παρε εσυ..που το συνηθιζεις.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τα θέματα δε σβήνονται.
Collapse
X
-
Εγώ Γιάννη έχω πάρει και παίρνω όταν πρέπει. Τί είδους σπόντες είναι αυτές που πετάς, εσύ δεν είσαι ο πρώτος που ξέκινησε την ιστοριά περί τηλεφωνημάτων στον κ. Βαικιώτη και τα ποστ Προς κ. Βατικιώτη" πέρυσι; Για ποιον μιλάς τώρα, για μένα ή μήπως για να φαίνεσαι "καλός" στους άλλους τους νεότερους;"Λεωσθένης
Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr
Comment
-
Δεν έχω κάνει κανένα κρυφό τηλεφώνημα. Τί πάει να πει κρυφό τηλεφώνημα; Σε ανοιχτή ακρόαση έπρεπε να τον πάρω τον κ. Βατικιώτη;Λεωσθένης
Comment
-
Μήπως το κράταγα κρυφό ότι δεν πρέπει να σβήνονται τα θέματα; Μυστικό το είχα; Τόσες φορές έχει γίνει λόγος από μένα για αυτό το θέμα.Λεωσθένης
Comment
-
εγω ξερω πως οι συντονιστες πρεπει να αφηνονται να κανουν τη δουλεια τους στο φορουμ οπως νομιζουν αυτοι πιο σωστα,ας τους αφησουμε λοιπον αυτη τη δουλεια να τη κανουν!!! [i]
"
...απεφάσισα μετά τας χθεσινάς αναρχικάς εκδηλώσεις μίας οργανωμένης μειοψηφίας, να κυρήξω τον στρατιωτικόν νόμον καθ άπασαν την επικράτειαν προς αποκατάστασιν της διασαλευθείσης τάξεως.
Comment
-
Λοιπόν νομιζω ότι είναι αρκετα με τις προσωπικες αντιπαραθέσεις σας ετσι? (για να μην πω καλυτερα με τις προσωπικες σας μα....κιουλες).
Αρκετα ρε παιδια. Δηλαδη ΟΛΟΙ εδω μεσα θα πρεπει να ξέρουμε για ποιος τηλεφώνησε σε ποιον ,και ποτε? Και στο κατω κατω με αυτα που κάνετε και ΕΣΕΙΣ κυριοι γεμίζετε την πρωτη σελιδα με βλακειες ....
Ετσι???? Να εξηγουμαστε για να μην παρεξηγουμαστε.Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR
Comment
-
Κάτσε γιατί δεν κατάλαβες, το πόστ αυτό που έγραψες μόλις τώρα την κοτσάνα σου ανοίχτηκε γιατί η δημοσκόπηση ήταν κλειστή για απαντήσεις, αλλιώς δε θα το είχα ανοίξει καθόλου.Originally posted by jmalΛοιπόν νομιζω ότι είναι αρκετα με τις προσωπικες αντιπαραθέσεις σας ετσι? (για να μην πω καλυτερα με τις προσωπικες σας μα....κιουλες).
Αρκετα ρε παιδια. Δηλαδη ΟΛΟΙ εδω μεσα θα πρεπει να ξέρουμε για ποιος τηλεφώνησε σε ποιον ,και ποτε? Και στο κατω κατω με αυτα που κάνετε και ΕΣΕΙΣ κυριοι γεμίζετε την πρωτη σελιδα με βλακειες ....
Ετσι???? Να εξηγουμαστε για να μην παρεξηγουμαστε.
Ουσιαστικά πρόκειται μόνο για ένα πόστ, το θέμα του οποίου είναι σαφές και μπορούσες κάν να μην το ανοίξεις αν δεν σε ενδιέφερε.
Και βλέπεις ότι είχε ήδη αρχίσει να πηγαίνει στον πάτο μέχρι που το ξανανεβάσατε πάλι εσείς -Λάμπρος,Jmal-, λοιπόν αφού τα γουστάρετε βρε παιδιά τί διαμαρτύρεστε;Λεωσθένης
Comment
-
Θα σου στειλω καλύτερα πμ λεοσθενη για να μη συνεχιστει αυτο εδω μεσαΠαραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
Comment
-
σβησε κανενα μυνημα σου για να μπορεσεις να παρεις το δικο μου ΛεοσθενηΠαραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
Comment
-
λεοπ ειπεςΚάτσε γιατί δεν κατάλαβες, το πόστ αυτό που έγραψες μόλις τώρα την κοτσάνα σου ανοίχτηκε γιατί η δημοσκόπηση ήταν κλειστή για απαντήσεις, αλλιώς δε θα το είχα ανοίξει καθόλου."""
-----------------------------------------------------------η δημοσκοπηση ανοιξε μετα απο 3 λεπτα ακριβως!!τωρα βεβαια εσυ προλαβες!!!!!
"
καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment

Comment