Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ 08-01-2007 ΕΩΣ 15-01-2007

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Αυτη η Λαλακια να εχεις μονο yahoo στην HW.Ποιος το σκεφτκε?

Comment

hspa,
      δεν εχω τιποτα με κανεναν. Και δεν νομιζω πως εχω δειξει δειγματα επαρσης εδω μεσα παροτι ειχα την ευκαιρια πολλες φορες να το κανω. Το τελευταιο μου ποστ ειναι ενα ποστ αγανακτησης ως προς την αντιμετωπιση απεναντι σε θεματα με κοινο παρονομαστη. Θεωρεις οτι εμεις εδω μεσα δεν ειμαστε στην δημοσιοτητα κατα καποιο τροπο. Θα σου πω καποια πραγματα. Τα τελευταια χρονια γινοταν συστηματικα σχολιασμος των κακων δελτιων στην τηλεοραση, των κακων εκτιμησεων της ΕΜΥ και απο εμας αλλα και απο αλλους δικτυακους τοπους. Πλεον σε αυτον τον τομεα εχουμε αμεση βελτιωση ενω εχουμε και τα πρωτα δειγματα επικοινωνιας των της ΕΜΥ με ερασιτεχνες αλλα και δημοσιοποιηση ερασιτεχνικων προσπαθειων στην TV. Μεχρι πριν λιγα χρονια αυτα ηταν αδιανοητα πραγματα.
      Δεν ανηκω στην ομαδα εκεινη των παιδων που εχουν εναν σταθμο και κρατανε στοιχεια που μας ειναι παρα πολυ χρησιμα. Ουτε μου αρεσει ιδιαιτερως να αναλυω τα ετοιμα μοντελα σε λογια βαζοντας μεσα και την δικη μου εκτιμηση ως προς την εξελιξη των πραγματων. Ειμαι απο αυτους που αρεσκονται να αναλυουν στοιχεια, να διαβαζουν αριθμους και να προσπαθουν να εκτιμησουν κατι το οποιο φανταζει ισως αδυνατον. Ολα τα πραγματα στην ζωη ειναι μαθηματικα και αριθμοι. Αν καποιοι δεν τους βλεπουν οι δεν μπορουν να τους μεταφρασουν δεν τους κατηγορει κανενας. Ομως υπαρχουν και αλλοι οι οποιοι ασχολουνται με αυτο και μπορουν να δωσουν πραγματα τα οποια για καποιους δεν ειναι κατανοητα ή ειναι απαραδεκτα ειτε γιατι δεν μπορουν να τα εξηγησουν ειτε γιατι δεν δεχονται οτι αλλοι μπορουν να τα αναλυσουν.
      www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

Originally posted by Angel123
        Αυτη η Λαλακια να εχεις μονο yahoo στην HW.Ποιος το σκεφτκε?
        Εμένα το mail μου στην H.W. είναι leosthenes@gmail.com, δεν έχω yahoo.

@megrem: Η ψυχρή εισβολή της 4/11 ήταν η συνέχεια από μια σειρά προηγούμενων εισβολών. Και ήταν και πρωτοφανής για τα καιρικά δεδομένα της ανατολικής και όχι μόνο Ελλάδας. Ας μην ξεχνάμε ότι από τον Οκτώβρη τα βουνά φόρτωναν χιόνι και ήμασταν αρκετά σίγουροι ότι θα ανοίξουν πρόωρα τα χιονοδρομικά τη φετινή σεζόν.

Μετά βέβαια έκανε αυτή την τεράστια υετική τρύπα", όμως δεν ήταν και τρύπα όσον αφορά στις θερμοκρασίες οι οποίες ήταν αρκετά χαμηλές γενικά.

Δηλαδή αυτό που λέω είναι ότι έχουμε έναν ξερό Χειμώνα αλλά όχι ότι δεν έχουμε χειμώνα μέχρι τώρα.

Σκέψου άλλους χειμώνες που είχαμε σχεδόν συνέχεια νοτιάδες και βροχές και τα πεδινά της κεντρικής και νότιας χώρας δεν έβλεπαν ούτε καθαρή νιφάδα. Αυτοί ήταν χειμώνες δηλαδή;"
        Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
        Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

Κοίτα για μένα χειμώνας δεν σημαίνει απαραίτητα κρύο. Χειμώνα σημαίνει συστήματα, χαμηλά με κακοκαιρίες, μέτωπα, βροχές και χιόνια με ψυχρές εισβολές στο τέλος. Τώρα δεν έχουμε τίποτα, πλήρης απουσία διαταραχών, υψηλές πιέσεις, ζωνική και μόνο κάτι ψωροχαμηλάκια ρηχά. Αυτό για μένα είναι απουσία χειμώνα. Επίσης στην Νότια Ελλάδα πολλές φορές η θερμοκρασία ανεβαίνει πολύ το χειμώνα (Κρήτη π.χ.) λόγω των νοτιάδων που μπορεί όμως την ίδια μέρα να έχουμε χιόνια στην Φλώρινα...θέλω με λίγα λόγια να πως ότι η έλλειξη υετού δεν αντισταθμίζεται από τις όποιες καλές θερμοκρασίες που είχαμε (τώρα ούτε αυτό έχουμε).
          <a href="" target="_blank">

