Announcement

Collapse
No announcement yet.

Υγρασία!! Προσοχή!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Υγρασία!! Προσοχή!

Προσοχή στους δρόμους τώρα αλλά και το πρωι θα έχει απίστευτη υγρασία. Πολύ προσοχή τα μηχανάκια είδα 3 να πέφτουν απόψε!!! Edited by: Iceman1981
    My lifestyle determines my deathstyle

με μηχανάκι ερχόμουνα και εγώ τώρα από έξω...σκέτη γλίτσα...η σκόνη με τη υγρασία είναι παγίδα θανάτου!ΠΡΟΣΟΧΗ!

Comment

kana neo paidia gia makedonia thraki sabbato kai meta;;
      snow is life

Comment

Ξέρεις από βέσπα Βασίλη???? [i]"

Comment

91%υγρασία εδώ.οι δρόμοι μούσκεμα.
          ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 13/12/1943

Comment

teo όλα παίζονται ακόμα...πάντως το τελευταίο τρέξιμο λέει για Μακεδονία - Θράκη ναι μεν καλή Τ. στα 850 αλλά απόλυτη απουσία υετού και μικρή υποστήριξη από την ανώτερη ατμόσφαιρα...υπομονή 2-3 μέρες!Edited by: Bill82

Comment

Originally posted by erythreabeach
              Ξέρεις από βέσπα Βασίλη???? [i]

ναι και από αυτό κατέχω..."

Comment

eyxaristo bill nasai kala ante as kanoume pali ypomoni
                snow is life

Comment

Originally posted by teopap7
                  eyxaristo bill nasai kala ante as kanoume pali ypomoni

είναι από την φύση του της υπομονής αυτός ο χειμώνας και επειδή ομως τέτοια έκταση ανομβρίας και ζέστης δεν έχει και πολύ προηγούμενο κανείς δεν μπορεί να πει με αφάλεια τί συνέχεια θα κάνει..ο καιρός κάνει ό,τι θέλει. Εγώ πιστέυω ότι έρχονται κάποιες όμορφες μέρες άσχετα αν μόνο με 1,5 μέτρο στο Σύνταγμα αναθεωρώ την άποψη μου για την τραγικότητα του φετινού χειμώνα! [i]"

Comment

Εγώ Βασίλη και με 20μ. στη Ν.Σμύρνη δεν θα αλλάξω την γνώμη μου για τον φετινό γιαλαντζί χειμώνα. Αλλωστε το έχω ξαναπεί ότι τα κριτήριά μου είναι διαφορετικά.

http://weatherparty.blogspot.gr/
                    Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

ego exo xasi pleon tin ipomoni mou e ti tha ginei epitelous tha figei aftos o ilios aftoi i antikiklones

Comment

Κώστα μπορεί να έχεις δίκαιο..εγώ δυστυχώς ανήκω σε εκείνη την κατηγορία που χαρακτηρίζει άλλωστε κατεξοχήν το ανθρώπινο είδος...όταν έρχεται κάτι πάααρα πολύ ευχάριστο ξεχνάω τα δυσάρεστα. Δεν σου κρύβω ότι αν, λέω άν καθώς ποτέ δεν θα γίνει, έβλεπα πάνω από 1 μέτρο στην Αθήνα θα τα ξέχναγα όλα γιατί θα κράταγα αυτή την εικόνα...ασχέτως αν έλεγα ότι σαν σύνολο ήταν ιστορικός μουφοχειμώνας!
                        δεν είναι όμως μόνο τα χιόνια...δυστυχώς μας λείπουν και οι βροχές...πάσα μορφή υετού!είναι δύσκολα τα πράγματα!

Comment

Λοιπον.... Ενα εχω σιγουρο για φετος! Απο τελη Μαρτιου θα αρχισει το χιονο παρτυ. Φετος δε θα προλαβουμε να χαρουμε την ανοιξη!!!! Καθε αλλο παρα Ανοιξη θα εχουμε. Οσο για το καλοκαιρι, θα ειναι αρκετα δροσερο.
                          καιρομανια!!!!!

Comment

ναι ρε Κατερίνα αυτό μας έλειπε να περιμένουμε τα τέλη του Μάρτη να δούμε χιόνι.δεν ξαναπεύτεις για ύπνο καλυτερα??? [i]"

Comment

Originally posted by erythreabeach
                              ναι ρε Κατερίνα αυτό μας έλειπε να περιμένουμε τα τέλη του Μάρτη να δούμε χιόνι.δεν ξαναπεύτεις για ύπνο καλυτερα??? [i]

"

Comment

Working...
                              X