δηλαδι αν πεισ να βγαλεισ καρτα για γενικη χριση του χ/κ ειναι 21 ευρω λιγο τσιμπιμενη τιμη μου φενεται ρε παιδια
Συνήθως όταν δεν λειτουργούν όλα τα λιφτ οι τιμές είναι μειωμένες. Επίσης αν λειτουργεί η διθέσια πας παντού χωρίς την τετραθέσια.
Τέλος, αν λειτουργούν όλες οι πίστες, το Φαλακρό είναι απίστευτο και αξίζει να τα δώσεις!
Λοιπόν παίδες......Για χιονοδρόμους 16 η ημερήσια αν θες και την αποσυμπλεκόμενη 20-ειναι άχρηστη βέβαια διοτι εξυπηρετούν κυρίως τους επισκέπτες για το πάνω σαλέ.οι σκιερ πάνε παντού με τα άλλα λιφτ-16Ηετήσια έχει 150 με snowreport card 2007 100 Πολύ καλές τιμές αν πέφτουν και οι τιμές όταν δεν λειτουργουν όλα τα λιφτ[i]"
kamia sxesi omos file mou to pisoderi me to falakro...kamia sxesi...kai gia ta ipoloipa...
klaseis anotero to falakro...
an kai simfono oti einai arketa akribo...
k ena allo thema einai oti nai i dithesia mporei na se paei pantou... alla to thema einai pos pas stin dithesia?? an kaneis snowboard einai diskolo kathos prepei na xrisimopoihseis enan siromeno prota...emena kai pollous allous pou kanoun snowboard de me boleboun oi siromenes...opote anagastika...20 euroulakia
(NSA)NeverSummerAgain Snowboard Crew - the Objectors rules...
Teo μια και δεν έχεις ξανανεβεί να σε ενημερώσω ότι η διθέσια δεν λειτουργεί πάντα οπότε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις την τετραθέσια και αν προσέξεις καλύτερα θα δεις ότι δεν γράφει πόσο μειώνεται το ποσό όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Επίσης αν υπολογίσεις σωστά απο 150 με 30% έκπτωση είναι 105 (θα μου πεις ψιλαγράμματα) αλλά πέρυσι με αυτά τα ψιλά γράμματα δεν μπορούσαμε να βγάλουμε άκρη με τις τιμές για τις κάρτες και τις εκπτώσεις. Επίσης, για το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών οι τιμές είναι τσιμπημένες.
Να επισημάνω ότι όταν είναι σε πλήρη λειτουργία είναι μαγικό και χαίρεσαι να κάνεις σκι !!!! Αλλά η μαγεία μουτζουρώνεται με όλα τα υπόλοιπα!!![i] "
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΡΥΘΡΟΣΤΑΥΡΙΤΗΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΡΥΘΡΟΣΤΑΥΡΙΤΗΣ
ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΗ ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΟΜΗΧΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΣ .ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ Χ/Κ ΧΩΡΙΣ ΔΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΛΑΧΙΧΤΟΝ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΩΡΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΘΟΥΜΕ
http://www.skafotexniki.gr
http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=53949038923
ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
Comment