Καλησπερα σε ολους και απο μενα. Σας προτεινω να κανετε οτι και γω. Μια διημερη αποτοξινωση απο τον υπολογιστη και τα μοντελα και ολα θα τα δειτε λιγακι διαφορετικα. Κοιτωντας σημερα το εξαρι και οσα εχετε πει εδω τις τελευταιες 2 ημερες πιστευω οτι τα πραγματα εχουν οπως τα λεει ο Δημητρης με τον Κλεαρχο. Ολα μα ολα θα παιχτουν στο παρα πεντε. Αν θα διμηουργηθει χαμηλο στην Ροδα (χοντρικα) η οχι. Εχει ξαναγινει στο παρελθον και εκατσε απιστευτος χιονιας απο το πουθενα χωρις να τον προβλεψει κανενας. Οπως εχουν κατσει και απιστευτες μουφες. Α και κατι τελευταιο. Δειτε το δωδεκαρι. Εχω διαισθηση οτι θα ειναι πολυ αλλαγμενο
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Mε μια ποιο ηρεμη ματια
Collapse
X
-
Προς ποια κατευθυνση θα ειναι αλλαγμενο??Originally posted by dirfiΚαλησπερα σε ολους και απο μενα. Σας προτεινω να κανετε οτι και γω. Μια διημερη αποτοξινωση απο τον υπολογιστη και τα μοντελα και ολα θα τα δειτε λιγακι διαφορετικα. Κοιτωντας σημερα το εξαρι και οσα εχετε πει εδω τις τελευταιες 2 ημερες πιστευω οτι τα πραγματα εχουν οπως τα λεει ο Δημητρης με τον Κλεαρχο. Ολα μα ολα θα παιχτουν στο παρα πεντε. Αν θα διμηουργηθει χαμηλο στην Ροδα (χοντρικα) η οχι. Εχει ξαναγινει στο παρελθον και εκατσε απιστευτος χιονιας απο το πουθενα χωρις να τον προβλεψει κανενας. Οπως εχουν κατσει και απιστευτες μουφες. Α και κατι τελευταιο. Δειτε το δωδεκαρι. Εχω διαισθηση οτι θα ειναι πολυ αλλαγμενοsigpic
Comment
-
ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΕΔΙΝΑ, ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΕΣ.
ΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΟΡΤΩΜΑ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΜΑΣ...Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR
Comment
-
Φιλε μου δεν με νοιαζει για τα ορεινα με την στερηση που εχω φετος. ΧΙΟΝΙ εξω απο την ποτρα μου θελω. Ο καιρος γιαυτο ειναι. Παραδοσιακα τελος Γεναρη και Φλεβαρη χιονιζει πεδινα. Στα ορεινα επρεπε να ειχε χιονισει. ΕΧΩ ΣΤΕΡΗΣΗ και θελω χιονι εδω και τωρα[i]

"
Comment
-
Eχεις και εξοχικό τότε συνγχωρεσε με αλλά είσαι λίγο αχάριστος , εγώ δεν θα το ονόμαζα εξοχικό αλλά κύρια κατοικία διότι εκεί θα ήμουν ριζομένος
(Δημήτρης)
Τυχερέ Γιάννη ο καλύτερος είσαι ακου να έχεις και εξοχικό στους πρόποδες του καλύτερου χιονοβουνού και να γκρινιάζεις κιόλας , και εμείς κάνουμε 150 χιλιόμετρα κάθε φορά για να μας φύγει λίγο η τρέλα Edited by: prosinemosΔημήτρης....Νέα Στύρα Ευβοίας
Comment

Comment