Προσοχή στους δρόμους τώρα αλλά και το πρωι θα έχει απίστευτη υγρασία. Πολύ προσοχή τα μηχανάκια είδα 3 να πέφτουν απόψε!!! Edited by: Iceman1981
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Υγρασία!! Προσοχή!
Collapse
X
-
είναι από την φύση του της υπομονής αυτός ο χειμώνας και επειδή ομως τέτοια έκταση ανομβρίας και ζέστης δεν έχει και πολύ προηγούμενο κανείς δεν μπορεί να πει με αφάλεια τί συνέχεια θα κάνει..ο καιρός κάνει ό,τι θέλει. Εγώ πιστέυω ότι έρχονται κάποιες όμορφες μέρες άσχετα αν μόνο με 1,5 μέτρο στο Σύνταγμα αναθεωρώ την άποψη μου για την τραγικότητα του φετινού χειμώνα! [i]"Originally posted by teopap7eyxaristo bill nasai kala ante as kanoume pali ypomoni
Comment
-
Κώστα μπορεί να έχεις δίκαιο..εγώ δυστυχώς ανήκω σε εκείνη την κατηγορία που χαρακτηρίζει άλλωστε κατεξοχήν το ανθρώπινο είδος...όταν έρχεται κάτι πάααρα πολύ ευχάριστο ξεχνάω τα δυσάρεστα. Δεν σου κρύβω ότι αν, λέω άν καθώς ποτέ δεν θα γίνει, έβλεπα πάνω από 1 μέτρο στην Αθήνα θα τα ξέχναγα όλα γιατί θα κράταγα αυτή την εικόνα...ασχέτως αν έλεγα ότι σαν σύνολο ήταν ιστορικός μουφοχειμώνας!
δεν είναι όμως μόνο τα χιόνια...δυστυχώς μας λείπουν και οι βροχές...πάσα μορφή υετού!είναι δύσκολα τα πράγματα!
Comment

Comment