Καλημερα σε ολους σας. Λοιπον γιατι ανοιγω τετοιο θεμα θα μου πειτε? Ε ακουστε τι επαθα χθες και θα καταλαβετε. Χθες λοιπον το απογευμα στο σπιτι στην Δροσια χαλκιδας εκτος απο τις μυγες και τα κουνουπια που υπαρχουν ακομα στον κηπο (και δεν εφυγαν καθολου) βγηκαν και τα μυρμηγκια και οι ακριδες αλλα το ποιο παραδοξο απο ολα αρχισαν να κυκλοφορουν και οι σαυρες και τα φιδια και παλι. Παραλιγο να σκοτοσω ενα χθες. Μου ξεφυγε το ατιμο. Και το βραδυ που πεφτει η παχνη και η υγρασια κουρνιαζουν στα πιο απιθανα σημεια
Announcement
Collapse
No announcement yet.
H Ανοιξη μπηκε
Collapse
X
-
Οι μυγες βγαινουν το μεσημερι και το βραδυ και το πρωι την πατανε,εδω τουλαχιστον....παγονουν.
Κουνουπια δεν ειδα....
Το μοναδικο ειναι οτι εχουν αρχισει να ανθιζουν λουλουδια που δεν επρεπε....κακο αυτο,γιατι θα τα καψει...
Και καλα καλα μερικα δεν εχουν ριξει ακομη ολλα τα φυλα τους..Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης
-
φίδια ε;;;ναι για τις μύγες το έχω προσέξει και εγώ και μάλιστα είναι και τεράστιες..βιονικές...και μη χειρότερα!
Φάνη είναι τρομέρο πραγματι...κάποια δέντρα είναι στην διαδικασία ακόμα να ρίχνουν τα φύλλα τους και κάποια άλλα ανθίζουν...έχει γίνει φοβερό μπουρδούκλωμα εποχών!Edited by: Bill82
Comment
-
[i]Originally posted by Larissa_TrophyΜια τετοια γουμαρομηγα μποντυμπιλντερ ειχα χθες το βραδυ....και μου εσπασε τα νευρα...
άστα και εγώ όταν πάω Ωρωπό με κάτι τέτοιες μύγες πολεμάω...πράγματι αν έρθει ένα ψύχος θα γίνουν πολλές καταστροφές όπως θα γίνουν σε λίγες μέρες σε ολόκληρη την Δυτική και Κεντρική Ευρώπη"
Comment
-
παω ναOriginally posted by BOLIOTIS
Να τις προσέχετε αυτές τις μύγες.Πηγαίνουν πάνω στα φαγητά και γεννούν σκουλίκια.Αμα φάει μετά το φαγητό αυτό ο άνθρωπός, μπορεί να πάθει σοβαρή δηλητηρίαση.[i]
"
...απεφάσισα μετά τας χθεσινάς αναρχικάς εκδηλώσεις μίας οργανωμένης μειοψηφίας, να κυρήξω τον στρατιωτικόν νόμον καθ άπασαν την επικράτειαν προς αποκατάστασιν της διασαλευθείσης τάξεως.
Comment

))))
Comment