Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΝΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ BANSKO?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΕΝΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ BANSKO?

Επεστρεψε κανεις να μας πει τι γινεται?

δεν πήγα φέτος και μάλλον δεν τα παω , επέστρεψε ένας φίλος την προηγουμενη εβδομάδα και ήταν απογοητευμένος, σε σχέση με πέρσι , χιόνι ένταξη δεν υπήρχε αρκετό αλλα είχε πολύ κόσμο λέει και τα ξενοδοχεία διπλασιάστηκαν οποτε έχει τελείως χάθη η ατμοσφαιρα του παραδοσιακού χωριου, η gondola όπως ήτανε δεν προλαβαίνει να ανεβάσει τω κόσμο , αυτά δεν ξέρω αν είναι έτσι ακριβώς , τα μας πει κάποιο μέλος του forum που πήγε...
    Kaimak inn

Comment

Γυρισαμε σημερα, απο προχτες εριχνε ασταματητα και χτες (Παρασκευη), ειχε πανω απο 1 μετρο πουδρα στην κορυφη. Τις πρωτες μερες βολευτηκαμε με τεχνητο απο τα κανονια και παρα πολυ ηλιο. Γενικα περασαμε πολυ καλα και θα ξαναπαμε σιγουρα.

www.tattoos.gr

Comment

[i] Μ' εφτιαξες. Ελπιζω να το κρατησει μεχρι την αλλη εβδομάδα. Οι δρομοι πως ειναι? Χρειαζονται αλυσιδες πιστευεις?Edited by: del7531 "

Comment

Μπα δε χρειάζονται αλυσίδες, μέχρι το χωριό δεν έχει χιονίσει καθόλου..
          Πάνω στο βουνό χιόνισε!Edited by: brightoutside

Comment

Thnx!

Comment

πάντως έχουν τοποθετήσει και δύο καινούργιες τετραθέσιες...

Η περιφερειακή" που σε κατεβάζει από τη Bunderiskha Poliana μέχρι την αφετηρία της γόνδολας είναι ανοιχτή ;"
              Όλες οι μεγάλες αλήθειες ξεκίνησαν ως βλασφημίες...

Comment

Ναι ειναι ανοιχτη. Εχει παντου κανονια και την συντηρουν. Ειναι το κερασακι στην τουρτα!

www.tattoos.gr

Comment

Off piste ειχε καθολου?

Comment

Τετοια λετε παιδια,γιατι φευγω για Μπανσκο την Πεμπτη για 2ημερο...[i]"

Comment

σιγουρα θα βρεθουμε!εγω εχω κλεισει στο friends

Comment

θα ανεβει κανεις αλλος αυτην την πεμπτη?

Comment

Ήμουν Μπάνσκο χθες-προχθές,αρκετό χιόνι!Πέτρες είχε μόνο σε ορισμένα σημεία,με λίγο προσοχή τις απέφευγες.Για την δύσκολη εποχή που περνάμε είναι ό,τι καλύτερο στα νότια Βαλκάνια και από άποψη χιόνωσης μαζί με Μπόροβετς.

Comment

Εσείς που πήγατε στο Μπάνσκο τώρα, μπορείτε να ανεβάσετε καμιά φωτό να δούμε πώς είναι κ τι παίζει?
                            ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ ΟΕΟ!
                            Θεατρική Ομάδα Πολυτεχνείου

Comment

Φωτό δυστυχώς δεν ξέρω να ανεβάζω...το βουνό πάντως,συγκριτικά με τα υπόλοιπα στα νότια Βαλκάνια και για την εποχή που διανύουμε έχει πολύ χιόνι,60-70 εκ. σχεδόν παντού!

Comment

Working...
                              X