Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rossignol 8s

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rossignol 8s

καλησπερα.Ειμαι ενας σχετικα νεος σκιερ και ειμαι στην φαση της επιλογης πεδιλων.κανω σκι αποκλειστικα στην βασιλιτσα και κατεβαινω ολο το βουνο με μεγαλη ευκολια.οι μποτες που φοραω ειναι rossignol αρκετα μαλακες και ξεκουραστες και δεν τις αλαζω.βρηκα σε προσφορα ενα ζευγαρι rossignol 8s και θα ηθελα να μου πει καποιος αν ξερει αν θα με βοηθησουν να βελτιωθω.ευχαριστω "

καλησπερα.αναλογως τι σου αρεσει να κανεις πιο πολυ σλαλομ η γιγαντιαιο,εντος η εκτος πιστας κτλ σιγουρο παντως ειναι πως δεν κανει με πολυ μαλακια μποτα ειναι αρκετα σκληρο πεδιλο (εχω δοκιμασει τα 9ς)και ειναι καθαρα για κρυα στρωμενη πιστα,με γκαζια και συνεχομενο σλαλομ.εγω πηρα τα rpm παρολο που δεν τα εχω δοκιμασει για πιο περισσοτερες επιλογες.

Comment

απλα καποιοι φιλοι που τα εχουν μου ειπαν οτι σε σχεση με τα προηγουμενα πεδιλα που ειχα τα οποια ειναι procarve. θα βοηθηθω παρα πολυ γιατι αυτα ειναι πολυ πλατια και στριβουν με το παραμικρο. σε ευχαριστω makis "

Comment

κανεις windsurf?

Comment

Τα 8s είναι εξαιρετικά σκι. Τα έχω κάνει αρκετά. Για να βελτιωθείς όμως ένα ευκολότερο σκι θα σε βοηθούσε περισσότερο.
          Μη το χτυπάς το σαλάμι

Comment

Ευχαριστω captain. &nbs p; &nbs p; &nbs p; &nbs p; &nbs p; &nbs p; Ναι makis κανω windsurf αλλα μονο το καλοκαιρι. &n bsp; ΤΟ χειμωνα βλεπεις μας εχει παρει το μυαλο το βουνο.

Comment

Working...
            X