Announcement

Collapse
No announcement yet.

26-27/12/06// ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ,ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 26-27/12/06// ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ,ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ..

[i]

Το ενσεμπλ του γφς εντυπωσιαζει..στο wetterzentrale ειναι πιο συγκρατημενα τα πραγματα ,αλλα στο μετεοσιελ βλεπουμε σεναρια (εικονα 2η) που εντυπωσιαζουν και τρεχουν κατω απο τους -12β!!!!!!με -8 στα 850 μπορει να χιονισει και σε πεδινες περιοχες,οποτε οι προοπτικες για την θερμοκρασια ειναι πολυ καλες..το ευρωπαικο σημερα δινει -6 ,δεν ειναι ασχημα μιας και χθες δεν εβλεπε καν ψυχρη εισβολη...κραταμε μικρο καλαθι γιατι το ΓΦΣ τα ιδια μας εκανε και με την σημερινη πατατα..απο -10 ξεκινησαμε και καταληξαμε στο -3...ο υετος ειναι ''απροβλεπτος'' και παλι,και δυστυχως δεν φαινεται καλος..συμφωνω απολυτα με τον ερμη οτι χρειαζομαστε οργανωμενο χαμηλο στο ΝΑ Αιγαιο αλλιως δεν μπορουμε να ελπιζουμε σε κατι πολυ καλο..."

Ακόμα και αν βγεί μετά της 29..... Η κόλαση!! Ασε που ο υετός είναι ελάχιστος!!!

Comment

63% Nα βγει. Αν το κρατησει κ αυριο 72%.
      sigpic

Comment

roma dn exasa to stoixima ap oti fainetai!!!mexri tis 27 eixame valei!!!!!! [i]"
        ...R.I.P. ΑΛΕΞΗ...
        Μετεωρολογικός Σταθμός Αγ. Στεφάνου Αττικής : http://www.xionia.com
        https://www.facebook.com/AddictionToSnow
        http://www.thinkinghumanity.com
        https://www.facebook.com/ThinkingHumanity

Comment

Να κοιτάμε κατ' αρχήν τους χάρτες των 500mbar. Αυτό είναι το πρωταρχικό. Τί καινούργια ιστορία είναι αυτή να ξεσκιζόμαστε με τις θερμοκρασίες των 850;;; Αφού ο χάρτης στα 500 είναι μούφα, μόνο σε θαύμα μπορούμε να ελπίζουμε για κάτι καλό.

Βέβαια έχω και τις επιφυλάξεις μου καθότι τίποτα δεν είναι απόλυτο, αλλά οι πιθανότητες για κάτι αξιόλογο δηλαδή καμιά χιονοστροσούλα τουλάχιστον 5εκ. είναι κάτω από 10% κατά την προσωπική μου εκτίμηση. Για Β. Αττική αναφέρομαι
          Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
          Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

Δυστυχώς ακόμα και το καλύτερο perturbation που βρήκες δεν είναι και τόσο ικανοποιητικό διότι η σύγκλιση δεν γίνεται πάνω από την Αττικη. Ακόμα λοιπόν κι έτσι να γίνει πάλι δεύτερη θα είναι η κακοκαιρία. Αυτό που δείχνεις μειώνει τις ελπίδες για κάτι καλό, δεν τις αυξάνει.
            Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
            Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

φιλε ερμη σε πια περιοχη εισαι?

Comment

παιδιά για τις περιπτώσεις που έπρεπε μοιρολατρείτε δεν μοιρολατρείτε και μοιρολατρείτε για μια κατάσταση που προέκυψε από το πουθενά.
                Εγώ λοιπόν γι αυτή την περίπτωση και ελάχιστα πράγματα να δώσει θα είμαι ικανοποιημένος αν ήταν μια άλλη περίπτωση που διαγραφόταν εδώ και μέρες με πολύ καλύτερες προδιαγραφές και στο τέλος μεταλασώταν σε μια ήπια κακοκαιρία μικρής δυναμικής εκεί θα ήμουν απογοητευμένος .
                Γίναμε τελικά ιδιαίτερα εκλεκτικοί και απορρίπτουμε χιονοκαταστάσεις που δεν προσφέρουν πιθανόν χιονοστρώσεις(αν και αυτό δεν είναι σίγουρο ακόμα έστω για μικρές) ή δεν κρατάνε 3 και 5 μέρες.
                Και εγώ μαζί σας για το καλύτερο άλλα σκευτείται ότι για εκείνες τις μέρες μέχρι προχτές φαινόταν αίθριος καιρός και άνοδος της θερμοκρασίας.
                Ότι δώσει ευπρόσδεκτο είναι.

Comment

αφού δεν μας άρεσαν τα άλλα σενάρια μας πετάει το χειρότερο τώρα και υσιχάσαμε!!!

Comment

Γιωργο πως σου φαινεται το 12καρι?
                    Με λες επίθεση καταστροφή αποσύνθεση
                    με λέω άμυνα φωτιά και σύνεση

Comment

ελπίζω να είναι από το χειρότερο από τα υπόλοιπα που θα βγουν μέχρι την Δευτέρα.Όλα τα run δείνουν τον υετό σε λάθος σημεία από αυτά που τελικά θα εστιαστεί πάντως.

Comment

temp?Ελαφρως πεσμενη?

Comment

Όσο για την θερμοκρασία Αλέξη:

είναι ανεβασμένη στα σύνεφα πετάει
                          όταν ο Ερμής κάτω παραφιλάει!!!!!

Comment

θελω τουφες!!!!!

Comment

Δεν μου γεμίζει το μάτι, καλό δείχνει στο χάρτη, αλλά εκτός από κρύο λίγα φαινόμενα. Ολα ξώφαλτσα μας πάνε...
                              Ποιός ξέρει όμως; Πιο ψυχρό έδαφος στην Ευρώπη, πιο ψυχρό γενικότερα το κρύο από Ρωσία...Σε αναμονή και με μικρές χιονοκαλαθιές!!!

http://weatherparty.blogspot.gr/
                              Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Working...
                              X