Announcement

Collapse
No announcement yet.

Για το Σακη.....ρε γαμωτο!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Για το Σακη.....ρε γαμωτο!

Ρε παιδια σταματηστε να τρωγεστε με το σακη,δεν μας εκανε τιποτα ο ανθρωπος!
    τον τελευταιο μηνα κυριως εχω δεκαδες ποστ να αναφερονται στο σακη και ο σακης εκανε εκεινο και ειπε το αλλο και ο σακης ετσι και ο σακης αλλιως......ενταξει δεν ειναι και ο θεος του καιρου πω πω δεν θα μπορει να ησυχασει απο τον λοξιγκα [i]
    και στο κατω κατω την δουλεια του κανει,ξερω γω τι να πω!"
    Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
    Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
    Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

υπάρχει και το αλλο γνωστο δυο κοκοροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα????????? αυτο λεμε και μεις ελεος πια με το σακη.... ουτε ο ρουβας τετοιο φαν κλαμπ.........

Comment

το προβλημα εδω μεσα δεν δημιουργειται απο το φαν κλαμπ κελλυ μα το αντιφαν κλαμπ.
      καλο απογευμα

Comment

δεν βλεπω κανενα τετοια αντιφαν κλαμπ εδω μεσα στον εναμιση χρονο που ειμαι...... μαλλον κατι δε βλεπεις σωστα... για κοιτα λιγο καλυτερα και λιγο πιο μεσα και θα δεις τι λεω....

Comment

Σταυρωστε καθε αντιθετη θεση κ στο τελος ολα θα ειναι τελεια!
          sigpic

Comment

χρειαζοματε επειγοντως χιονι...

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

TO JERΩ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ!!!!!!!
              ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comment

Κελλίτσα βρε σύ μου αρέσει πολύ το καινούργιο σου look;Έτσι ήσουνα μικρότερη;Ή άλλαξες λούκ πιο νεανικό γιατί στην φωτό,σόρυ που θα στο πώ δημόσια,αλλά γενικά είμαι έτσι αυθόρμητος μου αρέσεις ιδιαίτερα [i] .
                Στην προηγούμενη φωτό σου ήσουνα 10 χρόνια τουλάχιστον μεγαλύτερη

Originally posted by KELLY
                δεν βλεπω κανενα τετοια αντιφαν κλαμπ εδω μεσα στον εναμιση χρονο που ειμαι...... μαλλον κατι δε βλεπεις σωστα... για κοιτα λιγο καλυτερα και λιγο πιο μεσα και θα δεις τι λεω....
                "
                Βούλα Αυστρία συμμαχία

Comment

Αμαν βρε αθεοφοβε!![i]"
                  Σταύρος Ντάφης, Φυσικός - Μετεωρολόγος
                  Υποψ. Διδάκτωρ Πολυτεχνείου Παρισίων, LMD
                  www.meteo.gr
                  www.meteovolos.gr

Comment

σε αυτη την φωτο μοιαζεις πολυ με καποια....αλλα δεν μου ερχεται τωρα...

Comment

Καλώς τον Σέλι τον λάβερμαν [i] "
                      <a href="" target="_blank">

meteovolos.gr
                      Pilio

Comment

"τον τελευταιο μηνα κυριως εχω δεκαδες ποστ"
                        -----------------------------------------------------------ακομη υπαρχει το παλι φορουμ και δεν βλεπω οχι δεκαδες αλλα κανενα ποστ εναντιον του......
                        αντιθετα καθε φορα που παει αν πει κατι ανοιγουν ποστ και καλα κανουν αφου τον...πιστευουν!
                        εγω 2 ξερω με τις ιδιες ιδιοτητες το ΣΑΚΗ και το ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟ....ισως αν υπηρχε και ο δευτερος να ειχαμε αναλογικη για 100 χρονια μπροστα!
                        καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Γιαννη εγω δεν ειπα οτι μιλανε εναντιον του σακη αλλα συνεχεια ασχολουνται με αυτον τον ανθρωπο.και οχι και δεν βλεπεις κανενα ποστ,για κοιτα λιγο καλυτερα!
                          Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
                          Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
                          Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

λογικο δεν ειναι?αφου οτι πει μερικοι το εχουν ευαγγελιο!!και καθε φορα που μιλαει τσουπ..ποστ!!
                            καλα κανουν μωρε αστους...δε βλεπουμε το χαλι το μαυρο τωρα ο σακης μας μαρανε.....
                            καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

ακριβως....

Comment

Working...
                              X