meteovolos.gr
          Pilio

Comment

Φιλε megrem, δεν ειπα πως ολοι εκει μεσα ειναι ρηχοι προγνωστες. Στο κατω κατω εχω απαντησει στο παρελθον γιατι δεν γραφω εκει μεσα. Σκεφτεσαι ποσοι θα πεσουν πανω μου μολις αρχισω να γραφω αυτα που δινω τοσο καιρο εδω? Επισης αν εδινα την στατιστικη μου αναλυση σε ενα site στο οποιο ειναι και ο Σακης πολλοι θα με ελεγαν χαρτομαντη απο την στιγμη που δινω μακροπροθεσμες 3-4 μηνες πριν και ολα τα αλλα για τα οποια δεν θα μπορουσα να σταθω παρα μονο με την παροδο μεγαλου χρονικου διαστηματος και αποδοχης των αλλων μελων. Στο κατω κατω δεν βλεπω κατι καλυτερο εκει απο εδω. Το οτι γραφουν 5-6 εγκυρα ατομα ειναι κατι, αλλα στοιχεια μετεωρολογικων σταθμων βλεπω και εκει και αναλυσεις του gfs και του ευρωπαικου. Μεχρι τωρα δεν ειδα κατι το οποιο να πω, κοιτα να δεις δεν το ειχα εκτιμησει ή διαβασει εδω μεσα. Παιδια οπως ο Γιαννης, ο Ερμης, ο Leop, ο Erythreabeach, εσυ, ο Bill, και θα με συγχωρεσουν καποιοι ακομα φιλοι που τους ξεχναω τωρα, ειναι το ιδιο αξιολογοι οπως και τα ατομα της Hellasweather. Γιατι δεν ερχονται αυτοι εδω και πρεπει να παμε εμεις εκει? Ειναι πιο must ή πιο εγκυρο φορουμ? H μηπως αναβαθμιζονται οσοι γραφουν εκει? Πραγματικα δεν καταλαβαινω αυτο το κολλημα με το hellasweather. Οταν θα ερθει η ωρα θα γραψω και εκει. Μου εχει ζητηθει να ξερεις.Edited by: Kabman
            www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

εγω δεν μιλησα για hellasweather μα για το γυαλι.
              οσο να το κανεις υπαρχει διαφορα.

Comment

H έλλειψη υετού φυσικά και δεν αντισταθμίζεται από τις χαμηλές θερμοκρασίες.
                Λεωσθένης

Comment

Originally posted by kabman
                  Ολα τα πραγματα στην ζωη ειναι μαθηματικα και αριθμοι.
                  [i]

Τελείως άκυρο αυτό, με το συμπάθειο."
                  Λεωσθένης

Comment

Θα προτεινω να σε διαγραψουν απο την οποια ενωση μηχανικων εισαι μελος γιατι εισαι υβριστης!
                    Τι ηθελες να ειναι? Φιλοσοφια?
                    www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

Originally posted by Kabman
                      Θα προτεινω να σε διαγραψουν απο την οποια ενωση μηχανικων εισαι μελος γιατι εισαι υβριστης!
                      Τι ηθελες να ειναι? Φιλοσοφια?
                      Γιατί όχι; δε δικαιούνται και οι Μηχανικοί να το ρίξουν στη φιλοσοφία;[i]

Πάντως η ζωή χρειάζεται και απο αυτό.

"

Comment

Καλή ή φιλοσοφία, καλά και τα μαθηματικά, αλλά μακρυά και από τα δύο χο χο χο χο χο χο
                        Λεωσθένης

Comment

τα χιονια θα ερθουν . οπως τον χειμωνα του 1998 . τοτε καναμε ski στο σελι-αρσουμπασι ανημερα του Αγιου Αθανασιου με οριακο χιονι και χορταρακια ενω η κεντρικη ειχε μονο πετρες. το θεμα ειναι σε ποιο χιονοδρομικο θα γινει το μεγαλο παρτι". περιμενουμε !!!"

Comment

ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΣΚ ΓΙΑ ΨΥΧΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΜΥ ΚΑΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΠΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΥΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 3 ΜΕ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΗΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΜΥ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΩ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ
                            http://www.meteo.gr/stations/amfiklia/
                            ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!!

Comment

Αυτο λεο ΜΙΖ ασχολουμαστε για 20 μερες αργοτερα και εδω δεν ξερουμε τι θα γινει σε 3-4 μερες

Comment

μιζ φιλε οταν ακουσα τον σακη για αυτο το σβ ειπε μονο κρυο φαινομενα στα δωδεκανησα.
                                ακουσε τι λεει για χειμωνα μετα τις 25/1

Comment

Working...
                                X