Iste oraioi omos koitate mono auta pou mas simferoun.Gia tin thermokrasia pou dinei to gfs tis antistixes imerominies koubeda den ipate.
Paratirisi proti:
To gfs meta tis 3 imeres arxizei siga-siga na ginete anaksiopisto,idika gia 10 kai 12 meres mono vasi gia kouveda se kafenio tis ellinikis ypethrou bori na apotelesi (pragma sto opio prosopika den tha ithela na metatrapi to forum).
Paratirisi deuteri:
Edo kai kamia dekapedaria imeres (borite na to diapistosete kitazodas ta minimata ton proigoumenon imeron)ginete epi monimou vasi i anakiklosi ton idion thematon tou tipou oti o xeimonas ine moufa oti to gfs den dixnei kati simadiko, i oti sto gfs kati fenetai 15 meres meta,episis oti o sakis kati vlepi 6 meres meta kai alla paromia themata kai sto telos grinia giati telika den vgikan auta pou vlepame sto gfs 10 meres meta.
Gia na min makrigoro protino , efoson den exoume kati kainourgio na prosthesoume na min anakiklonomaste sta idia themata kai efoson den vlepoume na ginete tipote as min grafoume kai katholou.Kalimera sas
με βαση την αφορμη της απαντησης μου προς τον φιλο klasimentes θελω να πω κατι γενικα σε ολα τα παιδια..οτι σε οποιον δεν αρεσει πλεον να μν ξαναγραψει,ετσι και αλλιως αυτ0ι που ειναι γνησιοι πορωμενοι με τον καιρο φαινεται αυτες τις μερες,οι αλλοι που το μονο που θελουν ειναι 3 μετρα χιονι εξω απο την πορτα τους μπαινουν στο φορουμ βλεπουν τα ποστ και............βγαινουν αν τα πραγματα εξακολουθουν να μενουν τα ιδια,...............η μενουν αν ενα ραν δειχνει το -10 σε ελλαδα και πορωνονται και τοτε δηθεν ασχολουνται!απο εκει και περα ναι μεν ο καιρος ειναι μονοτονος ανοιξιατικος και μη προβλεψιμος και ολοι εχουμε σαλταρει με αυτο αλλα τα πραγματα δεν ειναι μονο χιονι!ενας μετεωρολογος(η εστω αυτος που εχει βλεψεις προς τα εκει,στο μελλον) ασχολειται και με αλλα πραγματα!επισης οσον αφορα τις τελευταιες μερες επειδη τα ακουσα κιολας,εχω να πω οτι σχολιαζω σχεδον καθε ραν επειδη το ολο πραγμα θελει παρακολουθηση και δεν νομιζω οτι αναλωνομαι στα ιδια,ετσι και αλλιως μου αρεσει να το βλεπω σιγα σιγα το πραγμα και οχι σε ενα ραν μονο, ειναι νομιζω ενδιαφερον να δουμε τι θα γινει μετα απο ολη αυτη την καλοκαιρια και πως θα παει το πραμα......προσωπικα δεν μπορει να μου πει και να μου επιβαλει κανεις να μν ξαναγραψω η γενικα σε ατομα που ασχολουνται ακομα αφου εδω ειναι φορουμ καιρου,και νομιζω οτι ο ιδιος δεν πρεπει να κατακρινει και να δινει συμβουλες τετοιου ειδους!τωρα οσο για το 06ζ ιδιο περιπου με το 18ζ το χθεσινο!αυτα........και δεν νομιζω οτι το φορουμ υποβαθμιζεται οταν μιλαμε για τον καιρο εστω και με πιθανοτητα 1% αφου ολοι ξερουμε με τι υποβαθμιζεται και το εχουμε δει στο παρελθον.......ολα αυτα παντα με φιλικη διαθεση [i]θοδωρης
αυτα τα πραγματα συμβαινουν εδω μεσα απο ανθρωπους οι οποιοι μπορει να βλεπουν ακομα και οτι εισαι νεο μελος και να λενε τι μας λεει τωρα αυτος? Καινουργιος ειναι σιγα μην ξερει".
Ειναι αυτο που εγραψα και εγω το πρωι για ολη αυτην την παρεα η οποια αν καποιος μπει και δωσει την αποψη του και τις γνωσεις του τον αντιμετωπιζουν καχυποπτα και ειναι ετοιμοι να τον στειλουν στην ιερα εξεταση. Δεν ξερουν οτι αυτος μπορει να ειναι το ιδιο με αυτους ή και καλυτερος αλλα τοσο καιρο απλα δεν ειχε καποια επαφη με τετοιες ομαδες ανθρωπων.
Thodori(kai dimitri) katarxin thelo na ksekathariso oti to minima mou den apefthinete se prosopiko epipedo kai den afora idika esena(ean ekseresis to simio pou leo oti den milas katholou gia tin thermokrasia)episis to oti ise neo melos den simeni apo tin plevra mou toulaxiston oti den se theoro gnosti ton thematon pou sizitame.Bori na ise kai pio sxetikos apo emena se epipedo gnoseon.
