Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γεύση από Zermatt, Switzerland

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Γεύση από Zermatt, Switzerland

[i]

"

file mou Xronia Polla,einai teloia!!!!
    fetos ton martio tha pao Austria kai uparxi pithanotita na pao kai Elvetia!se pio meros einai autou??
    OK

Comment

Originally posted by snowtolis
      file mou Xronia Polla,einai teloia!!!!
      fili [i]

Originally posted by snowtolis
      fetos ton martio tha pao Austria kai uparxi pithanotita na pao kai Elvetia!se pio meros einai autou??
      Zermatt, Switzerland.
      Molis girisame, na pas! A3izei! "

Comment

φοβερή η γραμμή με τα σύνορα και το συντριβάνι [i]"

Comment

Originally posted by mariannitsa
          Zermatt, Switzerland.
          Molis girisame, na pas! A3izei! [i]
          Πες μου αν μπορεις αν αξιζει να πας μονοημερη για σκι στο συγκεκριμενο.Θα ειμαι Ελβετια γενικα και θελω να παω.Αλλα επειδη δεν μπορεις να προσεγγισεις με αυτοκινητο μηπως δεν αξιζει την ολη ταλαιπωρια και την υπερβολικη τιμη?

"

Comment

Η τιμή αξίζει σίγουρα.
            Αν είσαι κάπου κοντά να πας. Δες το link για λεπτομέριες.

http://www.ski-zermatt.com/arrival.htmlEdited by: NB2S

Comment

Originally posted by skipan
              Originally posted by mariannitsa
              Zermatt, Switzerland.
              Molis girisame, na pas! A3izei! [i]
              Πες μου αν μπορεις αν αξιζει να πας μονοημερη για σκι στο συγκεκριμενο.Θα ειμαι Ελβετια γενικα και θελω να παω.Αλλα επειδη δεν μπορεις να προσεγγισεις με αυτοκινητο μηπως δεν αξιζει την ολη ταλαιπωρια και την υπερβολικη τιμη?
              Εμάς μας άρεσε το χιονοδρομικό. Έχει αρκετά μεγάλες πίστες, (συνολικά 300 χλμ), και συνδέετε και με Ιταλία.

Για μονοήμερη, έχει χάρτη για "ski safari" όπου μπορείς να γυρίσεις τις σημαντικότερες πίστες του βουνού.

Το pass είναι είναι λίγο ακριβό, αλλά νομίζω αξίζει τον κόπο.

Το χωριό είναι αρκετά γραφικό και "lively".

Αυτά!"

Comment

Τον Φεβρουάριο θα πάω CEVRINIA...Ξέρω οτι συνδέετε με το Zermatt!!!το εισητήριο ειναι το ίδιο ή αν κατέβω στο Zermatt θα πρέπει να ξαναπληρώσω για να ανέβω παλι πάνω και να κατέβω Cervinia?
                Dimitris

Comment

[/QUOTE]

Εμάς μας άρεσε το χιονοδρομικό. Έχει αρκετά μεγάλες πίστες, (συνολικά 300 χλμ), και συνδέετε και με Ιταλία.

Για μονοήμερη, έχει χάρτη για ski safari" όπου μπορείς να γυρίσεις τις σημαντικότερες πίστες του βουνού.

Το pass είναι είναι λίγο ακριβό, αλλά νομίζω αξίζει τον κόπο.

Το χωριό είναι αρκετά γραφικό και "lively".

Αυτά![/QUOTE]

Η ολη διαδικασια να φτασεις στο χιονοδρομικο απ τη στιγμη που αφηνεις αυτοκινητο στο διπλανο χωριο τι λεει?Φορτωνεις τα σκι επ'ωμου και πας με λεωφορειο?"

Comment

Επειδη στο χωριο απαγορευονται τα αυτοκινητα(κυκλοφορουν μονο κατι μικρα ηλεκτρικα με μπαταριες)αφηνεις το αυτοκινητο σε ενα τεραστιο παρκιν που βρισκεται στο σταθμο του τραινου και συνεχιζεις με το τραινο περιπου 20 ."

Comment

Mporeis na vgaleis enniaio eisitirio Cervinia-Zermatt, to opoio stoixizei ligo parapanw (oxi para poly omws). Episis yparhei kai to imerisio supplemente" to opoio analogika einai mallon akrivo. an meineis mehri 3-4 imeres, i cervinia einai arketi gia na se kratisei. Parapanw, analoga kai me tin empeiria sou kai tin dipsa gia nees pistes, tote mallon tha hreiastoun episkepseis sto Zermatt. Kala na peraseis kai hairetismata sto Cervino kai sto Plateu Rosa "
                      Μην περιμένετε να χιονίσει για να δείτε άσπρη μέρα. Ρίξτε ένα γιαουρτάκι!

Comment

Working...
                      X