Announcement

Collapse
No announcement yet.

ονειρα θερινης νυκτος..και δικαιολογιες..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ονειρα θερινης νυκτος..και δικαιολογιες..

ειμαστε λοιπον 2 μερες πριν την κακοκαιρια που περιμεναμε 8 μερες..και 8 νυχτες!
    τελικα η αληθεια ειναι πως ετσι οπως εξελισεται η κατασταση δεν μιλαμε απλα για φιασκο αλλα για μια τραγικη καταληξη.
    φετος πολλα παιδια εδω εχουν προ-προγνωση μεχρι τωρα 3 ανυπαρκτους χιονιαδες,καλο θα ειναι να πατησουν λιγο φρενο σε μακροχρονιες προβλεψεις κ.τ.λ.
    μερικοι προσδοκουσαν χιονια ανεπαναληπτα και τελικα κυνηγανε τις νιφαδες τωρα,,,
    ειναι ματαιοδοξια να μιλαμε μετα απο 5-6 μερες ας το καταλαβουν μερικοι.Μερικοι επισης αρχιζω να πιστευω οτι τωρα περιμενουν την αποθεωση απο το φορουμ αν τους κατσει που λεμε εστω 1 τυχαια(κατ εμε)προγβλεψη 10 ημερων, και δεν το κανουν απλα για ενημερωση οπως παλιοτερα.
    παρασυρθηκαμε χωρις λογο τωρα βλεπω.
    ειναι τουλαχιστον ακομψος ο τροπος και ενοχλητηκος που δικαιολογουνται καποιοι.Δεν ξερω κανενα επιστημονα να γραφει εδω,,η κατασταση ειναι ξεκαθαρη"κανενας παππους κανενας γλαρος φεγγαρι και ανθρωπος δεν εχει την δυνατοτητα να τοποθετησει κανενα χαμηλο στο χαρτη των 500μβ πως να το κανουμε!!
    δεν χρειαζεται να ανοιγουμε 5 ποστ γαι αττικη με το ιδιο θεμα λογου χαρη,,
    ο σακης εδωσε μια χαρη στο καιρο ενα νεο ωρεο στυλ αναλυτικης παρουσιασης,εχει τις καλυτερες των προθεσεων αλλα δεν εχει μαντηκες ικανοτητες,δεν προκειτε να μπω στην διαδικασια να κρινω το αναλογικο με συγκριτικους χαρτες ολου του μηνα αν και τους εχω κρατησει,τωρα το θεωρο ακομψο και αχρηστο.
    ο καντερες απο την αλλη ειναι ο ανθρωπος που ανεβασε τον καιρο στα πολιτικα μπαλκονια,δεν μου κανει πλεον,δεν τον υπολογιζω.
    Γιναμε πολλοι σε αυτο το φορουμ και δυστιχως φαινεται πως καποιοι εχουν προσδοκιες εδω και δε ξερω γιατι.
    απο απλες σημαντικες αναφορες πριν μερικα χρονια φτασαμε στο σειμειο να διαβαζουμε επιστημονικες μελετες και προγνωσεις απο απλους εργαζομενους ανθρωπους.
    ο χειμωνας τωρα αρχιζει και ειναι καλυτερο να μην μιλαμε με αερολογιες και εικασιες αλλα με τα δεδομενα που υπαρχουν και επαρκουν για 6-7 μερες σε ολο το κοσμο,εκτος και αν μας κατσει παλι αντικυκλωνας των 3-4 εβδομαδων(μακρυα απο εμας).ειναι αλλο πραγμα να λεμε οτι στα ενσεμπλ εχει 2 γραμμες για χιονι μεχρι την κρητη και αλλο να το περνοθμε να το κανουμε δικη μας προγνωση με + - 2,3 μερες αβαντα και να παρασυρουμε οσους δεν τα γνωριζουν εδω σε ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ
    ΓΙΑΝΝΗΣ.
    καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

άσχετο, αλλά πολύ σουρεάλ το αβαταρ σου, τι είναι;
    <a href="" target="_blank">

meteovolos.gr
    Pilio

Comment

2004 Λ.ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΧΙΟΝΙΖΕΙ,,,ΦΩΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝ. ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ
      καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Τα όνειρα είναι για τους ανθρώπους και χωρίς αυτά θα είμασταν ζωντανοί νεκρόι!!!

http://weatherparty.blogspot.gr/
        Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

αρκει να ξυπναμε που και που κωστα

Comment

Γιναμε πολλοι σε αυτο το φορουμ και δυστιχως φαινεται πως καποιοι εχουν προσδοκιες εδω και δε ξερω γιατι.
            απο απλες σημαντικες αναφορες πριν μερικα χρονια φτασαμε στο σειμειο να διαβαζουμε επιστημονικες μελετες και προγνωσεις απο απλους εργαζομενους ανθρωπους.

ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ.ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ"ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΕΤΕΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ...ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ ΟΙΚΤΡΑ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ FORUM ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ...ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ! "

Comment

Πολύ σούρεαλ πράγματι για φέτος τα χιόνια στο Διόνυσο. Αν και έριξε το Νοέμβρη, ποιος το θυμάται πια......
              Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
              Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

το κακο ειναι οτι οσο γινομαστε περισσοτεροι τοσο πιο επιστημονες γινονται ορισμενοι!!!

Comment

κάτι για όνειρα διαβάζω και θυμίθηκα ότι πρέπει να πάω για ύπνο,με το που ξυπνήσω θα σας γράψω εκτίμιση [i]"

Comment

σχολιο για την εμυ δε βλεπω σημερα χα χα χα χα

Comment

Κοιτα ομως Γιωργο να ονειρευτεις καλα και μετα να δωσεις εκτιμηση [i]. Τα ονειρα καμμια φορα ειναι καλυτερα απο την πραγματικοτητα. Δειχνουν αυτο που θελουμε εμεις βαθεια μεσα μας Οποτε σε βλεπω να κανεις εκτιμηση για καμμια 10 μετρα στο Συνταγμα "

Comment

αρκεί να φαίνεται τουλάχστον το αστέρι στην κορυφή του δέντρου!!!

Comment

Μπα το αστερι ειναι στην κορφη του δεντρου αρα στα ψηλα. Εκει στα ψηλα θα χιονιζει δεν ειπαμε? Αρα δεν θα φενετε [i]"

Comment

Γιαννη Απο την μια ειμαι μαζι σου απο την αλλη εισαι λιγο αδικος...
                            Σαν παλιο μελος (παλιοτερο απο οτι αναγραφει το προφιλ μου μιας και ειχα αλλαξει ονομα χρηστη) εχω να πω οτι οντως η ομορφια που ειχε το forum πριν 2-3 χρονια εχει χαθει...
                            Εχω την εντυπωση οτι πολλοι εδω μεσα θελουν να αποδειξουν οτι ειναι καλυτεροι απο τους αλλους..
                            Ρε παιδια δν ειναι forum ανταγωνισμου..
                            φαγωνοσαστε με το παραμικρο...
                            παλιοτερα θυμαμαι μια παρεξηγηση που ειχε γινει αναμεσα σε μενα και σε αλλα παιδια μαζι με τον larisa_trophy.
                            Οσοι θυμουντε το σκηνικο θα εχουν συγκρατησει τις συζητησεις επι 10 μερες για να τα ξαναβρουμε...
                            Τωρα βλεπω και κατι κοπελες που δεν δινουν δεκαρα στο θεμα καιρος" και καθονται και την λενε στον εναν και στον αλλον..
                            ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ??
                            στην τελικη βρειτε ενα forum και μιληστε για ρουχα και για γοβες...
                            Οσοι ειναι εδω πρεπει να σεβομαστε τον φιλο-συναδελφο-συμπαραστατη-συντρελαμενο με τον καιρο..
                            Ολες οι γνωμες πρεπει να λεγονται και ναι! ειμαι υπερ του να αυξηθει ο κοσμος εδω..
                            ΟΧΙ ΟΜΩΣ για να δουμε ποιος θα ειναι ο καλυτερος και ποιος ο χειροτερος αλλα για να κανουμε ενα σπουδαιο κοινωνικο συνολο...
                            Γραφω πολυ σπανια εδω πια γιαυτους τους λογους..

Ας πουμε και ο erythraia_beach αλλαξε τα λογια μου σε ενα θεμα που ανοιξα προσφατα...
                            ειναι και αυτος παλιος οπως και εγω στο forum..
                            εγω απλα ειπα οτι ο χειμωνας στην ουσια ειναι 21 δεκεμβριου - 21 Μαρτιου ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..
                            αρχισε ο καθενας να λεει το μακρυ του και το κοντο του..
                            ο ενας μου ειπε με δικα του επιστημονικα λογια οτι ο χειμωνας ειναι μεχρι τον φλεβαρη..
                            που το ακουσες ρε φιλε αυτο??
                            Ο αλλος μου ειπε οτι δν θεωρει πως πρεπει να βλεπουμε τον καιρο μετα τις 21 δεκ μονο με ειρωνεια..
                            ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?? ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ??
                            Μου φαινεται τα εχεται παιξει με την καθημερινοτητα τις κοινωνιας και αναζητατε διεξοδους για να ξεσπασετε..
                            θα λογοκριθω σιγουρα για το μηνυμα αυτο αλλα παντα θα ξερω οτι ειμαι απο αυτους που μονο το καλο του forum θελουν και τιποτε αλλο..
                            θελω απλα να μπαινω μεσα και να εχω διαθεση να μιλισω με ανθρωπους Και φιλους που εχουν την ιδια τρελα με μενα απο παιδι...
                            ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ!!

ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ...
                            ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΕΛΑ..
                            ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΑΡΤΕ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΑΞΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ..

παντα φιλικα και θετικα...
                            ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
                            "

Comment

[i]"

Comment

Working...
                              X