Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ........

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ........

[i] το meteo να δίνει εδώ και 3 μέρες χιονοπτώσεις σε Τρίπολη,Αρτεμίσιο,Καλάβρυτα,και εγώ να είμαι σήμερα και στα 3 αυτά μέρη με γυαλιά ηλίου.Έφαγα στη μάπα τζαμπα τον παγετό με την ξαστεριά με θερμοκρασίες το πρωί έως και -6(ΛΕΒΙΔΙ) και σύννεφα πουθενά εκτός από λιγα στην Τρίπολη.Αν είναι ο καθένας να γράφει του κεφαλιού του καλύτερα να μην τα γράφει καθόλου.Γενικά ήταν μια μέρα απαίσια με το χιόνι να καλύπτει τα βουνα της ορεινής Αρκαδίας και Αχαίας πάνω από τα 1300-1400 μέτρα.

Και αφού λοιπόν έφαγα την ξενέρα λέω να ανέβω μέχρι το χ.κ του Μαίναλου να βγάλω καμία φώτο.Ξέχασα όμως ότι εκεί σε ξενερώνει ο κρατικός μηχανισμός.Λίγα χιλιόμετρα προτού φτάσω,το απίστευτο χιόνι των 2-3 πόντων που κάλυπταν το δρόμο λόγω της θερμοκρασίας(-8)είχε γίνει μπετόν αρμέ.Και έτσι που να ανέβεις χωρίς αλυσίδες(έχω και τετρακίνηση).ε εκεί μου την βάρεσε και σηκώθηκα και έφυγα.Δυστυχώς έτσι λειτουργούν τα πράγματα στην ελλαδίτσα.¨Οταν το χ.κ. είναι ανοιχτό και οικονομάει από εμάς τους βλάκες τότε δουλεύουν τα εκχιονιστικά και οι αλατιέρες ασταμάτητα.¨Οταν όμως δεν είναι ανοιχτό δεν υπάρχει κανένας υπεύθυνος να καθαρίσει τα 2!!!!!!!εκατοστά χιόνι για να πάει ο κόσμος να χαρεί το βουνό και το χιόνι.Κ Ρ Ι Μ Α!!!!!"
    ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 13/12/1943

ΜΠΑΝΣΚΟ ΝΑ ΠΑΣ ΑΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ!
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΤΕΟ...ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟ ΜΕΤΕΟ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ??
    καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

πλάκα κάνεις φαντάζομαι, έτσι? ήθελες να ανέβει εκχιονίστικο στο χιονοδρομικό που είναι και κλειστό μ΄νο και μόνο για να κάνεις τη βολτίτσα σου και να μην πάει στα ορεινά χωριά που όταν αποκλείονται δεν έχουν προμήθειες? ένα εκχιονιστικό στον κύριο παρακαλώ για να ανέβει για καφέ στα 1.700μ και γρήγορα γιατί κολλάει το τζίπ του!
      Βούλα Αυστρία συμμαχία

Comment

Ρε παιδια ωρες ωρες τι να πω με αυτα που λετε ειστε για γελια(χωρις παρεξηγηση). Αν θες φιλε Καλαβρυτινε να πας την βολτα σου παρε και βαλε αλυσιδες και κανε οτι θες!!!Τι φταιει το κρατος που ενας δρομος επιασε παγο?Δηλαδη ολοι οι δρομοι της Ελλαδος σε μια τετοια κατασταση πρεπει να ειναι ανοιχτοι?Ημαρτον πια ημαρτον!Μου θυμιζεις κατι ατομα Αραχωβα που σκανε με τα Cherokee και μολις ειναι να βαλουνε αλυσιδες καλουνε οδικη βοηθεια!!!!!

Comment

Originally posted by Multicell92
          πλάκα κάνεις φαντάζομαι, έτσι? ήθελες να ανέβει εκχιονίστικο στο χιονοδρομικό που είναι και κλειστό μ΄νο και μόνο για να κάνεις τη βολτίτσα σου και να μην πάει στα ορεινά χωριά που όταν αποκλείονται δεν έχουν προμήθειες? ένα εκχιονιστικό στον κύριο παρακαλώ για να ανέβει για καφέ στα 1.700μ και γρήγορα γιατί κολλάει το τζίπ του!

Πρώτον δεν είμαι ο μόνος που θέλει να κάνει βολτίτσα στο κλειστό χ.κ.υπήρχαν την ώρα που πήγα εγώ τουλαχιστον άλλα 5-6 αυτοκίνητα.Δεύτερον σε όλη την Αρκαδία ο μοναδικός δρόμος με πρόβλημα είναι αυτός που οδηγεί στο χ.κ 1-2 χλμ.πριν φτάσεις.

Τρίτον από τη στιγμή που λειτουργεί το σαλέ δεν πρέπει κάποιος να καθαρίσει 1 χλμ δρόμου από χιόνι που έχει πέσει εδώ και μέρες?Αλλά ξέχεσα ο καφές με τα 3 ευρώ δεν συγκρίνεται με τις κάρτες που χρυσοπληρώνουμε!!!’ρα καταλήγουμε ότι εξυπηρετούμαστε μόνο όταν είναι να τους τα ακουμπήσουμε.
          ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 13/12/1943

Comment

δεν μπορει ρε φοτογραφε καλαβρυτινε να κικητοποιηθει ο κρατικοσ μηχανισμος για να πατε 5 αυτοκινητα για καφεδακι λογικεψου
            ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΟΝ

Comment

σιγα την κινητοποιηση...μια μπουλντοζα δεν ειχαν να εκχιονισουν τον δρομο???αφου αλλο προβλημα δεν τπηρχε,ουτε χιονιζε...δεν ηταν ενας οποιοδηποτε δρομος..ηταν χριστουγεννα και το σαλε ανοιχτο..
              αντε να τελειωνει το καλοκαιρι!!!!

Comment

ΟΚ!Πάντως την ώρα που γύριζα για Αθήνα κατά τις 7 βρίσκονταν 2 εκχιονιστικά επί ποδός στην είσοδο και έξοδο της σύραγγας του Αρτεμισίου καθώς και 2 περιπολικά.Προφανως ενημερώθηκε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας πως κάτι σοβαρό διαφένεται για απόψε στην περιοχή και έλαβε τα απαραίτητα μέτρα.τελικά λάθος μέρα για χειμερινή εξόρμηση διάλεξα.Αυριο έπρεπε να πάω, καθώς η κακοκαιρία θα επιρρεάσει την Βοριοανατολική Πελοπόννησο από απόψε και την Τετάρτη.
                ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 13/12/1943

Comment

Originally posted by gouperman
                  σιγα την κινητοποιηση...μια μπουλντοζα δεν ειχαν να εκχιονισουν τον δρομο???αφου αλλο προβλημα δεν τπηρχε,ουτε χιονιζε...δεν ηταν ενας οποιοδηποτε δρομος..ηταν χριστουγεννα και το σαλε ανοιχτο..

εκεί ήθελα να καταλήξω.
                  ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 13/12/1943

Comment

Working...
                  X