To na min grafo omos epidi den vlepo me ena pososto epitixias tis provlepsis mou pano tou 40% alagi tis iparxousas katastasis simeni automata kai oti den exo psora me ton kairo??
diladi ean arxiso apo simera na anigo kai apo ena kainourgio thema kai leo poso moufa ine o kairos,oti o sivirikos ine eki i ine edo i oti to gfs meta apo 15 meres dini yeto(otan stis arxes tou mina pou perimena xioni sta ioannina to teleutaio 24 ton yeto to gfs to pigene 200 voltes) tha theoroume poromenos me ton kairo?
den to nomizo.
Auta kai min ta pernete prosopika
καλησπέρα παιδιά...δυστυχώς βλέπω ότι η βαρετοκαιρία αρχίζει και πιάνει κόκκινο και επομένως βγαίνει σε νεύρα!
Εγώ αύριο πρωΐ την κάνω για Βιέννη ένα 3ήμερο...ελπίζω απλά όταν γυρίσω όλα τα καιρικά νέα να είναι ευχάριστα...είναι αλήθεια ότι μας κούρασε αυτή η κατάσταση!
klasimentes, εγω προσωπικα δεν αναφερομουνα σε σενα. Ξερουν αυτοι για ποιους μιλαω.
Εχεις δικιο για τα θεματα και γι'αυτον τον λογο γραφω κατω απο το θεμα μου, και για λογους χωρου αλλα και για να μπορει καποιος να διαβασει τα γραφομενα μου και να με κρινει. Να με κρινει ομως καλοπροεραιτα και εμενα και ολα τα αλλα παιδια και οχι βγαζοντας αρνηση για τα παντα. Ξερουμε στο κατω κατω οτι τα μοντελα ειναι την μια ετσι και την αλλη αλλιως και αυτο φανηκε τις τελευταιες μερες. Προχτες εδινε -3 με -4 για Αττικη, εκανα μια αναλυση, χτες αλλαξαν και το πηγαν στο +5 με κατηγορουσαν οτι εγραφα για κρυα τα οποια δεν θα ερθουν και σημερα ειναι παλι στο -3!
Η κακοπροαιρετη κριτικη ειναι απο αυτους που βλεπουν μονο τις γραμμες και περιμενουν στην γωνια να σου την πουν αν αλλαξει κατι. Το να τις αναλυεις ή να τις εκτιμας οπως κανουν πολλα παιδια εδω μεσα δεν ειναι κακο.
Γενικα συμφωνω και με τον Θοδωρη και με σενα.
καλησπέρα παιδιά...δυστυχώς βλέπω ότι η βαρετοκαιρία αρχίζει και πιάνει κόκκινο και επομένως βγαίνει σε νεύρα!
Εγώ αύριο πρωΐ την κάνω για Βιέννη ένα 3ήμερο...ελπίζω απλά όταν γυρίσω όλα τα καιρικά νέα να είναι ευχάριστα...είναι αλήθεια ότι μας κούρασε αυτή η κατάσταση!
Φιλικά,
Βασίλης
Βασιλη μολισ γυρισεις στειλε ενα πμ με την κατασταση πανω γιατι σε καμμια 10 μερες ανεβαινω και γω
Μην ξεχναμε παλικαρια οτι ολοι εδω μεσα ειμαστε γτ εχουμε την ιδια τρελα... Τελευταια σιγουρα εχουνε γινει πολλες παρεξηγησεις..
το θεμα ειναι να τα βρισκουμε μετα...
εμενα προσωπικα μου κανει σε πιο ζωντανο οργανισμο το forum οταν υπαρχουν διαφωνιες... Εχω και μια προταση αν θελετε... να κανουμε ενα παρτυ του forum οπως περσι στο klik στο κεφαλαρι να διασκεδασουμε ολοι μαζι με καραοκε και ποτο και καλη μουσικη.. να γνωρισουμε κιολας.. εχω και μαγαζι δικο μου στα ΒΠ οποτε οποιος θελει να το κανονισουμε ειμαι μεσα..
χτες και προχτες αλλα ειχε σαν κυριο ραν αλλα εδινε στο γφσ και αλλα στο wetter. ...αλλα στο νοαα..γ αυτο ενω εδινε την μικρη εισβολη του σαββατου ξαφνικα εδινε +12 στα 850μβ απο -2!!!.......και τελικα και σημερα αλλα εχει στο νοαα και αλλα στο wetter. THN MIA exei -5σχεδον μεχρι κρητη και στο νοαα -2 μεχρι αθηνα!..ειναι κατι που ξαναεγινε τον νοεμβριο,ειναι λειτουργικο..θα το φτιαξουν
καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Γιαννη για αυτον τον λογο εγινε ολοκληρο θεμα με τον hspa. Ειχαμε -2 στα ensemble και 10 βαθμους στους χαρτες...
Σημερα το εχει ξεκαθαρισει καπως αν και ακομα εχει δρομο. Εχουμε ταση για -3 με -4 και υετο 2-3 χιλιοστα στην Αττικη τουλαχιστον αλλα βλεπουμε αλλα στο τρεξιμο του gfs. Edited by: Kabman
Comment