Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

από σήμερα σιγά σιγά περνάμε σ στην πράξη και τι εννοώ με αυτό.
    Κάποιοι παράγοντες και συνθήκες που τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε ότι θα διαμορφωθούν για να δημιουργήσουν τις συνθήκες του 2ημέρου 26-27 από σήμερα και ιδιαίτερα από αύριο θα αρχίσουν να γίνονται γεγονότα και έτσι πλέον οι πληροφορίες που θα παίρνουμε θα είναι ποιο ουσιώδεις.
    Είναι πολύ σημαντικό για παράδειγμα πως θα συμπεριφερθεί η ψυχρή διαταραχή περνώντας πάνω από την Μαύρη θάλασσα καθώς και η ακριβής τροχιά που θα ακολουθήσει.
    Σημαντικός παράγοντας επίσης το στάσιμο μέτωπο που εκτείνεται από την Τυνησία έως την περιοχή της Κύπρου σε τι μέγεθος χαμηλό θα δώσει στην περιοχή της Κύπρου άλλα αν μπορεί να δώσει και κάτι ποιο κοντά.
    Η δυναμική και η θέση του αντικυκλώνα και κάποιοι άλλοι παράγοντες.
    Θεωρώ ότι αυτοί οι παράγοντες είναι πολλοί σημαντικοί για την τελική διαμόρφωση της εικόνας του 2ημέρου.

υπηρξαν μερες που ενα χαμηλο 999..εδωσε ψιχουλα ενω περιμεναμε 20εκατοστα..και μερες που με ενα χαμηλο 1015 περιμεναμε λιγες νεφωσεις και εδωσε 10εκατοστα...
    -θα προσθεσω απλα την αντιδραση του αιγαιου στην ολη κατασταση...
    καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Μία τόσο βίαιη και απότομη ψυχρή εισβολή πάνω από το Αιγαίο μπορεί να δώσει καλό αποτέλεσμα και ειδικά τώρα που το ρεύμα είναι ΒΑ
      Μετεωρολογικός σταθμός Ελεούσας Ιωαννίνων, υψομ. 540μ.
      http://users.otenet.gr/~oejhtc/

Comment

Παντως Γιωργο ξεχασες να αναφερεις οτι βρισκομαστε σε πολυ καλο δρομο ετσι δεν ειναι?Ισως να ειμαστε και σε καλυτερο μεχρι στιγμης απο αυτο που περιμεναμε
        Με λες επίθεση καταστροφή αποσύνθεση
        με λέω άμυνα φωτιά και σύνεση

Comment

ΑΚριβώς Γιώργο! Το Αιγαίο θα δείξει τα δοντάκια του [i]"
          <a href="" target="_blank">

meteovolos.gr
          Pilio

Comment

Το ΕΑΑ δίνει χιονόπτωση για το βραδυ της Τρίτης προς Τετάρτη για τους Θρακομακεδονες....

http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=30

Comment

Αλέξη δεν με εκπλήσει,άλωστε από την πρώτη στιγμή είχα δώσει μεγάλη βαρύτητα στην συγκεκριμένη μεταβολή όπως θυμάσαι σε αντίθεση με την προυγούμενη που ήμουν επιφυλακτικός.
              Υπάρχουν ακόμα πάντως ακόμα παράγοντες όχι απόλυτα γνωστοί που μπορεί να μην δώσουν τα αναμαινόμενα άλλα και το αντίθετο.Εγώ πάντως ήμουν και είμαι αισιόδοξος.

Comment

Και τα ανσαμπλ βρισκονται στο καινουργιο ραν σταθερα καλα οπως και τα προηγουμενα

Comment

snow4ever συντηριτικό το βρίσκω.

Comment

στα καινούρια ensemble εκτός από μια εκδοχή οι άλλες τρέχουν κοντά στο -10 με τον μέσο όρο εκεί κοντά.
                    Βέβαια αν δούμε αναλυτικά θα δούμε ότι θερμοκρασίες των -12 και -13 είναι πολύ κοντά στην Αττική και αυτό είναι πολύ σημαντικό.
                    Κάπου εκεί φαίνεται να κάθεται αν κάτσει ποιο χαμηλά θα είναι καλύτερα γιατί σημένει καλύτερη θέση του αυλώνα.

Comment

[i]"
                      \

Comment

καλά - πολύ καλά και τα καινούργια ensembles αλλά να προσθέσω κάτι...όλες οι γραμμές δείχνουν και μια νέα τάση πολύ μικρότερη φυσικά ως ένταση κτλ για την Πρωτοχρονιά...μάλιστα άρχισαν να δίνουν και λίγο υετό...έτσι για το φρεσκάρισμα στα ορεινά!

Comment

Βασίλη ερευνάται ακόμα για Πρωτοχρονιά και όπως έχω πει θα φανεί η εικόνα μετά την Τρίτη που θα έχουν διαμορφωθεί οι τότε συνθίκες.

Comment

Πάμε για αρκετές εκπλήξεις το φετινό χειμώνα και ειμαι πολύ αισιόδοξος.
                            Αρχίζω να ακολουθώ τη θετική άποψη του Κώστα (beach-snow).

Comment

Originally posted by erythreabeach
                              Βασίλη ερευνάται ακόμα για Πρωτοχρονιά και όπως έχω πει θα φανεί η εικόνα μετά την Τρίτη που θα έχουν διαμορφωθεί οι τότε συνθίκες.
                              έτσι Γιώργο, συμφωνώ...μετά το πέρασμα της μεθαυριανής ψυχρής εισβολής θα αποκαλυφθεί τί κέφια έχει για την πρωτοχρονιά...πάντως βλέπω ότι στην εκτίμηση σου για 9 ως 12 Γενάρη για κάτι καλό αρχίζει να φαίνεται ότι πας καλά...πολύ καλά!

Comment

Working...
                              X