5 μέρες τώρα δεν υπήρχε ούτε ένα θέμα και το φόρουμ ήταν νεκρό... τώρα που κάτι φαίνεται ο καθένας έχει δικαίωμα να ανοίξει νέο θέμα..αν δεν απάνταγες απλά θα το κοίταγαν όσοι ενδιαφέρονται και θα πήγαινε στον πάτο..και να το διαγράψει ο Moderator δν με πειράζει καθόλου..εγώ για την ενημέρωση το στέλνω απλά .κιαν σε ενοχλεί μην το ανοίγεις καν το θέμα .
πάντα σε φιλικό πλαίσιο [i]"
ακόμη και αν δεν έχει υετο, τουλάχιστον θα μπορούν να δουλεύουν πυρετωδώς τα κανόνια σε όσα ΧΚ υπάρχουν και μετά να μεταφέρουν χιόνι στα υπόλοιπα ΧΚ!!! Που να φαω τη γλώσσα μου δηλαδή....! Η αληθεια ειναι οτι με τέτοιες Τ, ετσι και υπάρχει και ανάλογως υετός......θα είναι ο απιστευτοτεροκαλυτεροτερότερος συνδυασμός!
Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR
κοιταξε, εμενα με ψιλοβολευει αυτη η κατασταση για λιγο ακομα γιατι πηρα μονο 7τονους ξυλα σε αντιθεση με αλλες χρονιες που επερνα 10, οποτε για κανα 10μερο ακομα αν παει, που θα παει δηλαδη ετσι, εγω παντως θα ειμαι καλα!!χαχα
Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR
Comment