Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ 1-2-3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ 1-2-3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ?

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟΨΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ...ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ 1-2-3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ?

Χάρη καλώς επέστρεψες δεν ξέρω τι γνώμη έχουν ΄τα άλλα παιδιά άλλα εγώ θεωρώ ότι δεν υπάρχει ακόμα κάποια στγκεκριμένη ένδειξη για εκείνη την περίοδο.
    Φαίνεται ότι διανύουμε μια μεγάλη περίδο όπως έχω ξανα πει με διαδοχικές ψυχρές επελάσεις μικρής ή μεγαλύτερης έντασης την συχνότητα των οποίων δεν μπορείς όμως να γνωρίζεις όπως και την δυναμική πριν από 4-5 μέρες.

Comment

Με βάση την περιοδικότητα (παρών αντικυκλώνας) των κακοκαιριών ανά 7 ημέρες τότε από 19-20/12 πάμε σε 26-27/12 και πιθανώς 2-3/1. Αυτό μόνο βάσει της περιοδικότητας και όχι βάσει του τι πιστεύω εγώ, γιατί ορισμένοι παρεξηγούν και τις τελείες ακομη εδώ μέσα.

http://weatherparty.blogspot.gr/
      Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

ΣΥΜΦΩΝΩ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΡΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ.ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΧΕΙΜΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ.ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΦΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ SITE ?

Comment

Ρε χαρη που εισαι?καλως ορισες για τη νεα χειμωνιατικη σεζον!τωρα πιστευω να εισαι τακτικος εδω ετσι?
          να εχω και εγω εναν να με υποστιρηξει ρε παιδακι μου [i]"
          Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
          Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
          Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΟΤΗ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑΛΕΜΕ ΚΑΟ ΑΠΟ ΤΟ FORUM ΤΟΥ ΜΑΙΝΑΛΟΥ.ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΟΥ ΥΕΤΟΥ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΣΗΝΕΜΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ-ΟΧΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΑΡΚΕΤΟ ΚΡΥΟ

Comment

ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Comment

χαρη ελα στο τσατ
                Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!

Comment

πιο εννοεις φορουμ του μαιναλου?

Comment

EΔΩ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΗ...ΦΑΝΗΣ,ΑΛΛΑΞΑ NICK...
                    Ο Παλαιμαχος Μoderator Σας...

Comment

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΦΑΝΗ.ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΦΕΤΟΣ.ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΑ) ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE.ΙΣΩΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΧΕΙΜΩΝΕΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ.

Comment

Working...
                      X