xriazete ke ena topic gia to snow kite.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
SNOW KITE
Collapse
X
-
σκεφτηκα το καλοκαιρι που περασε να αρχισω μαθηματα kiteboard μεχρι να πεσουν τα χιονια να εχω κατι να κανω!επεσα ομως σε $%*&%$*(* δασκαλο κι ετσι τα παρατησα!παιζει ομως να παρω εναν αετο να εχω μαζι μου για τις μερες που τα καλαβρυτα θα βουλιαζουν απο κοσμο!δεν θα με χαλασει καθολου να κανω τα πρωτα βηματα στο χιονι!μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!
http://instagram.com/liapos
Comment
-
Liapos posa plirones ston daskalo gia ta mathimata?Originally posted by liapos7σκεφτηκα το καλοκαιρι που περασε να αρχισω μαθηματα kiteboard μεχρι να πεσουν τα χιονια να εχω κατι να κανω!επεσα ομως σε $%*&%$*(* δασκαλο κι ετσι τα παρατησα!παιζει ομως να παρω εναν αετο να εχω μαζι μου για τις μερες που τα καλαβρυτα θα βουλιαζουν απο κοσμο!δεν θα με χαλασει καθολου να κανω τα πρωτα βηματα στο χιονι!GIA XIONI PEFTW KAI STON GKREMO!!!
Comment
-
Και βέβαια είναι ασφαλέστερο να μάθεις στη θάλασσα και ΜΟΝΟ σε ευτήν. Το νερό είναι η φυσική σου προστασια και δεν ενδεικνυται να μαθαίνεις" ουτε καν την απόγείωση του αετου έξω απο αυτό. Οπότε μην προσπαθήσετε ΠΟΤΕ να κανετε τα πρώτα σας βήματα μακρυα απο το νερό. Μην ξεχνάτε οτι ο αετός με τις κατάλληλες συνθήκες εχει ΚΤΗΝΩΔΗ δύναμη και δεν θελετε να το διαπιστώσετε πανω σε ... κανενα δέντρο ή στα αυτοκίνητα του παρκινγκ. Και φίλε liapo μην απογοητεύεσαι, το kite είναι πολύ ωραίο .... αν έχεις χρόνο - διάθεση στο μέλλον δώστου αλλη μια ευκαιρία."
Comment
-
Αυτο που λές φίλε stormrider είναι training kite, και έχει επιφάνεια 1.5-2 τ.μ. Δεν είναι και τόσο απαραίτητο να ξεκινήσεις έτσι - εκτός αν έχεις πολύ διαθέσιμο χρόνο - αλλά και πάλι το μονο που σου μαθαίνει είναι να οδηγείς" τον αετό, ουτε έχει τη δύναμη του πραγματικού για να εξοικειωθεις και ουτε μπορείς να μάθεις διαδικασίες emergency κ.λ.π. Δεν πρόκειται ποτε να "σηκωσεις" αετο 10-12 τ.μ. στην παραλία και να κάνεις μονος σου τα πρώτα βήματα ! πίστεψε με, θα είσαι πολύ τυχερός αν φύγεις με μόνο τον εγωισμό σου πληγωμένο ...
Αλλά ας σταματήσουμε εδω, το θέμα είναι snow kite. Εχει κάνει κάποιος να μας πει εντυπώσεις ;;;Edited by: kerk216 "
Comment
-
8elw kai egw na asxoli8w me to kite-surf-board, itane gia ayto to kalokairi pu mas perase alla den ekatse logo duleias. alla exw vrei kati poli kala 5hmera ws 15hmera stage sth gallia ta opoia einai se poli kales times kai poli kala organwmena. apla 8elei psa3imo.
p.s. oso gia to an 3ekinas mesa apo thn 8alassa h oxi safws kai 3ekinas apo thn paralia gia eynoitus logus. apla pigaineis se mia paralia me apla kai oxi me 5-7 bofor alla me 2-3 gia na ma8eis na petas ton aeto su.18 till i die.
ski: Rossignol Scratch fs WRS 2007
snowboard: Rossignol RS 2006
Comment
-
hotdog δεν πληρωσα τπτ στα 2 μαθηματα που εγιναν και στα 5 που ακυρωθηκαν.μαζευε 8-10 ατομα ο δασκαλος και προσπαθουσε να μας μαθει τα σχετικα.
kerk σιγουρα δεν θα το αφησω ετσι,αν και δεν εχω οσο ελευθερο χρονο χρειαζεται θα προσπαθησω!
με 9αρι αετο εμαθα απογειωση/προσγειωση εξω απο το νερο χωρις να ειναι πιασμενος ο αετος στον γαντζο κι αυτο για να καταλαβω την δυναμη που εχει ο αετος!βεβαια τα αλλα παιδια ηταν πιο προχωρημενα κι ετσι πεταγα τον αετο για 45λεπτα περιπου!ειχαν πιαστει χερια και σβερκος μετα απο αυτο!μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!
http://instagram.com/liapos
Comment

</a>"
Comment