Γιάννη και το πρώτο το έπιασε, ξεχνάς οτι ο φετινός Δεκέμβριος είχε χαμηλότερη μέση θερμοκρασία σε σχέση με πέρσι? [i] Edited by: snowearth "
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ελπιδες...
Collapse
X
-
Το θεμα δεν ειναι εαν επεσα μεσα ή οχι... Το θεμα ειναι να δουμε χιονι και μαλιστα συντομα! Συμφωνα λοιπον με τις παρατηρησεις που εχω κανει, περιμενω χιονι απο τελη Φεβρουαριου! Και ευχομαι να βγω αληθινη, για να μη σας απογοητευσω. [i] Edited by: Κατερινα "καιρομανια!!!!!
Comment
-
Η διαφορά αυτού του Χειμώνα με κείνου του 87 είναι ότι τότε είχε 3 ξεχωριστές μέρες με μικρή έστω χιονόστρωση στην Βόρεια Αττική, πρίν έρθει ο Θρυλικός Μάρτιος.
Όμως χειμώνας αυτός τα έχει κάνει τελείως μα τελείως θάλασσα. Εδώ ακόμα και στον Παρνασσό τινάζουν τα πετραδάκια ένα-ένα για να ξεκλέψουν λίγη πάχνη να την βάλουν στην πίστα...Λεωσθένης
Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr
Comment
-
μι λεμε τα ιδια...ο δεκεμβριος βγηκε με χαμηλοτερη μεση θερμοκρασια...με τα ψεμματα!απλα ειχε 1 βαθμο υψηλοτερη την ημερα αλλα την νυχτα με αμετρητες ξαστεριες επεφτε συνεχεια κατω απο το 0.
τον ιανουαριο να δεις ποσο θα βγει που δεν κατσανε οι ξαστεριες οπως θελαμεκαμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
Ο Ιανουάριος έχει μέχρι τώρα 1,4 βαθμούς υψηλότερη μέση θερμοκρασία στην περιοχή μου (8,9Μ.Ο.) από αυτή του Δεκεμβρίου (7,5Μ.Ο.). Έχει απίστευτα υψηλό μέσο όρο θερμοκρασίας. 9 βαθμούς μέση θερμοκρασία έχει τον Ιανουάριο το Κέντρο της Αθήνας, όχι η Δροσιά...Λεωσθένης
Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr
Comment
-
Η 21/8 ηταν ημερα Δευτερα θυμαμαι καλα γιατι 22 Τριτη ηταν τα γενεθλια μου,και εκεινη η Δευτερα ηταν η τελευταια μερα του καυσωνα στην Βορεια Ελλαδα.Το απογευμα,μετα απο μια μερα οπου η θερμοκρασια εφτασε τους 38,5 στο χωριο μου,ειχαμε μια καταιγιδα με θυελλωδεις ανεμους,πολλα αστραποβροντα,και λιγη βροχη,και ενυπωσιακοτατη πτωση της θερμοκρασιας,απο τους 38,5 στους 24!Originally posted by ΚατεριναΑυτο που παρατηρησα στις 21/8 ειναι οτι μπαινει ο Χειμωνας καθυστερημενα... Γι΄αυτο και αναφερω Μαρτιο 1987! Με πιο εντονα φαινομενα και παρατεταμενα....Dieu est un comédien jouant devant un public trop effrayé pour rire...
Comment
-
Αν προτιμάτε να θυσιάσετε την οικονομία της χώρας σας στον βωμό μιας χιονισμένης αυλής τότε να εύχεστε να βγει αυτό το σενάριο ...Γιατι για πραγμάτικό έγλημα στην φύση θα πρόκειται"Originally posted by ΚατεριναΚαλησπερα παιδια. Μετα απο πολλες μερες απουσιας επανερχομαι δυναμικα στο φορουμ.
Κοιταξα καποια απο τα στοιχεια που ειχα γραψει το καλοκαιρι. Εννοω τα στοιχεια σε σχεση με τα μερομηνια...
Λοιπον, αυτο που εχω σιγουρο και θα το ξανα τονισω, ειναι οτι τελικα απο τελη Φεβρουαριου, αντι για Ανοιξη να περιμενουμε Χειμωνα και μαλιστα πολυ βαρυ!
Στα μερομηνια που ειχα παρατηρησει υπολογιζα για τελη Μαρτιου... Τελικα, παρατηρησα κατι που ειχα κανει λαθος και ειναι απο τελη Φεβρουαριου.
Ισως ο Λεωσθενης να θυμαται κατι, γιατι καποια στιγμη του ειχα τονισει κατι ημερομηνιες.... [i]
Λοιπον, το σιγουρο ειναι οτι τα καλα ερχονται τελη Φεβρουαριου και μαλιστα θα τραβηξει για παρα πολυ διαστημα.
Το καλοκαιρι θα αργησει και φετος να κανει την εισοδο του. Και μαλιστα θα εχουμε και κατα τοπους εντονα φαινομενα.
Τωρα γι΄αυτο το διαστημα... Υπαρχει πιθανοτητα να κανει πιο πολυ κρυο παρα να δουμε κατι καλο.... Και αν θα κανει θα ειναι πολυ συντομο. Περισσοτερες πιθανοτητες, για κατι καλο, αυτο το διαστημα θα εχουν οι Δυτικες και οι Βορειες περιοχες.
Υπομονη και τα καλα ερχονται Τελη Φεβρουαριου

Comment
-
Δηλαδή η μέχρι τώρα κατάσταση δεν είναι έγκλημα στη φύση;Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
Κάμερες Μακροχωρίου:
http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
http://www.stravon.gr/makrochori/
Comment
-
22 έχεις γενέθλια? Εγώ 25 του 89!Originally posted by VasiliskrinΗ 21/8 ηταν ημερα Δευτερα θυμαμαι καλα γιατι 22 Τριτη ηταν τα γενεθλια μου,και εκεινη η Δευτερα ηταν η τελευταια μερα του καυσωνα στην Βορεια Ελλαδα.Το απογευμα,μετα απο μια μερα οπου η θερμοκρασια εφτασε τους 38,5 στο χωριο μου,ειχαμε μια καταιγιδα με θυελλωδεις ανεμους,πολλα αστραποβροντα,και λιγη βροχη,και ενυπωσιακοτατη πτωση της θερμοκρασιας,απο τους 38,5 στους 24!Κλειστόν
Comment

Comment