ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΜΕ ΠΟΝΑ ΠΟΛΥ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ.ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ(ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΧΕΙΜΩΝΑ) [i] "
ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΜΕ ΠΟΝΑ ΠΟΛΥ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ.ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ(ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΧΕΙΜΩΝΑ) [i]
εμενα οταν πεφτει η πίεση, μου σηκώνεται κάτι αλλο....η διαθεση δηλαδη!!! και οταν μου ανεβαίνει η διάθεση, αλλάζει ο καιρος..............πω πωωωω τι συνειρμός ήταν αυτος ρε παιδιά???
ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΛΕΜΕΕΕΕ!!!
Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR
κατι πραγματικα σοβαρο.......
οι αρκουδες και οι μελισες ξυπνησαν στην β.ευρωπη νομιζοντας οτι ηρθε η ανοιξη.....τα λουλουδια ανθισαν στην ιταλια......και τα κοριτσια στην ελλαδα σε τραγικο αδιεξοδο αφου δεν βρισκουν καταλληλη θερμοκρασια για να φορεσουν τα χειμωνιατικα συνολακια που με ιδρωτα τους αγορασαν τα αγορια τους,,,,,,,,δραμα μεγαλο φετος!
καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment