωραιο το καιμακ..αλλα παιδικη χαρα !!ειχα παει περυσι και στα πηγαδια μου αρεσε πιο πολυ.κατεβηκα τον φιλλιπο μες την πουδρα και επαθα πλακα .αδρεναλινη στο φουλ.πιο καιμακτσαλαν .δυο ειναι οι πιστες στην Ελλαδα ΦΙΛΙΠΠΟΣ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΥΓΑ 1 ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ!!!ολες οι αλλες ειναι απλως οδοντοκρεμες!!ποδόσφαιρο: 22 παληκάρια κυνηγάνε ένα τόπι, με το iq τους να αναγράφεται στην πλάτη...
Comment
-
Originally posted by skimad
ρε μαγκες ωραιο το καιμακ..αλλα παιδικη χαρα !!ειχα παει περυσι και στα πηγαδια μου αρεσε πιο πολυ.κατεβηκα τον φιλλιπο μες την πουδρα και επαθα πλακα .αδρεναλινη στο φουλ.πιο καιμακτσαλαν .δυο ειναι οι πιστες στην Ελλαδα ΦΙΛΙΠΠΟΣ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΥΓΑ 1 ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ!!!ολες οι αλλες ειναι απλως οδοντοκρεμες!!
Siga re Alberto Tomba. Yparxei polys kosmos (arxarioi,metrioi skier - anamesa tous kai h parth mou - klp) pou de noiazetai gia mavres" kai alla tetoia raveadika alla 8elei na eyxaristh8ei to vouno, thn atmosfaira kai to xioni.
"
Comment
-
μαζι σου μεγαλε αλλα δεν απευθυνομαι σε αυτες τις κατηγοριες χιονοδρομων οταν αναφερομαι σε αυτες τις πιστες.εγω λεω τι γουσταρει η παρτη μου,το τι κανουν οι αλλοι και απο που κατεβαινουν δικο τους προβλημα.δεν αναφερθηκα σε κανεναν,απλα λεω τι μ'αρεσει το'πιασες;"Originally posted by FaustOriginally posted by skimad
ρε μαγκες ωραιο το καιμακ..αλλα παιδικη χαρα !!ειχα παει περυσι και στα πηγαδια μου αρεσε πιο πολυ.κατεβηκα τον φιλλιπο μες την πουδρα και επαθα πλακα .αδρεναλινη στο φουλ.πιο καιμακτσαλαν .δυο ειναι οι πιστες στην Ελλαδα ΦΙΛΙΠΠΟΣ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΥΓΑ 1 ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ!!!ολες οι αλλες ειναι απλως οδοντοκρεμες!!
Siga re Alberto Tomba. Yparxei polys kosmos (arxarioi,metrioi skier - anamesa tous kai h parth mou - klp) pou de noiazetai gia mavres" kai alla tetoia raveadika alla 8elei na eyxaristh8ei to vouno, thn atmosfaira kai to xioni.la grave....
Comment
-
εμεις θα πιουμε red bull και δεν θα χρειαζομαστε πλεον τα lifts αφου θα εχουμε βγαλει φτερα.εσεις oι normal πιειτε γαλα γιατι δεν χρειαζεστε φτερα.Originally posted by FaustAnte na pieite kanena Red Bull eseis oi extreme adrenaline junkie sportsmen (-my ass!):-)la grave....
Comment
-
δεν ειμαι απολυτος απλα λεω τι αρεσει σε μενα δεν κατηγορησα κανεναν ουτε θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με καποιον .και δεν μου αρεσει να με ειρωνευοντε απο την στιγμη που δεν εχω δωσει δικαιωματα σε κανεναν.τελος το θεμα.-Edited by: skimadOriginally posted by kaimaktsalanela paidia as xalarwsoume twra mn t sunexizeis k esu skimad...apla n mn eisai toso apolutos stis ekfraseis s...la grave....
Comment
-
[QUOTE=Faust]Ante na pieite kanena Red Bull eseis oi extreme adrenaline junkie sportsmen (-my ass!):-)[/Q
Την έχετε την ειρωνία στο αίμα σας οι Εδεσσαίοι ή απλά προσπαθείς να δυσφημήσεις τον τόπο σου ρε Faust?I could tell some things about your ass but i'llpass cause it stings!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ώς πότε θα είμαι νιούμπης ρε παιδιά????
Comment

Comment