Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ...

ΝΑΙ ειμαστε προβληματισμενοι..
    ΝΑΙ σιγουρα ο χειμωνας εξελισεται τραγικα..
    ΝΑΙ τιποτα δεν θα μας κανει να ξεχασουμε τις αποτυχιες του γφς και τους 2 τραγικοτατους μηνες
    ΝΑΙ η ανομβρια ειναι μεγαλη
    ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
    1)ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ
    2)ΟΤΙ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ
    3)ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΑΝΟΙΞΗ(ΑΡΓΕΙ ΑΚΟΜΗ)
    4)οτι δεν ειμαστε ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ!!!
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ 45-50 ΜΕΡΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΚΑΖΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΩΣ ΤΩΡΑ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!Γ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!"
    καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Τότε τι σχέση έχει αυτό το πόστ με το άλλο τον Τζανετάκο;!!! [i] "

http://weatherparty.blogspot.gr/
    Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Κι ειμαστε ακομα ζωντανοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....
      Σταύρος Ντάφης, Φυσικός - Μετεωρολόγος
      Υποψ. Διδάκτωρ Πολυτεχνείου Παρισίων, LMD
      www.meteo.gr
      www.meteovolos.gr

Comment

Να συμπηρωσω οποιος δεν γουσταρει να παει σπιτι του η οποιος νομιζει οτι ο χειμωνας τελειωσε να παει στο beachreport. Αντε καλο βραδυ παω σπιτι

Comment

Και άν γίνεται να μειωθούν τα πόστ απαισιοδοξίας. Κάθε μέρα διαβάζω πόστ πάει ο χειμώνας, του χρόνου, καλό 2008, κλπ. Φτάνει πιά!
          Κλειστόν

Comment

Πολύ σωστά,με το που θα μπει ο Φλεβάρης θα γίνει χαμός!Εμένα προσωπικά η μόνη μου ανησυχία είναι μήπως φάνε τα προσηνεμα όλα τα χιόνια,κατά τα άλλα είμαι πολύ αισιόδοξος [i]"
            Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!

Comment

Η μονη μου ανησυχια Χρηστο ειναι να παρει τα χιονια η Ηπειρος!! [i]Edited by: alpha "
              Σταύρος Ντάφης, Φυσικός - Μετεωρολόγος
              Υποψ. Διδάκτωρ Πολυτεχνείου Παρισίων, LMD
              www.meteo.gr
              www.meteovolos.gr

Comment

Ο ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΣ ΕΤΡΩΓΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΡΩΜΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΧΕΔΟΝ ,,ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!ΕΚΕΙ ΚΟΛΛΑΕΙ!(ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΤ ΑΠΟ 27-12-2006)
                καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Εγω παντως πρεπει να ειμαι ο μονος που δεν εχει αγανακτησει ακομα. Αφου εδω και μια φορα να χιονισει θα ειναι ειδηση, οποτε δεν περιμενω κατι διαφορετικο απο το αναμενομενο. Αν ημουν Αθηνα ή ακομα περισσοτερο Β. Ελλαδα θα ειχα σκασει απο το κακο μου[i] Υπομονη να δουμε τι εκπληξεις μας επιφυλασουν οι επομενοι δυο μηνες."
                  No Snow.....No Party!

Comment

ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΑΠΛΑ ΣΕ ΟΤΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!
                    ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ..

Comment

ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ΧΙΟΝΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΩ ΕΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΙΟΝΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΙΑΝΩ
                      ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comment

Παιδιά δεν γίνεται να εξαφανιστεί έτσι ολόκληρη εποχή (χειμώνας). Απλώς φέτος αργεί να έρθει..... η φύση αποσυντονίστηκε με όλα αυτά που της έχουμε κάνει. Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή και να είμαστε αισιόδοξοι. Και μην ξεχνάμε και την παροιμία Μάρτης γδάρτης και κακός παλουκοκάφτης....και Απρίλιος.

Comment

Μαρτης Γδαρτης....αλλα εναν μαρτη θυμαμαι το 2004 συνονοματε μας εφτασε 30 βαθμους,και μετα απο 1 εβδομαδα εριξε 5 ποντους...
                          Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

Μήπως τα μπέρδεψες λίγο Φάνη? Εγώ θυμάμαι τον Μάρτη του 2005.
                            Κλειστόν

Comment

Σωστος. Γεραματα βλεπεις....
                              Το 2004 μας εριξε τον Απριλιο χιονι..
                              Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

Working...
                              X