Announcement

Collapse
No announcement yet.

SNOW KITE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Παιδιά καλημέρα!
    Κατ' αρχήν ένα μπράβο απο μένα στον stormrider που άνοιξε τέτοιο topic [i]...Θα ήθελα να πω και εγώ την ιστοριούλα μου!Το καλοκαίρι σκεφτόμουν σοβαρά και εγώ να αρχίσω kite.Είχα πάει σε διάφορα μαγαζιά και ρώταγα να δω τι παίζει απο τιμές-εξοπλισμό.Είχα μιλήσει με αρκετούς και μου είχαν δώσει και κάποια τηλέφωνα παιδιών που έκαναν kite κυρίως στη Λούτσα ώστε να τους πάρω να κανονίσω μάθημα.Βεβαια κάτι τέτοιο εγώ δεν το έκανα(δεν ξέρω γιατί)..Στη συνέχεια του καλοκαιριού έτυχε και ήμουν στη Λευκάδα όταν γινόταν το event και κατάφερα και μίλησα με κάτι τύπους αλλά με παρέπεμψαν και αυτοί να πάω στη Λούτσα.
    Τώρα πως το σκέφτομαι για φέτος..Λέω σιγά σιγά να βάζω κάποια χρήματα στην άκρη ώστε σε 3 μήνες να είμαι έτοιμος..Και από ότι κατάλαβα εσείς προτείνετε μεταχηρισμένα πράγματα για έναν αρχάριο έτσι δεν είναι?(όχι πως είναι νόμος αλλά για καλύτερα).Τι λέτε λοιπόν? "
    Burn + HoneyComb & FLF Rocket Shape = Easy To Turn, All MTN PowerHouse!!

Comment

ne sigura to kalitero ine na arxisis me metaxirismena giati stin arxi tha su pefti sinexia o aetos ke ine krima na xalasun ta kenurgia su ilika.episis an thelis mporis na xsekinisis mathimata me ton exsoplismo tis sxolis ke otan mathis ke dis oti su aresi meta agorazis dika su.
      pro rider kpwt 06, 08
      www.kiteboardpro.com

Comment

Να και τρεις φωτογραφίες από Λευκάδα:
        [i]

"

Comment

orees foto parakoluthises tus agones? pos su fanikan?
          pro rider kpwt 06, 08
          www.kiteboardpro.com

Comment

Ναι ναι τους παρακολούθησα..!Κοίτα μην φανταστείς πως είμαι και κανένας έμπειρος αλλά εντυπωσιάστικα αρκετά!Νομίζω πως άμα αρχίσω να κάνω θα μου αρέσει πολύ..ειδικά αν μοιάζει και με το snowboard!

Comment

http://www.kiteboardpro.com/events2006/Greece/home.htm
              mporis na dis poli orees foto sto galleries
              pro rider kpwt 06, 08
              www.kiteboardpro.com

Comment

Διάβασα πριν ότι το καλοκαίρι πας στην Πάρο.. Τί ακριβώς γίνεται εκεί? Πας για διακοπές και απλά συνδυάζεις και το kite ή είσαι και σε κάποιον 'σύλλογο'?

Comment

oxi pao na kano kite giati exi tis kaliteres sinthikes ke apla gnorizo para poli kala ta pedia pu exun to club den iparxi silogos distixos stin ellada
                  pro rider kpwt 06, 08
                  www.kiteboardpro.com

Comment

Τσεκάρετε λίγο αυτό το link:http://www.adrenalini.eu/forum/viewforum.php?f=5

Comment

ta eponomazomena ke kite chicks [i] "
                      pro rider kpwt 06, 08
                      www.kiteboardpro.com

Comment

Έτσι..καλά τα λες! [i]"

Comment

trl3000 δεν φωναζε απλα,εβριζε!ευτυχως οχι τα παιδια που μαθαινανε!καλος στην δουλεια του,μου ειπε τα βασικα οταν πεταγα τον αετο στην παραλια αλλα το στυλακι του δεν μου αρεσει καθολου!απο αυτον πηρα φορμα σωσιβιο και γαντζο!ωραιο το μαγαζι του κι εχει πολυ καλο εξοπλισμο,ισως να παρω απο αυτον τα υπολοιπα,θα δουμε!
                          stormrider ειμαι στα 31!
                          μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

oxi ilikia [i] ti kite,sanidi agorases (ilika)"
                            pro rider kpwt 06, 08
                            www.kiteboardpro.com

Comment

Originally posted by stormrider
                              ta eponomazomena ke kite chicks [i]
                              Poli orea auta ta kite chicks Edited by: hotdog "
                              GIA XIONI PEFTW KAI STON GKREMO!!!

Comment

<a href=http://img254.imageshack.us/my.php?image=vasilitsa20176cw.jpg" target="_blank"></a>
                                "
                                pro rider kpwt 06, 08
                                www.kiteboardpro.com

Comment

Working...
                                X