Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ετεροχρονισμένα Καλή Χρονιά και χιόνια πολλά

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ετεροχρονισμένα Καλή Χρονιά και χιόνια πολλά

Την καλησπέρα μου και τις ευχές μου σ'όλα τα μέλη του forum.Νέο μέλος, όχι απαραίτητα σε ηλικία, σε πλήρη απογοήτευση λόγω του καιρού φέτος.[i]

Ελπίζω, ο χειμώνας να έρθει, έστω κι ετεροχρονισμένα.Μια φίλη δίπλα μου, ισχυρίζεται ότι ο χειμώνας θα είναι βαρύς, αλλά σε λαθος εποχή.

Τί να πώ, μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ακόμα.Πάντως, μου δίνουν χαρά τα νέα που έρχονται απ' τα βουνά από χτες.

"
    SNOWTIME!!!!

ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ!!!

kalos orises!!!h lukovrush pou einai??anyway tn xeimwna xexasteton pame gia mpania oti k n kanei fevrouario martio dn t swnei!!
    http://meteocam.gr/panorama/

Comment

Ποιά είναι τα χαρούμενα νέα από τα βουνά;
      Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
      Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

Η Λυκόβρυση είναι-δυστυχώς στην Αθήνα. Χαρούμενα νέα από Βορεια Ελλάδα αλλα και πάλι δυστυχώς μακριά. Υποτίθεται ότι χιονίζει εκεί- πόσο δεν ξέρω ακόμα, θα δείξει.
        SNOWTIME!!!!

ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ!!!

Comment

Σήμερα χιόνισε στον Παρνασσό λίγο. Αυτή τη στιγμή δύσκολο να υπάρχει κάτι το αξιόλογο στη Βόρεια Ελλάδα. Οι δορυφορική δε δείχνει κάτι τέτοιο. Κανείς δεν ξέρει βέβαια...
          Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
          Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

καθε μερα γινομαστε και περισσοτεροι!!αντε με το καλο και εσυ..
            η λυκοβρυση καιμακ. ειναι 20 λεπτα απο εδω και 10 απο ερυθραια ειναι μακρυα απο το κεντρο
            καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Working...
            X